Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 379
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  Hug.
Мама Тин ,Мария ,представа си нямате за какво става дума.................................
Но не ми се пише тук, че и стените имали уши ...
Затова ще се надявам някой друг път, когато срещата съвпадне с почивните ми дни .
Днес милата Госпожа има много тежък и тъжен ден . Cry
Въпреки че се очакваше, никога не си подготвен за такова нещо.
Бог да я прости свекърва и  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose/ дано не ми се разсърди Мимето ,че си позволявам да пиша от нейно име, но напоследък тя не влиза в темата /.
Хайде чао, аз отивам да довършвам една тортичка - австрийчето има рожден ден в петък, но аз ще съм на работа тези дни и няма да имам време, та затова я правя сега.

# 676
  • София
Алекс, разбирам те за отпуските. И при нас е така, но  smile3505
Това е положението.
Лека и пръст на свекървата на Госпожата. Вече е на по-добро място и не се мъчи.  Flowers Rose Flowers Rose
Едва ли тя ще се разсърди - аз видях във ФБ.

# 677
Мили приятелки любими, от все сърце ви благодаря за думите на утеха, за съпричастността и подкрепата, която оказахте на мен и семейството ми в тези трудни за нас дни ! За мен и за Миро, това значи много и го ценим от цялата си душа ! Благодаря ви, че сте до мен и с мен винаги - не само в хубавите дни, но и в тъгата ми . Благодаря на Бог, че имам приятели като вас, обичам ви !  Heart Eyes

# 678
  • София
Госпожата, ние също те обичаме  Hug
Това е - живота продъжава.
До сега говорих с Ани. Твърди, че е добре - дано.  Praynig

# 679
Здравейте сладурки!
Миме Hug
Тука продължава да вали, да е мрачно , да е гадно студено времето. Вчера тъкмо малко просветна и изчистих прозорците на спалнята и днес айдеее, дъжда ги оплеска Simple Smile Ама това ще им е, да ма извиняват.
Ходихме днес с Радев да подаваме документи за червен паспорт, че ще ни трябват за щатите, а той сладура тръгнал небръснат.. Та му приеха хората заявлението, взеха му парите и утре рано сутрин ша гУ чакат обръснат , за да го снимат Laughing
Свекърва ми пък вчера и оперираха пердето и е издокарана вече с леща. Отиваме да я видим вечерта в болницата, нашта духнала на едно балконче и си пафка цигарката Laughing
Пък да се похваля - утре вечер ще гостуваме с Радев на ямболската Мария. Предложих и да напием Радев и да го сложим рано да си ляга, за да можем с нея да си поклюкаме на воля.
А в петък ще се видя и с Иринка в Бургас, че все пак има повод за черпене, хич да не ми се скатава
Ми това е от мен, с нетърпение чакам 31-ви Hug

# 680
  • София
Мама Тин, весело изкарване в Ямбол и Бургас. Дано с Мария изпълните пъкления план - Радев тъкмо ще си отспи доволно.
И после да не забравите репортажа.

# 681
  • Ямбол
Привет, мили дружки  Hug
Мило Миме, силни прегръдки от мен  Hug Hug Hug
Тинии, браво на свеки бе  Mr. Green
Чакам ви утре с Радев  Heart Eyes чакай да го приспим бе, Тини, после ще разказваме  hahaha
Лягам, че съм адски гроги, а утре съм на работа от 6.00 часа.
Айша, Ани е добре, бъди сигурна. Ивето така ми каза  Peace
Ааа, момичета, да не забравя, за 31-ви май ... концерта на Андреа Бочели го отмениха.. ми що  newsm78 Щото аз се наканих да ходя  Joy
Таа, мацки софиянки, няма да пътувам от София, ще видя разписанието на Бистра и Тини и вероятно при тях ще се метна  Peace

# 682
Тини,чакам те с нетърпение.Не се преуморявайте  с Мимето.Остави малко сили и за мен.
Ши черпя ми как.....няма по- хубаво усещане от това да си баба.Дай боже всички да минете скоро по тази пътека.
Айде,изчезвам ,че ще се храним след малко.

# 683
Бе Иринче,
чета у фейса някакви любовни обяснения от снахата , ма много са обичате вие бе, пу пу да не ви е уроки!
Забравих да се похваля, че купихме подарък на германците за сватбата - абе отиваме днес с Радев в една галерия да си носим 3 картини да им слагат нови рамки и една картина така ме грабна, че я купихме. На един добрички художник е, сценограф на техния театър. Аууу, много съм доволна, разкошна е, да си има детето спомен от мама и тати Simple Smile

# 684
  • София
Здравейте, момичета, радвам се, че днес новините са добри!
Айше, виждаш ли, детето не е унило, не се притеснявай и ти! Peace
Ричко, това за храненето малко ми прозвуча, сякаш ти храниш бебето? Joy
Тини, хубав подарък сте избрали! Да постнеш после и снимка, та и ние да се насладим! Тук в София днес е кучешки студ, така че и при нас пролетта е по-скоро зима.

С нетърпение чакам 31!

# 685
На този етап аз храня бебето когато съм в къщи,къпя го всяка вечер.Само аз пускам пералнята му и после гладя.
Обстоятелствата го налагат.

# 686
  • София
Само така, бабе! Misc Baby Bottle  ylinfant

# 687
  • София
Да, тежка е бабешката корона.
Дано снахата се възстанови бързо. Ричко, много е хубаво, че помагаш с каквото можеш.

# 688
Здравейте дружки  Hug.
Вчера дъщеря ми имаше рожден ден, но аз бях 12 часа на работа, затова ви черпя днес .

Приятелите и подготвиха парти изненада - направо като по филмите се получило .
Аз знаех ,но си мълчах и се правех на ударена Rolling Eyes... Как да издам такова нещо ....
Трогнала се до сълзи - дошли всички , имало фоерверки, цветя, подаръци ....
Сега чакам да се наспи и да разказва с подробности .

# 689
Страхотна изненада за Принцесата ви, aleks!
Да ви е здрава, щастлива и да постига успехите си с лекота! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт