Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 375
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Честит рожден ден с малко закъснение на дъщеря ти, да постига успехи с лекота и да бъде много щастлива!

# 691
  • София
Алекс, честит рожден ден на дъщерята!   bouquet
Да ти е жива и здрава, да успява и да сбъдва желанията си!
Хубаво е като има изненада.  Party
Вчера Мамата едвам ми зареждаше и не успях да ви поздравя.
Аз днес пробвах да поразчистя стаята на Ани от натурии от 6ти клас.
И да се похваля - вече вървя по нейните стъпки, взех първия бакшиш за подстригване.
Намерихме с Пламен в стаята и машинка за подстригване, от най-евтините. Та той пожела да му мина главата. Е, пооскубах го, стърчат по-дълги косми тук-там. Но като първи опит - бива.

# 692
Алекс, да ти е живо и здраво хубавото и умно дете. Много успехи и желая!
И аз вчера не можех да влизам в мамата Mr. Green
Направихме с Радев едно голямо гости на Мария, ама пак не можахме да се наприказваме. И с Иринка се наприказвахме хубавичко/а какъв е хубав малкия мушмурок/. И вече нямам търпение да видя другите сладурки.

# 693
  • Ямбол
Честит рожден ден на Алекс! Да е здрава, щастлива, успешна и да сбъдне всяка своя мечта!!!
Алекс, това е за теб
Тини, изкарахме си наистина чудесно, но ми се искаше още да си говорим  Heart Eyes 

# 694
Ех бе Мимееее, както казва Айшето, времето пак не ни стигна Peace
Най-добре да дойдеш през август на море във Варна, и гледай тогава наприказване!

# 695
  • Ямбол
ооо, Тини, чудесна идея..
Мечтая за 31 май вече  Heart Eyes

# 696
  • София
Здравейте момичета  Hug

Най- накрая и аз кацнах в темата. Понякога ви чета, ама в метрото и не мога да пиша. Дразни е тоя телефон.
Да поздравя всички с празниците и хубавите новини. Живи и здрави да сте и все по- хубави неща да има  Hug
Госпожо  Hug

Аз съм добре. Но много ангажименти имам, а вечер като се прибера съм толкова уморена, че имам сили само да си нахраня момчетата. За компютър- никакво желание. Нещо не ми върви в някои начинания, но няма да се предавам. Все някой ден ще потръгне.  Peace

Ангел за празниците беше с приятели в Гърция. Данесе ми бухал за хладилника. Много красив. Изкарали са си страхотно. Така им се радвам на децата. За рождения ден пак с компания бяха на вилата на другата рода. А във вторник заминава на първата си командировка в Полша.
Братчедката / булката/ е бременна и чакаме живо и здраво бебенце.
А на моя приятелка и се роди внуче - Персиан.
На дядо Пешо му сложиха още един стент, а идващата седмица ще слагат пак.
Аз на Разпети петък паднах два пъти / първия път се сурнах по гъз на стърбите на входа/, а в край на деня си ударих веждата във вратата на колата  ooooh! И така, доживях да си слагам едновременно компрес и на дъто и на лицето  Joy

Сега да ви кажа, че съм потвърдила резервацията и хората ни чакат. Никакво отказване. Уговорката ни остава. Дори се разбрах с хората да ни приготвят на Мария от патките- каквото ни донесе  Wink Laughing Времето ще е прекрасно. А от вас се иска само да си носите  доброто настроение.

Оставям ви, че имам една обедна уговорка и ще излизам.

Нодавом се тази седмица да ми оправят мамата в офиса и ще пиша пак.

Целувки на всички  Hug

# 697
  • София
Абет,  Hug
доживях да се обадиш. Дано да са закрепили Пешо и да не боледува вече.
На Ангел сигурно ще му хареса в Полша. Ани поне се върна много доволна от там. Аз също, но преди 30 год.
А за пътуването - дано ме пуснат в отпуска за 31.05. Нали е работен ден тогава. Ясно е, че ще сме на работа до обяд, но дали ще има желаещ за заместник. Отпонеделник ще уреждам въпроса.

# 698
  • Ямбол
Абет-ка, радвам се много да те "видя" тук.. Още повече, че ще ти оправят мамата в офиса .. лелел, как прозвуча
Айша, ако требе нещо патешко да пратим за началнику, за да те пусне на 31-ви май, казувай веднага

Иринче, пиши как е Вили младши, майка му пооправя ли се?
Хубава неделя, момичетаа

# 699
И защо не пишете, моля? Това, че наближава 31-ви не ни извинява  Crossing Arms
Стягайте белите нощници, или каквито там сте приготвили - на сърчица, на цветенца, на лаленца и т.н.

Алекс, честит рожден ден на порасналото ти момиче   bouquet Да ви е жива и здрава, да е винаги усмихната и да сбъдва мечтите си  Hug 
Кога ще ми даваш кралско мушкато? Да не му мина времето вече за садене  newsm78

Много ми липсва мамата на работа, ама ....

Айше, да пишем подписка бе жена за твоя шеф, да вземе да те пусне. Или дай телефона да се изредим всички подред с молба да те пусне, току виж му писнало от нас и вземе, че се съгласи  Joy Joy Joy

# 700
!!! КАК ЗАПОЧВАТ СКАНДАЛИТЕ !!!
 Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита:
„Какво има на телевизора?”
Аз казвам: „Прах.”
И скандалът започна....

Днес цял ден се хиля като луда с тия вицове от поредицата Как започват скандалите Joy
Айше, заръчах на Радев да се обади на шефа ти и да ни ходатайства да те освободи.
Аз пък днес ходих до Шумен и си купих една дънкова поличка, така хууубавичко да ми описва дебелото дупенце Mr. Green
Нещо Стоилова ми се губи, да вземе да докладва как е Simple Smile

# 701
  • София
Ами не пишат, аз само заничам и не смея да се обадя - да не нахалствам.
Надявах се да изпишем темата и  за срещата да започнем нова, на чисто. Дано се активираме тия дни.
Бибиту, уредих се с нощница - май е на сърчица и има джоб от дясно. Тази вечер инвестирах в нея, сега се пере.  Party
Мама Тин с  шефа проблеми няма, той е разбран човек.  Проблема е с колегите - не искат да ме заместват. Можело да се наложи да ходят при ръководството. Пък там било много страшно, брррррррррр. Не знам какво си представят - нито са ме били, нито са искали да ме хвърлят от 12 ет. Но сега един млад, висок колега хем му е ред, хем му се пада да ме замества. Та подписа без да мрънка. Вече имам и заповед за отпуска.  newsm44   newsm68  smile3508
Само дано се осъществи срещата. Как ли ще стигнем до там? То аз и не знам точно къде ще сме.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 23:14 от Aisha

# 702
Еееее супер Айше, супер!И честито за нощничката, аз ша спа по монкини пък, върнете ма ако не въй срам.
И за да съм и по темата - моето голямо германче онзи ден му правиха тройна зъбна операция - вадиха ретиниран мъдрец и рязаха венеца и корените на два кътника, които са с гранулом и после ги запълвали с някакво вещество. Та вече три дни голяма мъка - не може да яде, боли я, замаяно и е. От операцията пък, че се правела със затворена уста, дето са и дърпали насам натам устните, бяха сцепени на 5 места. Днес вече е на университет, ама още е на обезболяващи.
А Радев току що ме уведоми, че нямало да остане по-назад от мен- отивал с колегите в Батак Mr. Green
Аааааа, безобразие ви казвам, ми кой ша гледа малкото германче Laughing

# 703
  • Ямбол
ехааа, колко хубаво, че сте се разписали в темичката  Flutter
И аз, като Айша, само надничам, ама не пиша, че май все едно и също .. нищо интересно около нас - Ивето започна и сесия вече, нали е последна и предава курсови работи (като не го е правила навреме), ходи на контролни и тук-там - на изпити  Embarassed Сесията започвала по-късно, чак в началото на юни  Blush
Не съм си купила нощница и виждам, че Тини ще е по монокини и тъй като ми е дружка - няма да я оставям сама я  Naughty - аз ще съм по монокини

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 00:37 от Мария.Ч

# 704
Йеееее Миме, супер, две сме/поне/, успокоих се.
Момичета, честит празник! За мен това е най-най-най хубавия празник, честичко си поплаквам като ида да гледам шествието на децата, че ме връща в годините на моето учителстване Simple Smile
Пожелавам ви един слънчев, прекрасен и незабравим ден ! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт