Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 376
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро и честит празник!  bg
Да са ни живи и здрави учителките! Да имат нерви и търпение да учат децата.   bouquet
Успех и на малките и големи ученици и студенти!
Мама Тин, не се притеснявай за малкото германче - ще си намери кой да го гледа.  Flutter
Или пък го вземай с тебе, ще ми е много приятно.

# 706
Привет и от мен!
Честит празник! Наистина-най-хубавия празник!
Гледам подготвяте се за пижамено парти. Simple Smile
Ние се прибрахме снощи от Венеция. Очите ми са пълни с красота! 
Ще кача снимки във фейса,като ми остане малко време.

# 707
Момичета, Честит Празник и от мен! За мен това е Най-Празника от всички   bouquet
Да сме живи и здрави, да са ни ученолюбиви и любознателни децата и да успяват в живота!

Аз няма да съм по монокини, пък  Crossing Arms
Айше, и аз не зная къде ще сме  Joy Joy Ама се надявам, че Тини знае  Mr. Green
Тини, вземай германчето с теб, ще го гледа Памачанката  Peace
Нези, ти ще идваш ли на 31-ви на срещата?

# 708
  • Ямбол
Нези, ти ще идваш ли на 31-ви на срещата?

Дааа, ще идва  Heart Eyes Присъствието й е задължително  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
  • София
Здрвейте сладурки!
Драго ми е, че се появихте! Честит празник!   bouquet
Госпожата я видях преди седмица на пазара случайно, жива е! Stop
Тини, много тревожно ми звучи операцията на ретинирания мъдрец. Аз имам цели 4 такива, дано не се наложи да ги вадя!
Ако се налижи вземи дъщеря си, но не зная дали няма да скучае. Ти си знаеш детето.
Нези, с нетърпение чакам репортажа!
Може би е време да уточним по-подробно програмата, час и място на тръгване?
Приятна вечер!

# 710
  • София
Аууууу ша тръгнем и никой не пише как ша се сберем.
Кратко, щото пак се мъча с ибхонето . В 9 сутришната да сте строени на спирката на метрото на Интер експо център, посока бягство от София.
Момичета, няма да се забивам из кварталите, защото е работен ден и ще е супер задръстено.. Моля последно подканяне към дамите на, които им се иска ама не им стиска. Места и в буса и в хотела има. Ха елате де.
Айде наздраве и до събота.
Обич и прегръдки.

# 711
  • София
Абет, не пишем - чакаме те като водач на софийската група. Когато и където кажеш - идваме.
Днес гледах автобусите - неудобно е. Само 1 като маршрутка до Пампорово в 8. 00/Ани ходи с него до Пампорово зимата/, другите следобяд.
А на спирката от към Метро ли да се чакаме? Че на това метро не съм ходила от 2 год.
Всички имате много поздрави от Аненце.  Wink  Cry 

# 712
  • София
Е  там де, нали ще бягаме от София? Излизате от врътките на станцията и завивате в ляво, ескалатор и хоп в бусче с надпис  Хит Ауто,  и аз. Ма кви рейсове ма, айше , нали съм казала нещо. Ти с кой говориш? А? А?

# 713
Абе Айше, Албенка ходи чак до Германия да го купува туй бусче, ти автобус Shocked Shocked
Поздрави от РусьИ. Тук е голяма жега, обаче днес цял ден раздават безплатна бира Ариана на площада, та голямо пиьене пада. По всички пейки пенсионерки с по една бира в ръка. Ма и аз намазах 2 пъти биричка - едната си я изпих, с другата почерпих Радев Laughing
И пак не стигнахме до Дунав да се разходим Mr. Green Големи сме мързели, големи.

# 714
  • София
Тони, само да кажа как днес с теб си говорим по телефона. Говорим си нещо, Тини си е в хотела и чува как при нас гърми. Ама яки гърмежи.  И ми вика: Остави телефона да слушам гърмежите, а аз ще полегна да си дремна
Сама си се смях после.

# 715
  • София
Извинете за грешките. От ибхонето е. Срам ме е.

# 716
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох и аз после така се смях  Laughing Ама простени са ти грешките бе мацееееееееее Hug
На моето дете днес трябваше да му вадят конците от операцията. Обаче ми се скатава, не се обажда, дано всичко е наред. Иначе отока и е спаднал, но казва че я боли още ooooh!
Малкото пък е самичко във варна, и то не ме отразява ooooh!
Освен да се посветя на Радев тая вечер май друго не ми остава Laughing Щом децата ме отсвирват.

# 717
  • София

Освен да се посветя на Радев тая вечер май друго не ми остава Laughing Щом децата ме отсвирват.
Както казва Пламен - само аз ти останах за забавление. Пази ме да не ти избягам!
Децата пораснаха и ни отсвириха.  Sad
ще я видим тази работа.
Мама Тин, в неделя бях в Парадайс МОЛ и само с кола зеро ме черпеха н всеки ъгъл.
Арианата е по за предпочитане.  Heart Eyes

# 718
Айше, аз викам че е много опасно да им "порасне работата" на мъжете. Да вземем да си измислим някакви организирани забавления, че да не се мислят за незаменими Laughing

# 719
  • София
Или да им измислим работа, че нуждите на децата нарастват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт