Смешки от форума - 13

• 71 855
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Цитат:
"Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?"

newsm78
Как да отговориш на това  Rolling Eyes

Много смешно, няма що... Жената търси място с подходящ климат, чист въздух, липса на алергени...

# 361
Цитат
Здравейте,
някой може ли да ми помогне , какво трябва да направя и какви са изискванията за разнос на закуски , или ако знае някой кой закон е за конкретния случай . Благодаря

Как кой!? Конкретно Законът за разнос на закуски, разбира се!  Joy

# 362
  • Пловдив
Последното от къде е?
Тъй като имам отговор на въпроса.
донякъде дори разбирам, че не всеки е запознат с всички закони, особено тези, които не касаят неговата сфера на дейност.

# 363
# 364

донякъде дори разбирам, че не всеки е запознат с всички закони, особено тези, които не касаят неговата сфера на дейност.

Разбира се, че е така. Това не пречи да ми стане смешно при идеята за Конкретен Закон за Разнос на Закуски!  Joy

# 365
  • В сърцето на любимия човек

Разбира се, че е така. Това не пречи да ми стане смешно при идеята за Конкретен Закон за Разнос на Закуски!  Joy
Едва ли искаш да ти доставят храната в мухлясал автомобил от служител с паразитни болести, а тя самата да е приготвена в някое мазе  Peace
Има специализирани наредби, касаещи приготвянето и доставка на храни.

# 366
  • Пловдив
Написах отговор на въпроса в съответната тема.
В България всичко по тези въпроси зъпочва със Закона за храните, което е навързано от там нататък с европейски Регламенти и български Наредби.
На първо четене може да звучи смешно да има закон за разнос на закуски, но всъщност не е смешно.
Има например Регламенти за защита на животните по време на клане и за хуманно отношение по време на клане. Противоречащи си термини (клане и хуманност), но ги има и има правила за това.

# 367
темата се казва "смешки от форума", не я приемайте толкова сериозно  Grinning

# 368
Потребителка 1:
Цитат
С какъв ехограф те гледаха ?

Потребителка 2:
Цитат
Какъв не съм на ясно. Гледа ме на видеозон и ехограф но днес само видеозон

Потребителка 1:
Цитат
Вагинален или обикновен през стомаха .

(За установяване на бременност става дума.  Crazy)

# 369
  • Пловдив
Последния диалог наистина е разбиващ.

# 370
  • Ямбол
Цитат:
"Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?"

newsm78
Как да отговориш на това  Rolling Eyes

Много смешно, няма що... Жената търси място с подходящ климат, чист въздух, липса на алергени...
В този случай смешката стана от невежата.

# 371
Благодаря Ви за бързия отговор!!!

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

ИЗвинявам се още веднъж ..... ако тези въпроси са Ви е зададени многократно!!!
Има се предвид Сингапурските пощи rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 372
Това ми намирисва на AutoCorrect.

# 373
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама се е получило готино.  Laughing

# 374
  • Бургас
Благодаря Ви за бързия отговор!!!

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

ИЗвинявам се още веднъж ..... ако тези въпроси са Ви е зададени многократно!!!
Има се предвид Сингапурските пощи rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт