Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 378
  • 730
  •   1
Отговори
  • София
Мили майчета, мили деца,
стигнахме до 19- тата тема, в която отново да споделяме за вашите успехи, перипетии, постигнати мечти, преживени любови, радости, разочарования. Поредната тема, където да плачем от щастие и мъка, да посрещнем или изпратим поредния пътешественик, да разгледаме снимки, да споделим най- прекрасните ви мигове, най- щурите ви преживявания, най- големите ви мечти.

Бъдете здрави, силни, целеустремени, усмихнати................ а ние винаги ще сме до вас  Hug

Да е попътен вятъра ви и късметът винаги с вас  Hug

# 1
  • София
Добре дошли, момичета  Hug

Довечера Тини да каже какво са казали от Старосел и при отказ ще решим къде да се съсредоточим.  Peace

# 2
# 3
че какво й беше на 50-тата страница, бе бързак Mr. Green
кръгло число, пък можеше и сняг да завали междувременно

# 4
Бени,мерси ,че се грижиш за темичката! Simple Smile
Ама как три корена джинджифил? Аз го правя с един корен(хубав голям) и един буркан мед.

# 5
  • Ямбол
ехаа, супер темичка, абет-ка   bouquet
Много хубаво си го казала за децата ...
Където и да идем, все ще ни е хубаво  Hug Hug Hug

# 6
  • София
 Joy Joy Joy

Значи аз съм подсилила рецептата. И така направена на моите кекльовци не им помогна особено.

Пергола, сложи както каже Нези, щото аз от нея знам рецептата, ама я виж как я знам.

Съвсем съм изперкала. Сутринта на спирката разказах 2 вица на едни мацки. След 5 минути едната ме пита да я подсетя кой беше първия виц  Shocked Ами още не съм се сетила. Може ли да разказвам виц и след пет минути да не помня кой е  ooooh!

Joy Joy Joy

# 7
Хайде и аз да се наместя тук на топличко и уютничко  Hug
Със сняг, без сняг - и тази тема ще изпишем само с хубави и добри новини  Peace

п.п. Ама виличките на Камънето са супер - така ще сме повече на едно място  Laughing

# 8
Е ,ама сте неуморни значи  Laughing...
Да ни е честита новата темичка и дай боже все хубави случки да ни се случват Praynig.
Проверих си графика за май- юни, миии... на работа съм  Cry точно тези дни, за които се гласите за пижамено парти ... Cry
И бяла нощничка си нямам  Cry...
Освен да се включа по интернетУ по някое време .
Няма да плача, не се знае дотогава какво ще е .
Хубава вечер, сладурки- веселушки  Hug.

# 9
aleks, провери пак и ще видиш, че на 30,05 сутринта ще те тръшне скоротечен вирус и ще те държи чак до 01,06 вечерта

абет, днес пак тъ обичам /нищо , че се опита да ме тръшнеш с джинджифиля/, обаче друг път ще казвам защо Mr. Green

# 10
  • София
Абет, благодаря за новата тема.   bouquet
Дано само хубави неща да споделяме.
Алекс, то и аз съм на работа на 31.05, но се надявам да ми дадат 1 ден отпуска/извън графика/.
И линка за Бачково ми хареса - където решите.

# 11
Къде е тоя линк за Бачково?  newsm78

# 12
Ох привет, чак сега се прибирам и съм си топнала краката в топла вода и сол, изкльопах няколко абсорбент С-та, смуча един прополис и ви чета.
Бени бе жено, то го дават сняг да вали скоро, ама няма лошо де, досега нали писахме в есенната тема. От Старосел не са ми се  обадили тъй че предлагам да минаваме на план Б. И двата варианта ме устройват и аз на Бачково не съм ходила отдавна.

# 13
  • София
Нези, Бачково е в края на предишната тема.

# 14
Добро утро, дружки   bouquet
Да ви кажа вече си ни представих как седим и пием кафенце рано сутринта на тази прекрасна лятна тераса на хотелчето в Бачково, а отдолу е реката ... направо още сега да ходим там  Mr. Green
Айде на Бачково да ходим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт