Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 400
  • 326
  •   1
Отговори
# 45
Ще взема да понапудря малко моя - да натрупам мненийца, да спра да пиша след употреба на алкохолец, ще си сложа шарен и мъдър подпис. За всеки случай.

Не вярвам да успееш.  Laughing
Аз моя няколко пъти го обявявах за продан, ама не кълват.
Като гледам - и твоят е труден за имитиране. Бая граматика и други книжки ще трябва да изчетат, ако решат да пробват.  Mr. Green

# 46
  • В тъмната гора.
И защото пишат в темата за правителството, и най-вече защото не ти харесва какво пишат, и трите са тролове  ooooh!

По-горе беше писано, че ева 17 е тролски профил, който след намесата на татти е изтрит. По тази логика, каква е вероятността групата на ева 17, с която комуникираха и се подкрепяха да е от тролове. Според мен вероятността е голяма.

# 47
  • София
Моя не си го давам!  smile3542 Няма да си плюя в сурата, я!

# 48
Има си един контингент, който съвсем безплатно го прави.

Съмнявам се доколко е безплатно, на някои направо си им личи работното време.  Laughing
Мен повече ме гризе любопитството за тези, които висят в политическите теми денонощно – на някакви стимуланти ли карат, или няколко човека покриват един профил?  Thinking

Ами аз влизам например в темата за Украйна 2-3х дневно покрай кафетата, написвам няколко поста колкото да дам няква друга от флуудващата гледна точка. И като дръпна назад докъде са  и има ли нещо ново - все едни и същи хора са писали неуморно без откат цял ден Това не са платени агенти обаче. Просто хъс, страст към темата нещо такова. Защото така или иначе тези теми се посещават от 10 души. Какъв е смисъла да държиш човек на щат там Rolling Eyes
Аз пък в същата тема смятам един друг човек трол. Ето, че стигаме до извода, че понякога е въпрос на гледна точка.  Grinning

# 49
  • В тъмната гора.
Ето ви трол..новичък, стегнатичък, на щат при Бареков...регистриран днес, за да подкрепи К*п*та.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=460106

# 50
Според мен платените са много по-малко от откровено мръдналите, които просто се терапевтират, както много добре го е описала Бижу. За толкова години, легендите на не една и две форумски принцеси свършиха в тиквите  Sunglasses

Но може и просто да нямам достатъчно наблюдения, защото чета и пиша предимно в Клюкарника, Деца в ученическа възраст и Семейни отношения, а доколкото знам, рекламната и търговска дейност се вихри основно в Бебетата, Готварския, Хоби, Консултантските теми, Здравния и т.н. Тоест - там, където хората по една или друга причина са податливи... Което прави цялата работа още по-неприятна.

# 51
Нали съзнавате профил като моя, да речем, колко струва? Развит, с история, с мнения, с доказани познанства и в реала...

Добре де, ама те нали ще излизат от друго IP? Или им пращат какво да пишат и те си го попълват newsm78

Не си даваш под наем профила, не пишеш по поръчение, а го продаваш на друг.
Аз пиша от пет IP  адреса и?

Ето, аз се съмнявам в този: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=418381.

Е този само за кучета пише , че и снимки бол (на кучето)  Crazy По друг начин се изявяват троловете  мисля аз....

# 52
Според мен платените са много по-малко от откровено мръдналите, които просто се терапевтират, както много добре го е описала Бижу. За толкова години, легендите на не една и две форумски принцеси свършиха в тиквите  Sunglasses

Лошото е, че внезапно се модифицират в една друга героиня, не Снежака, ама от същата приказка  newsm43

Аз съм трол на един политик също  Heart Eyes

# 53
Жаве, аз никого не съм споменала, ма мерси че посочи 'другия")))  не само трол - фашистки трол.

аз съм зацикляла много и в много теми, особено в началото - ясно ми е това поведение
точно не в тая тема щото не ми е толкова интересна ( Украйна), но помня една за учителската стачка с Дещовиди изчетохме къде що има наредби и закони за да си доказваме гледните точки и това продължи с дни. ...но се преодолява до голяма степен с времето, разбираш че никой никога никого в нищо не убеждава, а и бутона за отписване много помага да не водиш безумните спорове твърде дълго, всъщност това е едно от най-полезните неща които форума предлага за склонните към зацикляне

# 54
Аз не мога да пиша дълго по каквато и да било тема. 

# 55
  • Пазете Гор
... а доколкото знам, рекламната и търговска дейност се вихри основно в Бебетата, Готварския, Хоби, Консултантските теми, Здравния и т.н. Тоест - там, където хората по една или друга причина са податливи... Което прави цялата работа още по-неприятна.

Абе рядкост са в Хоби! Може и да има тук-там, ама как пък един не се появи да предложи хубави градински помпи! Аз към реклами на помпи съм много податлив, инак към други внушения съм устойчив като тропическа екзема.

Инак сериозно - тъй като устойчиво "традиционните" медии отстъпват територии на форумите, последните наистина се ползват къде по-несръчно, къде по-хитро за утвърждаване на тези, за прокарване на внушения, за култивиране на настроения.

Троловете са един от инструментите за такива влияния, малко груб инструмент, за първоначална, най-приблизителна обработка, за сондиране на "почвата". Следват други, по-фини, по-точни длета.

Горе говоря за тролове като част от "инженеринг", а не за ония, които вършат подобни неща под натиска на диагнозата си. Тях не ги съдя.

# 56
Тролове да искаш Mr. Green Mr. Green

# 57
Троловете ако чакат на мен - гладни ше си умрат. Аз не знам кой им се връзва, пък.

# 58

Абе рядкост са в Хоби! Може и да има тук-там, ама как пък един не се появи да предложи хубави градински помпи! Аз към реклами на помпи съм много податлив ...

hahaha

# 59
  • Пловдив
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

LemonDesi също беше в съюз с ева17, има и още един профил дето пак пише в темата за правителството -  MG18.
LemonDesi  НЕ Е ТРОЛ. Познавам я лично, и не само аз. Нищо не получава за писането си в която и да било тема в този форум. Главоболието не се брои.

Общи условия

Активация на акаунт