Лакове за нокти-86

• 48 689
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
От утре в DM има 50% намаление на Rimmel 60 seconds. Дали има някакви must have цветове от тях?

# 91
  • София
От утре в DM има 50% намаление на Rimmel 60 seconds. Дали има някакви must have цветове от тях?
Тоест каква ще е цената им да ида да си купя?  Hug

# 92
  • София
Тоест каква ще е цената им да ида да си купя?  Hug

По 1.95 ще са  Peace

# 93
  • София
Тоест каква ще е цената им да ида да си купя?  Hug

По 1.95 ще са  Peace

Ауу, страхотно! Тези дни ще посетя ДМ за някой и друг лак за нокти, а и за други неща.  Hug

# 94
  • Sofia
   Pump, стига си тийзвала, че тотално съм се затрупала с лакове вече.  Laughing

# 95
   Pump, стига си тийзвала, че тотално съм се затрупала с лакове вече.  Laughing
Е, ама тия наистина си струват  Twisted Evil Много са качествени, цветовете са уникални... понякога и доста шантави, но то и ние сме си в определена степен такива, нали  Simple Smile.

И аз нещо се позатрупах и само да намеря малко време, ще направя преглед на състава и ще запратя в размени всичко, което мога. Лошото е, че размените не позволяват особено намаляване на бройката лакове...   Thinking

# 96
  • Sofia
   Споделям последните си два маникюра.  Sunglasses

Първият не е нещо невиждано - класически червен нюанс, женствен и романтичен, наситен и съблазнителен - Essie Lacquered Up. Откъм формула, на равно с едно-две OPI-та, това е може би един от най-качествените лакове, които някога съм имала, маже се като масло, не се разлива и не цапа кожичките. Единствената ми забележка е, че дори и на три плътни слоя, пак бялото на ноктите ми леко прозираше, което е странно, при положение, че лакът се води с creme finish. На снимките, които направих, като че ли изглежда, че цветът има лека оранжева нотка, което в действителност не е така, нюансът си е наситено червен (подобен на OPI Big Apple Red),  Flutter:

Скрит текст:

Маникюрът, с който съм и в момента, е направен със Zoya Dea - прекрасно млечно шоколадово кафяво, направо ми идва да си гризна от ноктите ми.  Mr. Green Покри перфектно на 2 слоя. На първите две снимки е на слънчева светлина, на третата - на сянка, а на последните за разкош реших да поставя и златния Perfect S47 - не знам, но на мен крайният ефект ми наподобява на парченца млечен шоколад в луксозен златен станиол,  Heart Eyes:

Скрит текст:

# 97
  • Sofia
   Ами, Pump, в такъв случай, освен да увелича бройката на лаковете в wish list-а ми, друго не ми остава...  Whistling  ooooh!  Laughing

# 98
Здравейте, искам да попитам какво е мнението ви за лаковете на Флормар и Перфект? Simple Smile

# 99
  • София
Благодаря за темата, Вдовичке!  bouquet

Приятелят ми много харесва Ruby Pumps, за това
смятам да съм с него на Свети Валентин.
Ще се напечатам със сърчица или ще залепя камъчета в тази форма.  Heart Eyes

# 100
Ооооооо, какви страхотни нокти и пръсти има Black Cat 13, завид, завид! Страхотно красиви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
  • Sofia
   О, Норе, благодаря ти, мила!  Hug

Пръстите са ми като кебабчета в момента, тъй като съм много килограми отгоре над нормалното си тегло...  Confused  smile3511

Ноктите и аз си ги харесвам, след многото ежедневни грижи, които положиш (и все още полагам) за тях.  Laughing

# 102
Кебапчеста ти е главата!!!  smile3534

# 103
  • Sofia
   Смей се ти, смей се...  Crazy То, нали знаеш като си била с две цифри килограми по-надолу, как трудно се преглъща, ама спирам да пиша, че оспамихме темата и пак нещата отиват към така болезнената тема за теглото.  ooooh!

# 104
  • Стара Загора
   Смей се ти, смей се...  Crazy То, нали знаеш като си била с две цифри килограми по-надолу, как трудно се преглъща, ама спирам да пиша, че оспамихме темата и пак нещата отиват към така болезнената тема за теглото.  ooooh!

Та коя жена няма проблеми с кг-ите? Хайде пък сега. Hug
И аз имам едни 5, които искам да махна, но работя по въпроса.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт