Balea, Alverde, Catrice, Essence - 14 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 193
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте! И в тази тема продължавам да си питам за пудрата на Есенс от серията на Здрач:
Въпросът е къде може да се намери в град София? И по-точно по-крайните квартали Младост, Дружба... Всъщност я търся за приятелка, която много я иска и искам да я изненадам, ако я намеря. Hug

п.с. А пиша в тази тема, защото са я продавали в ДМ.

# 16
Взех си на Catrice основа за сенки. Бива за цената си от 8 и нещо, но май тази на Art Deco повече ми допадаше...

# 17
  • Стара Загора
Пудрата от Здрач серията тук я продават все още в магазин Елитис. Не знам в другите градове дали я продават в тези магазини.

# 18
Благодаря за мненията за крема на Балеа, ще си го взема. Simple Smile
Получих базата на NYX ... другите бази просто пасти да ядат! Струва само 13-14 лв. Не си давайте парите за никоя друга. Аз имам увиснали клепачи и сенките издържат няколко часа, след което трябва да се поправят. С тази база - 12 часа и непокътнати ги свалих с тампон на сутринта! Велика е!

# 19
Бижу, а тази база къде се продава?

# 20
Виж тямата за NYX, вече имат сайт и тук. Аз я взех от еВау и пак ми излезе толкова.

# 21
В момента използвам този околоочен крем на Balea. Но за мен не постига желаяния ефект. Бях питала в другата тема окоолочен които да поразкара тъмните кръгове, но не виждам разлика. Никаква не само за кръговете, но и всичко останало  Confused

Скрит текст:

# 22
Благодаря за мненията за крема на Балеа, ще си го взема. Simple Smile
Получих базата на NYX ... другите бази просто пасти да ядат! Струва само 13-14 лв. Не си давайте парите за никоя друга. Аз имам увиснали клепачи и сенките издържат няколко часа, след което трябва да се поправят. С тази база - 12 часа и непокътнати ги свалих с тампон на сутринта! Велика е!
Коя база, HD-то ли?

# 23
# 24
  • София
Страхотна е тази база.  Heart Eyes И много икономична, моята ползвам вече цяла година (лятото рядко слагам сенки - значи стига за поне 9 месеца).

# 25
Околоочният с урея е за подхранване на суха кожа около очите, не знам как решихте , че ще ви премахне тъмните кръгове и бръчките ..

# 26
  • София...........
Доволна съм от доста неща на Катрис Simple Smile
Тези сенки са прекрасни:
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/senki/detaili/product/liq … yeshadow-060.html

също и тази четка за сенки е разкош:
http://www.catrice.eu/bg/produkti/sveti-za-krasota/detaili/produ … y-eyes-brush.html
Четката ме заинтригува и мен. В DM ли се продават тези неща?

milittana, от Лили. Само да уточня, че сравнявам с Есенс четките Wink Имам и на NYX е те са най-хубави.

# 27
Всъщност не виждам някой да е казал че с крем с урея иска да си премахне бръчките още по-малко пък и тъмни кръгове,за този крем тук се говори само че е за суха кожа и върши страхотна работа. А някой има ли мнение за зелената серия за лице на Балея Cell Energy?

# 28
Искам крема за хидратиране на кожата под очите! Не за кръгове, не за каквито и да било други невъзможни вълшебства. Здравата кожа е добре хидратираната кожа. Peace

# 29
Страхотно оформена тема.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт