Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 389
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Прецакаха ми детето с командировката в Испания. Няма му го мениджъра и заместничката веднага е нагласила приятелката си. Разочарован е, разбира се, но все пак и с това трябва да свиква- прецакването  Laughing
Хич не съм съгласна да се свиква, ама какво да прави детето де  Thinking
Много ми харесва и "Чифлика" .. където кажете, на мен всичко ми харесва...
Бени, а за мен ще има ли място с вашия бус, защото ще пътувам от София с вас.. Нали ви споменах, че ще бъда на концерта на Андреа Бочели  newsm03 Не е страшно, ако няма, ще хвана рейса, ама ще съм там  Embarassed

# 46
Аааа, туй още по убаво място. Прилича ми на един комплекс от едно време, сега реновиран явно. Но може и да бъркам  Peace
Мен обаче онуй над реката по ми хвана окото, честно да ви кажа  Rolling Eyes

# 47
  • София
Ще има, бе Мименце, ако трябва ще се посгъчкаме, ама без теб не тръгваме   Hug

# 48
  • София
http://www.visit.bg/hoteli/hotel-chiflik-156
Абетке, това ли е? Че не ми се отваря твоя линк.
Ангел да не се ядосва, ще има да ходи да му омръзне чак!

# 49
  • София
Не, Марианка, потърси хотелски комплекс Чифлика Асеновград. Много е хубаво поне на картинки  Laughing

# 50
Супер е, чудничко е, предлагам повече да не търсим! Бибитке мари, ша тръгнем по рано и ще идем да пием по едно кафе на тоз балкон над рекичката, ни съ притиснявай.
При мен имаш втора серия с колата, вече си мисля че някой се гаври с колата, сега пък снощи са строшили ключалката на дясната врата, ама представете си оправих я и успях да заключа колата.
Ангел да не се ядосва , така е в корпоративния свят, всеки гледа да прецака другарчето си. Пожелавм му след време сам да си е шеф и да не се занимава с тъпи подмазвачи и гадни шефове.

# 51
  • София
Добре изглежда! Не видях цени обаче.
Тини, ядосали сте комшиите!

# 52
Да ,добре изглежда.
Нека все пак да си остане първия вариант-Бачково. Там поне можем до манастира да се разходим ,а и Асеновата крепост  е на път. И после няма да има нужда да се разхождаме с коли насам-натам.
Бени ,ти нали беше говорила и ще ни запазят цялата къща. Сега да не излезне ,че съм нещо капризна и заради мен ,да се прави нова организация.                                                                                                  
Уф,аз това дето най-го мразя,да се намират кусури ,точно това направих. ooooh!

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 18:18 от nezito

# 53
  • София
Незииии  я стига глупости. Нали затова си обсъждаме.ние до тогава може сто пъти да си променим мнението и да сменим мястото. Пък тоя Чифлик е супер, засега. 😀  Ти пък си най- малко човека дето намира косури 😍💝                                               

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 19:18 от abet

# 54
  • София
Ето съм, ако сте плакали за мене.
Абет, харесва ми последното предложение. А и в самия град е по-удобно. Ако някой не пътува с бусчето ти или с колата на Бибиту по-лесно ще хване автобуса.
Ангел е разумен младеж, време е да свиква на отношения в работата. Сега интригите и кюките са там. У дома се прибираме само да спим, с родата почти не се виждаме.
Ани преди 2 г. също имаше подобен проблем - чакаше обучение в Германия от занаятчийската камера. Председател е Капанов и, естествено  изпрати само негови стажанти. Аз и го бях намекнала и излязох виновна, че пророкувам лоши работи. Като видя кой тръгна се убеди, че "Мама  винаги е права, дори когато е седнала."  Wink
Имам си детенце в София вече. Пламен я е посрещнал, хвърлили куфарите и отпрашила на работа.
Днес има банкет за 10 год. Виктория Спа и е правила собственичката и персонала хубави.
Но, няма да ми избяга, ще я видя тия дни  Party

# 55
  • София

Значи насрочвам среща за другата седмица  Laughing
Нещо нищо не чета по това предложение.
Но принципно, както винаги съм ЗА и идаааааааааааа
ПП - Ани и Ива са на партито за годишнината на Виктория Спа. В хотела е, около басейна.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 21:16 от Aisha

# 56
Добре изглежда! Не видях цени обаче.

моля, http://www.hotelchiflika.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0% … 0%B8%D0%BA%D0%B0/

И добрютро   bouquet При нас е мъгливо, роси, ръми, но не е студено. Спорен ден на всички, при мен се очертава да е спокойно на работа. Вчера почивах, свърших обаче всичката планувана работа (за деня), доволна съм.
Айше, Мария Ч., снимки от туй парти дали ще можем да си изпросим от двете девойки  newsm78

# 57
Привет и от мен  Hug  bouquet
Почерпете се с по чашка животворно алое за моя здраве, днес отново помъдрявам с вас вече 5та година  hahaha hahaha hahaha

# 58
Ваня, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов у дома   bouquet
Благодаря за алоето, аз си вземам фрийдъм  Simple Smile

# 59
  • София
Ванче, честит рожден ден. Да си жива и здрава. Да се радваш на деца, внуци и пра- внуци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт