Лакове за нокти-86

• 48 698
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, искам да попитам какво е мнението ви за лаковете на Флормар и Перфект? Simple Smile

Като цяло съм доволна, имат добри попадения, но зависи от серията и конкретният нюанс.
Какво точно те интересува - нанасяне, дълготрайност... Какви цветове и финиш си търсиш?   Simple Smile

P.S. Black Cat 13 наистина има уникалните нокти!!!  Heart Eyes Казвала съм ти го, Коте,
но пак ще се повторя - страхотни нокти и красоти показваш!!! И къде ги видя тези кебапчета?!?  Angry

# 106
  • Sofia
   Благодаря, момичета!  Hug Радвам се, че в тази тема всички сме много позитивни и си помагаме с каквото можем, давайки си ценни съвети.   bouquet

По отношение пясъчната серия на Perfect, аз съм много доволна.  Peace

# 107
  • Стара Загора
Един постен сандвич от мен Laughing

Скрит текст:

# 108
От утре в DM има 50% намаление на Rimmel 60 seconds. Дали има някакви must have цветове от тях?
За запис и по темата Laughing - Coralicious за мене е страхотен цвят. Красиво, ярко червено, не залита нито към розово, нито към оранжево, нито пък към кафяво. Просто чудно. Heart Eyes
Скрит текст:

# 109
За Свети Валентин още не съм измислила с какво ще се лакирам.
Иначе чакам тази красота:  Heart Eyes

# 110
Това е единствената тема, в която като не съм чела 5 страници и като вляза получавам само вдъхновение  Hug
Научих доста за тези желета. Винаги съм ги отбягвала, тъй като нямат никаква плътност, а то това си било част от плана Grinning Харесаха ми нежни пастелни цветове в колекцията на Лореал с желета, но не съм виждала такива шишенца по нашите дрогерии май...

За серията 60 секунди на Римел, аз имам само един лак от тях, казва се Аляска, някакво белезникаво нищо и не съм особено доволна как се нанася. Става на черти и изсъхва по странен начин, но съм го носила само веднъж и може в мен да е проблема и ако си пооправя техниката може да изчезне, знам ли  newsm78

За Перфект и Флормар... От първите имам само разочарования, а от вторите страхотни попадения. Едни от най-любимите ми лакове са Флормар и без тях не оставам. Перфект са хубава идея ако човек иска да пробва нещо ново на ниска цена. Ето например пясъците, холографите и т.н.

Black Cat 13, може и кебапчета да има наснимката, но фотоапаратът е хванал само едни прекрасно поддържани ръце (не се сдържах да не коментирам).

Изказах се аз по всички въпроси  bowuu и сега да питам за пастелно жълт цвят, който да има хубава покривност. Прави ми впечатление, че в пастелните колекции за пролетта (Есенс, Циате т.н.) няма жълт пастел, а много ми се носи  Crazy

# 111
# 112
Заплювам си кафевия Heart Eyes

# 113
  • Бургас
И аз веднага след тренировка отивам в DM да си купя 1-2 лакчета на Rimmel! txtloves

# 114
техниката за лакиране, която предлага Mavala

# 115
Един глупам въпрос имам само. Имам бегли спомени за ДМ в подлеза на Гурко и Васил Левски - има ли наистина?

# 116
  • София
Един глупам въпрос имам само. Имам бегли спомени за ДМ в подлеза на Гурко и Васил Левски - има ли наистина?

Не, в подлеза на СУ е Peace

# 117
Мерси много   bouquet 

# 118
Здравейте, искам да попитам какво е мнението ви за лаковете на Флормар и Перфект? Simple Smile

Като цяло съм доволна, имат добри попадения, но зависи от серията и конкретният нюанс.
Какво точно те интересува - нанасяне, дълготрайност... Какви цветове и финиш си търсиш?   Simple Smile

P.S. Black Cat 13 наистина има уникалните нокти!!!  Heart Eyes Казвала съм ти го, Коте,
но пак ще се повторя - страхотни нокти и красоти показваш!!! И къде ги видя тези кебапчета?!?  Angry

Ами интересува ме и трайността им и като плътност, общо взето като цяло мнението за тях, защото до сега не съм ползвала и все ги гледам и им се чудя. Изкарах курс за маникюр и се чудя дали е удачно да си взема няколко лака на Флормар и Перфект , че има доста неща които да си купя за да започна работа и лаковете на Опи и Орли са ми скъпи в смисъл такъв , че няма да мога да взема много бройки от тях , а и доколкото съм гледала в салони , ако лакираш с лак на Опи или Орли цената е различна Simple Smile И като цяло , ако може да ми кажете кои марки лакове от тези по - разпространените си заслужават. Много харесвам Римел , но в нашия град никъде не ги зареждат. Simple Smile

# 119
  • Sofia
Изказах се аз по всички въпроси  bowuu и сега да питам за пастелно жълт цвят, който да има хубава покривност. Прави ми впечатление, че в пастелните колекции за пролетта (Есенс, Циате т.н.) няма жълт пастел, а много ми се носи  Crazy

Хм, може би Rimmel 058 Lemon Drop, Revlon 042 Sunshine Sparkle, Perfect 85 (мисля, че снимката е на съфорумка,  Blush) или Models Own Lemon Meringue (последният вариант не е толкова бюджетен).

По принцип, от жълт лак е трудно да се очаква перфектно нанасяне и покривност. Аз имам подобен на Sally Hansen и изглежда добре само на 3-4 плътни слоя, но ефектът от това напластяване не ме дразни изобщо, дори ми допада.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт