Смешки от форума - 13

• 71 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • В къщурката на хълма на феите
бе то си е абсурдно и жена живееща в 21ви век да я е срам от мъж доктор, ма ади от нас да мине .. не ща да си представям ако живееше 2 века по-рано, когато жените не са имали право дори да учат и й се наложеше преглед, кво щеше да прави Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 481
  • Пловдив
Годината е 2000 г. аз кандидатствам ветеринарна медицина и всякакви други висши и полувисши образования свързани с медицината. Тогава ме възмути това, че имаше квотен принцип за прием на базата на пола. Повечето специалности бяха 50% мъже и 50% жени - няма дискриминация, макар че е грубо да не те приемат по успеха, а да се съди и според пола и да не стигнат бройките за теб само, защото си момиче. Възмутителното беше, че за специалност акушерка приема беше 100% жени. Мъже не могат да станат акушерки .  Защо? Мъж може да завърши медицина, да специализира и да бъде акушер-гинеколог, да ръководи раждания и т.н., но не може да е акушерака. Сега не знам как е.
С проктолозите във Варна може да е имало подобна полова дискриминация. Шегувам се. Жените медици, очевидно не желаят да са проктолози.

# 482
Цитат
Не знам дали пускам темата,защото възпитавате поколение от роби и олигофрени или защото терористично нападение в което потенциално бих умрял ,би било доста по-забавно от часовете в които роботи ми рецитират теории на Айнщайн ,които никой не е разгадал и какво си мислел Христо Ботев ,докато пишел ' На Прощаване ' .  Когато вие станете от стола и спрете да се чудите как да отслабнете или как да се оплачете от някой друг политик и преживеете това,което е преживял той,тогава може да ми говорите какво си е мислел. Другото са празни приказки.

Опитах се да си обясня,защо вие карате децата си да учат за оценки,защо ги възпивате да са зубрачи и да им поставяте ултиматоми за да ви носят бележник с шестици , защо не искате децата ви наистина да са умни,да се занимават с наука и изкуство ,но тогава погледнах календара и се сетих , че пра-родителите ви най-вероятно са били под турско робство,възпитали са родителите ви ,които са живели в комунизъм и след това са възпитали вас - новото поколение роби.
Много е дълъг поста за цитиране.

# 483
и ??? някакво решение на проблема, за който дори не знаем, че имаме, предложено ли е или тва е висша форма на наказание да си знаем, че нещо не ни е в ред, ама да не знаем как да си помогнем?!

# 484
Цитат
Здравейте мами. На 3,5м сме, ходим на ДГ и акаме в гащите. Как да го отуча. Когато го сложа на гърне и ли тоалетна за акане пищи и изпада в истерия. Пишка сам, а понякога и на гърне. Отказва ги само за акането. Не ака в ДГ. Ака по пътя докато го прибера в къщи.Моля споделете вашия опит. Какво да правя. newsm78

Първоначално се чудих как на 3 месеца и половина ходи на градина  ooooh!

# 485
Аз пък се зачудих как пишка сам.

Естел Бързоход , откъде е тази мъдрост? Като начало бих отговорила - За да не пишат "ултиматоми".

# 486
  • Варна/Лондон
Цитат
Здравейте мами. На 3,5м сме, ходим на ДГ и акаме в гащите. Как да го отуча. Когато го сложа на гърне и ли тоалетна за акане пищи и изпада в истерия. Пишка сам, а понякога и на гърне. Отказва ги само за акането. Не ака в ДГ. Ака по пътя докато го прибера в къщи.Моля споделете вашия опит. Какво да правя. newsm78

Първоначално се чудих как на 3 месеца и половина ходи на градина  ooooh!
Такива дейноси, 'дето мама ги върши заедно с бебчето са ми винаги много странни. Аз пък как един път не се изпуснах в гащите. Нито повърнах, нито паднах от леглото с щерката. Май не съм истинска майка. Confused

# 487
  • Пловдив
Винаги ми се е искало да знам и като "акат в гащите" двамата в едни и същи гащи ли акат или в различни за всеки отделни.

# 488
  • София
Мисля, че акат в гащите- 2бр по отделно, но едновременно.
мен вече по-не ме впечатлява това с децата. Аз скоро четох в един кучешки форум как "вдигат краче" за да пишкат и това вече ме изненада!

# 489
Винаги ми се е искало да знам и като "акат в гащите" двамата в едни и същи гащи ли акат или в различни за всеки отделни.
Аз мисля, че акат в едни и същи, защото освен това акат в памперса, в гърнето и т.н.

# 490
  • Варна/Лондон
Май от таковците не съм чувала да вършат такива дейности заедно. После съвсем логично тема "Таткото не участва в отглеждането''. Laughing

# 491
  • На един клон
Цитат
Благодаря момичета, просто като наближи зимата и се изприщвам, защото зимата се къпем 1 път на 4-5 седмици. А се къпем,защото въпреки всичкото триене се поти и се вмирисваме...
Обличаме се, разбира се, винаги сме добре облечени с плетени дрешки топлички, че и всяка година се плетат нови, да е различна.
АБ пием,защото това ни изписват.
Витамини пием, но сега точно сме в пауза,
макар че витамините ни май са повече за козината /че знаете,че сме фабрика за косми/. Имаме за днес записан час за фризьор, за машинка малко да се спре тоя космопад, ама май ще се отложи 1-2 месеца докато се стопли, че само това ни липсва сега

Някое пишещо куче ли е, или мама на куче или мей би самата Мата космата, милата.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 00:08 от Кукумявка под прикритие

# 492
мен тоя шрифт ми избоде очите .. още повече после пък се и напъвах да разбера за животно ли иде реч, за бебе ли .. ужас Shocked Shocked

# 493
  • На един клон
Шрифтът си е мое дело, на мен си ми харесва, но не ща да ви бода очите, сакън!

# 494
аааа сори, аз помислих, че за по-напоително изразяване на емоциите покрай неволите със зимата и кучето, авторката така го е надиплила ..

Общи условия

Активация на акаунт