Смешки от форума - 13

• 71 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Само ако е пържена в калиев перманганат.  Naughty

# 346
  • Пловдив
180-220 градуса си правят нещата стерилни. Не много неща оцеляват след 180 градуса.

# 347
  • София
Цитат
Скоро разбрах, че детенце от нашата група е забавило плащанията, но родителите са говорили и с директорката

А, такаааа! Не го е срам това детенце. Не си плаща яслата и после родителите ходят, та се разправят!!!

# 348
# 349
Цитат
Чакай още.

Звучиш като да си прекалено проста за секс.

Първият път може да те повреди физически. Това не е пневматика и механика,
тая работа в оная.

И к'во, да ти кажем- давай, моме, отивай прост ритнитопковец да те отвори и да
те изклати за сефте.

Още по-добре: организирай търг в интернет.

Grinning Grinning

# 350
  • София
Това да не е Мамасита? Тя изпитва ужас от всичко, де що е механика, автомаатизация, физика.

# 351
Това да не е Мамасита? Тя изпитва ужас от всичко, де що е механика, автомаатизация, физика.
Да Да  Grinning

# 352
Цитат
Бях харесала много Дария, с идеята, че означава дар, мъжът ми ме отряза веднага, приличало му на диария ooooh!]

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 23:12 от rossti08

# 353
"2006г. и няколко години след това имаше едни оси ,но бяха пекани какички , освен ,че ти набиват канчето, ти и помагат да научиш я къде се слага запетая ,я да не обръщаш внимание на мъжа си ... "

rotfImao
Брей, какви магьосници имало едно време, хем за запетаи де те научат, хем и с мъжа си какво да правиш! (Тая е позабравила за запетаите.)

# 354
  • София
Цитат
А иначе отдясно ми мравучка самия яйчник. Възможно ли е да пулсче на бебе??? Praynig Praynig Praynig
Tired Mr. Green Party

# 355
  • София
ужас! Ако действително й мравучка там пулсче на бебе, това си е животозастрашаващо състояние, защото бебето няма да е там, където трябва - в матката.

# 356
разбирам желанието на много жени да имат дете, изострено от затрудненията им, но никак не оправдавам ширещото се невежество  Tired

# 357
  • София
разбирам желанието на много жени да имат дете, изострено от затрудненията им, но никак не оправдавам ширещото се невежество  Tired
Tака е! Но я само им го кажи... ooooh! как беше..Хапливите кучки във форума Mr. Green
А въпросната авторка на тази безценна вече заключена тема е писала едни страшни небивалици на друго място:
Цитат
Цикълът ми закъснява с 12 дни ,бременност няма , според  тестовете бт , овулация също  , а гърдите ще ми се пръснат и днес на три четири пъти от по половин час ме боляха яйчниците , на какво може да се дължи според вас ? 

отговарят й:
Цитат
Отивай на лекар, може да е задържан фоликул. Най-вероятно ще ти предпише лекарства за предизвикване на цикъла. Успех

и тя:
Цитат
Всъщност овулация настъпи и болките явно се дължат на това !  Wink

е извинете мА Laughing

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 10:34 от magnet_for_happiness

# 358
  • Бургас
Цитат:
"Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?"

newsm78
Как да отговориш на това  Rolling Eyes

# 359
  • В сърцето на любимия човек
Цитат:
"Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?"

newsm78
Как да отговориш на това  Rolling Eyes
Предполагам, че се пита за подходящ климат (влажност на въздуха по-скоро) и наличието на лекар в комплекса. Във Варна има т.нар. Климатично училище за деца с белодробни заболявания, може би се пита за нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт