А сега

• 2 613
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте хиляди МАМИ, дано да станете хиляди милиони Simple Smile

Като един евентуален бъдещ татко, искам да ви попитам,

Зора ми е такъв, не съм сигурен, че ще се справя с отговорността да имам дете Cry

Както финансово, така и ментално, на 30 съм,  приятелката ми е на 27, и тя много настоява за дете.

Не знам какво да ви кажа, страх ме е да имам дете, страх ме е, и да не я загубя Cry

# 1
Хубаво е, че си отговорен.Финансовата част хич не е за пренебрегване, ако искаш добър стандарт за семейството.От друга страна - хиляди милиони  Wink по света раждат деца, без да мислят дали са готови или не.На 27 е нормално за една жена да иска дете. Не зная от колко време сте заедно, големи хора сте, поговорете за това.Разгледайте заедно някой сайт за бебешки стоки/сигурна съм, че на теб съвсем ще ти се изпари желанието за бебе/.Ако парите ви са малко, помислете как да ги увеличите.А и не е сигурно, че при опити за бебе, задължително ще се получи от първия път.

# 2
Хубаво е, че си отговорен.

Пошегувах се Simple Smile  bouquet

Мили ДАМИ, мили МАМИ  bouquet

Благодаря , че ви има Praynig

Пожелавам ви,  да ви разбирме Grinning

Честит 8-ми март  bouquet

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 04:16 от NMKP

# 3
# 4
Не бързай, имаш 10 -15 години да се решиш. Уговори и гаджето ти да те чака Wink Пък може и да не станеш готов, и такива хора има.

# 5
Не се притеснявай толкова. Винаги се намира решение откъм финансовата част, не е чак толкова страшно, колкото го описват. На 30 години вече трябваше да имаш 2 деца, така че времето си лети... Ако искаш да чакаш да бъдеш готов - никога няма да го дочакаш това време, а като гледам на 30 вече си чакал доста. Така че, моят съвет е действай и не му мисли много. Сайтове не те съветвам да гледаш, защото памперси може да се купуват и от борсите. Дрешки може да се намерят отвсякъде (сигурна съм,че ако кажете че имате бебче на своите приятели, ще ви изсипят поне чувал с дрешки за него). Колички и кошари има на достъпни цени и втора употреба, които въобще не отстъпват на чисто новите. Храната мама я осигурява от себе си поне за първата година. Има майчинство, което помага на семейния бюджет. Ако има баби и дядовци да помагат всичко става още по-лесно (добре е и те да са по-млади, защото след 70тата си година вече на тях не им позволява здравословното състояние да се занимават с деца-дори и да искат се влошават драстично хроничните им заболявания, когато се занимават). Така че, не му мисли толкова. Имай предвид, че след 30 години за жената вече става трудно да ражда, а след 40 вече и при жената и при мъжа се видоизменят яйцеклетките и сперматозоидите и вероятността от генетични дефекти и малформации у детето рязко нараства. Така че, и за самото дете дори от здравословна гледна точка е по-добре да сте по-млади. Желая ти успех и дано скоро у вас запее прекрасен наследник(чка)!
п.п. казвам ти право в очите истината, пък ако ще и другите да ме линчуват, много им здраве... то заради това мислене да се чака до последния момент като стане човек на 40-50 години и с много пари, сме с отрицателен приръст на населението и със стотици хиляди детски заболявания....

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 08:07 от LifeIsBeautiful

# 6
според мен навивай се за дете сега после да не стане да искане  , а да не става и да дадете хиляди лева за ин витро ,прегледи ,изследвания ,НЕРВИ И Т.Н

# 7
Здравей,
аз също си мисля, че не съм готова особено психически за дете /26 г и съм бременна  Laughing/ но никога няма и да се почуствам готова за това.Ако някои ти каже АЗ съм готов да стана баща ще те излъже. Това са съвсем нови води първо важните вече не сте вие с приятелката ти така, че действай смело няма как да объркаш работата. Що се отнася до парите те винаги не стигат Wink
Успех

# 8
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
С този акъл сега и както първата я сътворихме на по 20 ... нямаше да мислим 5 години дали искаме 2-ро и да го чакаме 7 години да стане  Joy А третото ... - то е изцяло по инициатива на таткото, ама и него го почакахме да се сътвори 2,5 години ...
Мисълта ми е, че за финансите съм напълно съгласна с LifeIsBeautiful - нареждат се нещата и с покупки 2-ра ръка ...
А и на свой гръб изпитах позицията на  POTREBITEL13 - едно е да си готов и да го искаш ... Ама понякога не става само, когато ние сме готови, а иска и време ...

# 9
  • в рока
Не знам до колко не сте подготвени финансово.Защото някои се и имат подготвени за деца с 500 лв месечно,на други и 2000 са им малко.

Относно възрастта -30 години е напълно приемлива възраст(според мен) за първо дете Peace

Нормално е да се чувстваш неподготвен психически(как да си ,като не знаеш какво е да си баща).Ако наистина се разбирате и обичате с половинката си всичко ще е наред.

# 10
Добре, че децата се правят със секс, че ако ставаше с мислене, досега човечеството да се е затрило.  Laughing

# 11
  • Galaxy 13197853088
Ко? Не! Абсурд!
Мъж да се чуди дали ще се справи няма право на поколение.
Оставяй жената да намери някой уверен мъж, стига си губил
времето и.

# 12
Зора ми е такъв, не съм сигурен, че ще се справя с отговорността да имам дете Cry

Както финансово, така и ментално, на 30 съм,  приятелката ми е на 27, и тя много настоява за дете.

Не знам какво да ви кажа, страх ме е да имам дете, страх ме е, и да не я загубя Cry
Не си готов да имаш дете.

# 13
  • София
Ко? Не! Абсурд!
Мъж да се чуди дали ще се справи няма право на поколение.
Оставяй жената да намери някой уверен мъж, стига си губил
времето и.

Това и на шега, и на сериозно го одобрявам.....

# 14
Едно бебе ли ви уплаши толкова че сте се замислили така издълбоко? Wink
Много са страшни бебетата ей-само серат, реват, боледуват, разхвърлят, хленчат и искат пари... Mr. Green

Имате още една две години да мислите. Когато приятелката ти стане на 30 няма да те чака много много да умуваш...

Общи условия

Активация на акаунт