Смешки от форума - 13

• 71 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
вЪх, че гнусно Sick Май ме отказаха от макароните на фурна.

# 646
Сирене не става ли?

# 647
  • В къщурката на хълма на феите
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 648

Сиренето е от коча! Crazy Joy

# 649
  • София
Цитат
Обаче искам да ви кажа, че вие сте по-добре. Моят е заврян зет и съответно не му се полага гараж, колата му е на улицата. Понякога седи и аз го питам какво мислиш и той казва - нищо. Значи колайдер. Аз ще си мълча пък той нека си мисли, че аз не знам за какво мисли.

# 650
Цитат
Обаче искам да ви кажа, че вие сте по-добре. Моят е заврян зет и съответно не му се полага гараж, колата му е на улицата. Понякога седи и аз го питам какво мислиш и той казва - нищо. Значи колайдер. Аз ще си мълча пък той нека си мисли, че аз не знам за какво мисли.

Не го разбрах, но ме разсмя с глас  Joy Joy Joy

# 651

Това, както и използването на кърмата за други цели, ми напомни за нещо, което майка ми е разправяла - за неин братовчед, зоолог, работещ в осеменителна станция, кой и е казвал - как от бикове, кочове и др. - подобни, служителките си правили маски от "остатъчния материал"  Joy /бях достатъчно голяма, де, за подобна информация  Sunglasses/, но все пак и до ден днешен се чудя как са си взимали "материала"  Joy

# 652
  • Пловдив
Не е ръчно.  Mr. Green

# 653
  • София
В интерес на истината се сещам за песента, навързах една две думи и мелодията ми дойде в главата, ама като не се сещам  как се казва песента. Мисля че е на Ванеса Паради.
Авторката добре е обяснила. Mr. Green
И аз веднага познах дарарам-а.  bowuu /мисля/.
Писах в онази тема, да видим дали съм познала.
И аз съм за Ванеса - с Джо таксито.  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=2jcPoYoU37w&feature=kp

# 654
Подпис на потребителка Crazy
Не знам смешно ли е, но на мен ми звучи тъпо.
Цитат
живота е като детска дрешка-къс и наакан!!

# 655
  • на кого му пука
Това е вариант на "Животът е кратък и за сметка на това абсолютно безсмислен".

# 656
В интерес на истината се сещам за песента, навързах една две думи и мелодията ми дойде в главата, ама като не се сещам  как се казва песента. Мисля че е на Ванеса Паради.
Авторката добре е обяснила. Mr. Green
И аз веднага познах дарарам-а.  bowuu /мисля/.
Писах в онази тема, да видим дали съм познала.
И аз съм за Ванеса - с Джо таксито.  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=2jcPoYoU37w&feature=kp

Не мога да намеря темата, че да дам и аз предложение. Мисля, че става въпрос за Ищар - http://vbox7.com/play:0ea25f8e   Wink

# 657
  • София, България
Темата вече я няма май. А песента надали е тази, защото потребителкаата обяснява, че не е бавна и гласа e като на дете, така, че май не е тя. Аз дори и да не съм я слушала до сега тази на Ванеса за таксито, предполагам, че тя е правилния отговор. Но какво и да е, важното е, че описанието кърти  Joy

# 658
# 659
  • Пловдив
Цитат
Тез разчекнатите куклета никак...  особено по сглобките, дори да се абстрахираме от клиторите и зърната, са откровенно грозни... Може би за някакви колекционери, ама не и за дете...
Става въпрос за Барбита, но не ми ясно клиторите от къде се появиха  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт