Balea, Alverde, Catrice, Essence - 14 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 181
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пудрата от Здрач серията тук я продават все още в магазин Елитис. Не знам в другите градове дали я продават в тези магазини.

За София ли става въпрос? Къде е този магазин Елитис?

# 31
По празниците бях в Димитровград и там в един магазин Енди я видях тази пудра, но тук в София предполагам в някой ДМ също все още я има.

# 32
Пудрата от Здрач серията тук я продават все още в магазин Елитис. Не знам в другите градове дали я продават в тези магазини.

За София ли става въпрос? Къде е този магазин Елитис?

Елитис има в Халите и някъде на Орион

# 33
  • Стара Загора
Аз не съм от София, но скоро видях в нашия Елитис, че я има все още тази пудра. Не знам в другите градове в магазините дали се предлага.

# 34
Alverde (от DM) крема за ръце с алое вера и ориз за чувствителна и суха кожа - мирише много приятно и натурално, но нямаше положително действие върху ръцете ми и откакто го ползвам са дори по-сухи от преди. Може би се дължи на алкохола, който е на второ място в съставките след Aqua (вода). Не го препоръчвам.

# 35
Здравейте! И в тази тема продължавам да си питам за пудрата на Есенс от серията на Здрач:
Въпросът е къде може да се намери в град София? И по-точно по-крайните квартали Младост, Дружба... Всъщност я търся за приятелка, която много я иска и искам да я изненадам, ако я намеря. Hug

п.с. А пиша в тази тема, защото са я продавали в ДМ.

В Младост в ХИТ има стелаж на Есенс и със сигурност има от пудрата.  Peace

# 36
  • София
Здравейте! И в тази тема продължавам да си питам за пудрата на Есенс от серията на Здрач:
Скрит текст:
Въпросът е къде може да се намери в град София? И по-точно по-крайните квартали Младост, Дружба... Всъщност я търся за приятелка, която много я иска и искам да я изненадам, ако я намеря. Hug

п.с. А пиша в тази тема, защото са я продавали в ДМ.

В Младост в ХИТ има стелаж на Есенс и със сигурност има от пудрата.  Peace

Големия супермаркет ХИТ така ли? Ауу, страхотна новина! А колко пари е г-д?

Днес, на прибиране към вкъщи не се сдържах да не вляза в ДМ и излязох скромно с един душ-гел (но си харесах един пилинг за лице на Балеа с аромат на малини Heart Eyes). Ето го душ-гела:
Скрит текст:

В допълнение ми дадоха мостра 6 мл. на лосион за тяло на Биотен:
Скрит текст:
[/b][/color]

# 37
около 7 лв. и е напълно възможно точно там да съм я видяла миналата седмица  Laughing

# 38
  • Австрия
Не знам дали в предишна тема е споменавано (би трябвало  Wink):

Скрит текст:

и кремчето за ръце

Скрит текст:

Много съм доволна! Със суха до нормалня кожа съм, но през зимата+домакинстване и грижи за двегодишно.. направо се възродих с  тези продукти на Balea  Grinning

# 39
А някой има ли мнение за зелената серия за лице на Балея Cell Energy?
  В последните страници на предната тема питах за него. В крайна сметка си взех мини продукти на дневния и нощния. Големи няма да си взема. Единствен плюс - много икономични и щедро мажа и шията. Laughing Не ми допадат като текстура, леко ме дразни аромата / не че е лош, просто за мен е силен/, оставят и лек филм върху кожата, което мен пак ме дразни Mr. Green
Но пък в магазина имаше тестер на този крем http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … e-tagescreme.html. Пробвах, хареса ми от едно мацване и вероятно него ще купя за дневен. Нощен - оставам с капсулите  - или с Q10, или Витал. Те просто много вдигнаха летвата на продуктите за лице на марката.
Заинтригувахте ме с този крем за тяло с макадамия. Имам с карите и арганово масло. Приятен е, попива бързо и хидратира добре, но и неговата миризма ме дразни.

# 40
Блу благодаря за отговора, аз също си взех малките упаковки и ми допаднаха, а този дето ти го посочи съм си купила същия само че се води ББ и е тонален 7 в 1

# 41
  • София
Някоя пробвала ли е този пилинг:
Мирише страхотно и мисля да си го взема.
Днес просто нямах пари в мен, за да го купя.
Какво е вашето мнение?
Чудя се дали имам нужда от него. Аз съм на 20 години.
То си е един вид почистване на лицето..

# 42
Чудя се дали имам нужда от него. Аз съм на 20 години.
То си е един вид почистване на лицето..[/b][/color]
Почистването е задължително за всяка кожа. Вече дали е подходящ за ежедневна употреба е друг въпрос.
Аз си харесвам много един измиващ продукт за тяло  http://www.innenaussen.com/2011/09/balea-creme-ol-dusch-peeling-indian-chai.html , който всъщност ползвам за лице. Пробвах на лицето с резерви, но много ми хареса, не ми е създавал проблем от това, че е продукт за тяло, а не за лице и сега ще отворя поредната туба.

# 43
# 44
  • Пловдив
Не е точното място, но като сте заговорили за почистване
на лице...На една приятелка дерматолог препоръчал да си
мие лицето с интимен гел.Кожата и е чувствителна, а те
нали са антибактериални, с неутрално ПХ и т.н.
Някоя от вас да е чувала нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт