Смешки от форума - 13

• 71 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Тез разчекнатите куклета никак...  особено по сглобките, дори да се абстрахираме от клиторите и зърната, са откровенно грозни... Може би за някакви колекционери, ама не и за дете...
Става въпрос за Барбита, но не ми ясно клиторите от къде се появиха  newsm78

Става въпрос за Enchanted Dolls.

http://www.lilavert.com/blog_lilavert/wp-content/uploads/2013/12 … d-Doll-Salome.png

# 661
 Shocked Shocked Shocked
За първи път чувам за тези кукли...

# 662
  • София
И аз. Изглежда ми доста грозно.

# 663
  • Пловдив
Стана ми странно, да не кажа смешно как клиторите се появиха в темата за Барбита. Вярно, че 2-3 реда по-горе са описани въпросните Enchanted Dolls, но на сложените там снимки са си облечени и не им се виждат половите органи и изведнъж чета аз "разчекнати със зърна и клитори".
Интересно обаче. Куклата е с окосмен пубис, но не се забелязва да има окосмени подмишници. В някои области я е подминал реализма.

# 664
Стана ми странно, да не кажа смешно как клиторите се появиха в темата за Барбита. Вярно, че 2-3 реда по-горе са описани въпросните Enchanted Dolls, но на сложените там снимки са си облечени и не им се виждат половите органи и изведнъж чета аз "разчекнати със зърна и клитори".
Интересно обаче. Куклата е с окосмен пубис, но не се забелязва да има окосмени подмишници. В някои области я е подминал реализма.

Ами понеже позлваме Гугъл сигурно. Simple Smile И аз не бях чувала за тези кукли, видях постинга, пуснах ги в Гугъл и така. Предполагам, че и други хора са направили същото и така се появи коментарът, който не засяга дрехите.
Enchanted Dolls си имат автор, официален сайт, това им е официалният албум във Flickr.

# 665
Прехвърлете се в темата за куклите, де Simple Smile

Това определено са кукли за големи. Изящни са, сигурно са много скъпи.

# 666
Към мъж, пуснал тема да пита форума дали е готов за дете, постът е сериозен:

Не се притеснявай толкова. Винаги се намира решение откъм финансовата част, не е чак толкова страшно, колкото го описват. На 30 години вече трябваше да имаш 2 деца, така че времето си лети...

# 667
  • В къщурката на хълма на феите
На 30 години вече трябваше да имаш 2 деца, така че времето си лети...
за миг изпаднах в паника, че мъжа ми изостава от този график, ама имаме още малко време Joy Joy

# 668
  • Бургас
Към мъж, пуснал тема да пита форума дали е готов за дете, постът е сериозен:

Не се притеснявай толкова. Винаги се намира решение откъм финансовата част, не е чак толкова страшно, колкото го описват. На 30 години вече трябваше да имаш 2 деца, така че времето си лети...

Да бе "Винаги се намира решение от към финансовата част". Винаги може да виснем на врата на мама и тати да ни издържат и да ни гледат децата. Важното е да имаш две деца преди да навършиш 30г, пък другите неща /добра половинка, собствен дом, финанси/ какво има да ги мислиш толкова. Те не са толкова важни  ooooh!

# 669
Цитат
Имам странни болки в областта на яйчниците и едно  сякаш е подритване в корема , лекарят ми каза че не съм била бременна последният път когато ходих , но от тогава това нещо не спира да ме притеснява , някой преживявал ли ги е тези страни неща случващи ми се и на мен , моля някой ако има решение да ми пише Smile

# 670
Цитат
Имам странни болки в областта на яйчниците и едно  сякаш е подритване в корема , лекарят ми каза че не съм била бременна последният път когато ходих , но от тогава това нещо не спира да ме притеснява , някой преживявал ли ги е тези страни неща случващи ми се и на мен , моля някой ако има решение да ми пише Smile
Ами най-вероятно е в пети-шести месец вече жената и бебето рита. Да не се изненада след още два-три месеца.

# 671
  • Точно където трябва
Цитат
искам да ви попитам при тази манипулация разрешиха ли ви свирките?
Никога не съм обичала шегите за чужда сметка, но тук вече не се стърпях...манипулацията е серклаж...
Наистина ли има такива хора?!

# 672
  • София, България
Цитат

Някой от отговорилите питал ли е от колко време не й е идвало?  Crazy

Цитат
Никога не съм обичала шегите за чужда сметка, но тук вече не се стърпях...манипулацията е серклаж...

Joy  ooooh!

# 673
  • София
Цитат
Ами жената може да има много дълбоко гърло, що се смеете.  Crossing Arms

# 674
  • София
Интересно ми е какво са й отговорили в темата (за серклажа).

Цитат
Привет! В този форум съм нова, регистрирах се и влезнах тук за да обсъждам спокойно сексуалният си живот в семейството ми!

Общи условия

Активация на акаунт