Унищежение на 140 години "Женски пазар" - пазар за хората.

• 8 532
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
След  ремонта  ще  стане  супер,  в момента  е  пълна  цигания,  има  много  джепчии,  така  че  внимавайте #2gunfire

# 91
Четейки темата, искам да обърна внимание че наличието на джебчии едва ли зависи от това какви сергии/магазини има на Женския пазар. Те си циркулират из целия град и каквито и ремонти да се правят, ако полицията не си върши работата, това няма да се промени.

Аз лично предпочитам да си купувам плодове или зеленчуци от там. Със сигурност са много по-евтини от магазинчетата в центъра, където живея. Да и на Женския се предлагат стоки от борсата, но в хипермаркетите със сигурност няма стоки от неиндустриален производител.

# 92
Живея в района на пазара близо до Халите.
За мен този коптор трябва да бъде изчистен до основи и построен наново. Да, пазарът е с традиции, но в момента е една голяма клоака - бездомни животни, джепчии, продавачи на цигари без бандерол, неидентифицирани елементи, които не е ясно нито откъде са дошли, нито къде живеят.
Изобщо не ме интересува, че някой щял да остане без препитание - ако искаш да имаш такова, то се учиш да спазваш норми и правила, каквито трябва да има като в белите държави.

Общи условия

Активация на акаунт