Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 439
  • 326
  •   1
Отговори
# 60
  • В тъмната гора.
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

LemonDesi също беше в съюз с ева17, има и още един профил дето пак пише в темата за правителството -  MG18.
LemonDesi  НЕ Е ТРОЛ. Познавам я лично, и не само аз. Нищо не получава за писането си в която и да било тема в този форум. Главоболието не се брои.

Хайдеее, предприемат ответна акция платените от БСП.

# 61
  • Пазете Гор
Троловете ако чакат на мен - гладни ше си умрат. Аз не знам кой им се връзва, пък.

Не съди за ефекта от работата им по написанато от хората, които имат нервите и времето да се включват в дискусии. Влиянието на тролските "емисии" е предимно за четящите.

Всъщност троловете нямат за цел да формулират и отстояват някаква теза - те създават контекст, създават и утвърждават клишета.

# 62
Аз не мога да пиша дълго по каквато и да било тема. 
Бе аз мога да пиша и дълго, но всичко накрая ми омръзва. Crazy
И нещо друго - всички имаме домове, деца, работа и задължения, свързани с всичките тези неща, и направо не мога да се начудя как има хора, които дебнат всичко, знаят всичко за всички, имат мнение по всяка тема и са най-добрите майки, домакини, съпруги и жени [защото са предимно жени тези божествени същества(да не се приема като намек за някого конкретно, просто нямам друга дума, с която да ги определя в съвършенството им)] с кариера, които ходят на екскурзии в чужбина, на козметик и маникюр, по магазините и на срещи с приятелки в луксозни заведения, разбира се. И не, не завиждам, защото спя до обяд и времето все не ми стига да опера, да сготвя, да пооправя къщата и да се лакирам като съм си вкъщи, а това е 5 от 7 дни в седмицата, просто се чудя как 24 часа ги разпъват до 72?! Thinking

# 63
  • Пловдив
А има ли съмнения за конкретни никова, че са тролове? Освен споменатите вече.

LemonDesi също беше в съюз с ева17, има и още един профил дето пак пише в темата за правителството -  MG18.
LemonDesi  НЕ Е ТРОЛ. Познавам я лично, и не само аз. Нищо не получава за писането си в която и да било тема в този форум. Главоболието не се брои.

Хайдеее, предприемат ответна акция платените от БСП.
АЗ ЛИ СЪМ ПЛАТЕНА ОТ БСП!?!?!!? За 10 години в този форум не съм била обиждана така никога! НИКОГА!

# 64
Троловете ако чакат на мен - гладни ше си умрат. Аз не знам кой им се връзва, пък.

Не съди за ефекта от работата им по написанато от хората, които имат нервите и времето да се включват в дискусии. Влиянието на тролските "емисии" е предимно за четящите.

Сигурно има и такива, дето ги четат. Прав си. Как иначе да си обясним околната среда.

Аз ева17 я знам от политическите теми, но Бога ми, не помня дори каква позиция заемаше. Нищичко.

Бижу и аз това се чудя.

ЛемонДеси е трол?  Joy

# 65
  • Пазете Гор
~Мишел~, това, което правиш, освен че е израз на късосъединително разсъждение,  е изключително грозно и недостойно.

Нямаш нито доказателства, нито логика, нито право да набеждаваш хора по този начин.

# 66
  • Пловдив
И ти си платена от БСП? А Нино? Joy

# 67
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Алооо, кърджалийската смешка, що не си седиш в локумените теми  Grinning
Излагаш се като кифла без мармалад.
Искаш би да си съпоставим снимките, та да видим кой повече мяза на трол  Grinning

И понеже все ти блееш за плащане, пък и гледам се блазниш и от календарчета и други партийни подаръчета - почвам да си мисля, че наистина съществуват такива, дето партийната им пристрастност е нужно да бъде подплатена с нещо, и да ти кажа честно, профилът на подобен индивид ми съвпада с твоя.
Verstehst du, или да го кажа с по-прости думичики, като за теб?

# 68
~Мишел~, това, което правиш е изключително грозно и недостойно. Нямаш нито доказателства, нито логика, нито право да набеждаваш хора по този начин.

Така е!

И ти си платена от БСП? А Нино? Joy

Ще ти се, аз само Костов защитавам и то по любов  Flutter

Hug

# 69
готиното на тоя форум е , че някак си си даваме сигнали от 'виртуалните и културни гета' , които обитаваме и понякога дори се научава нещо.  и после всеки сам преценява докъде ще стигне

# 70
  • София
Лимоненото Деси не е никакъв трол, познавам я лично, идвала е по форумски сбирки. Съвсем истинска си е.
Янтро, не се прави! Още като ми препоръча да си замразя бременната урина, че да мога да продвам после фалшиви тестове за бременност, те заподозрях в меркантилизъм Twisted Evil

# 71
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ама вие от къде знаете, че не съм се отролинчила междувременно  Joy

Между другото, честно казано, Мишел - толкова, колкото ти си изписала в темите по турските сериали трудно бих могла да напиша, дори и да не спирам с месеци. Само че мен не ме брига загаря ли ти манджата, задоволен ли е мъжът ти, изпрано ли е детето ти. Не знам защо теб толкова много те интересува моя живот?

# 72

ами айде де, кажи как се продава профил, как се котира ... колко може да се докара на месец

# 73
  • Пловдив
От бременната урина могат да се изкарват пари Simple Smile

# 74
Айде, не се възгордявай сега! Crazy

От бременната урина могат да се изкарват пари Simple Smile
Признаваш, че рекламата "Имам си тук един тест с две чертички..." е твоя? Няма да я гледам вече, та ти да печелиш! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт