К.О.Т.К.И.-те

• 23 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ети, мнооого кофти тая работа  Confused Помоли някак да променят нещата па, когато можеш. Пък ако е каквото си мисля, че намеква Госпожата, то тогава ще си имаш други занимавки, та няма да ти е до пътуване.

Сосче, разбрахме се  hug

Беличке, Госпожо - тоя вечер в колко ще си лягате  Laughing

Анджи, хубаво е, много е хубаво видеото. Сега се замислих, че Истанбул е и звук. Без тая музика клипа нямаше да е така въздействащ.

# 721
  • Бургас / UK
Трезвeнички, трезвенички - колко да сме трезвенички  Mr. Green Не стига, че пием вода, та да има повече бира за вас и пак недоволни  Laughing Мен лично ме хваща и от чаша вино и имам безумна случка с чаша вино, ама друг път.

Беличке, има още време, в нисък старт съм, направо  Blush

Бия камбаната (хлоп-хлоп) между 1 и 6 май съм тука  Mr. Green Ще си водя монолози, не ме мислете.

Чефи май е от моя порода, сега и ако не закусва...Понякога имам повече кафе, отколкото кръв в тялото си.
Шебече Варшавова, не помня от кога не съм закусвала... Mr. GreenНе знам защо,но до обед нищо не ми се яде,ама от там нататък като почна ....чудо  #Crazy
Хихи, Беличке, вярно, чакаме ви с Госпожата да заспите и се почваме  Joy
Ей, кви трезвенички се оказахте всички! Не съм за тук май.
Хелънче, ти пък значи,не била за тук  Hug нищо не каза  Mr. Green Снощи вместо лимонада,мохито ви карах да правите,трезвенички сме били  Crossing ArmsБлагодаря ти за подробното описание на Куба либрето,но аз ще пропусна,че от доста време вече газирано не пия,за това льокам предимно водица  Crazy
Ети, аз изобщо идея си нямам каква е причината за отлагането на екскурзията,но най-искрено се надявам да е хубава  Hug

Беличке, Госпожо - тоя вечер в колко ще си лягате  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Анджи благодарим  Hug за клипа.Решено е вече,този път отивам лятото  Crossing Arms Все ходя пролет и късна есен,а лятото просто е  Crazy

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 20:19 от Чефи-то

# 722
Шебече Варшавова, не помня от кога не съм закусвала... Mr. GreenНе знам защо,но до обед нищо не ми се яде,ама от там нататък като почна ....чудо  #Crazy

Ти си моето друго аз  Hug Hug Hug И аз така  Grinning

# 723
  • Бургас / UK

Ти си моето друго аз  Hug Hug Hug И аз така  Grinning

Hug Hug Hug

# 724
Анджи, ще ни се замае главата от твоите фотоси. Ти си все на път.  hahaha   Hug  

Чефи, аз съм ходила лятото и беше много хубаво.

# 725
Анджи-право в целта е клипа Peace
Шебече,какви са тези въпроси с лягането не разбрах Flutter

# 726
Днес купона започна по-рано.  Laughing

Ние се прибираме от РД, та съм напред с материала.  Joy

# 727
Ааааа, тази вечер няма да си лягам, пък !  Crossing Arms
Ма аз и снощи не си бях легнала, казахме си наздраве с червеното вино с Ети, пуснах и един виц даже....като гледам и вие не сте продължили много. Wink

Сосче,  Hug много ми хареса идеята ти !  Peace

# 728
Мимии,какви РД-та.Ние от два дни почивка пет олимпиади навъртяхме ooooh!

# 729
Шебече, правиш ли новата тема?

Наливам и винцето:
Скрит текст:

Сосче, на детски РД бяхме.

# 730
Лятото Истанбул е много хубав, на мен тогава най-ми харесва.

Правя, правя, вие само спамете  Mr. Green Между другото, откакто махнахме чата другата тема живна супер много  Shocked

# 731
Мерси за винцето Hug

# 732
  • Бургас / UK
Анджи, ще ни се замае главата от твоите фотоси. Ти си все на път.  hahaha   Hug  

Чефи, аз съм ходила лятото и беше много хубаво.
Знаех си аз  Thinking,ама нали все се прецаквам да работя лятото и никъде не мога да мръдна...Този път съм решила минимум един месец там,може на хотел,на хостел,на палатка,в кашон,под моста,но там съм  Mr. Green

# 733
Чефи, твърде си руса за тая програма  Mr. Green Ще те откраде някой. По-скоро търси апартамент  newsm78
А лятото какво работиш?

# 734
  • Бургас / UK
Чефи, твърде си руса за тая програма  Mr. Green Ще те откраде някой. По-скоро търси апартамент  newsm78
А лятото какво работиш?
Шебече,всяко лято различно  Mr. Green смисъл в различни магазини,каквото намеря да ми хареса.То не за друго,ами всички работят и аз една седмица след като се прибера и съм си отпочинала и почвам да тъпея и тръгвам да търся нещо...После съжалявам и ме е яд на мене си  #Cussing out,защото обожавам лятото и не искам цял ден да съм навряна в някой магазин,а да се изпъвам на плажа или да обикалям по разни интересни места.За това ,това лято го планувам да е точно така,но естествено Божа работа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт