Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 381
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug
Тини, съжалявам за тази неприятност сутринта  Shocked
Абет-ка, хубаво е, че е доволен Ангел и има идея какво иска - да ходи на интервюта за стюард или не..
Нези, какво стана с Боби? Нали не са се обадили ? щото още стискам палци да не го правят  Peace
Много се радвам на резервацията в Бачково.. Мекички за закуска, а за вечеря - мислите ли, че ще е възможно да се приготви нещо патешко на място? доста ще ми е трудно да го донеса, че на 30 май ще идвам в София на концерт, ама ще го измисля де.. при всички положения ще нося мезе Embarassed
Айде, отивам да бачкам, че много патки бе  Joy Joy Joy

# 31
Мария,не си забравила!  Hug
За съжаление, обадиха се гадовете! #Cussing out На 17-ти към 11.30ч.Бяхме на работа ,та успях да чуя разговора. Още нещо трябвало да  коригира. Аман вече...  ooooh!
Пропуснала съм да ви пиша ,че паралелно с тази новина имаше и друга... ,абе като се видим ще ви разправям.  :peace
Много оправни булки сте! Тъкмо щях да се изказвам за Бачково и вие вече сте запазили. Здраве да е,няма да се изказвам. Joy

# 32
Нези, ама нали все пак ще го допуснат Боби да си защитава дипломната работа. Дано повече не му измислят спънки. Като че ли техните си студенти са толкоз безапелационни.Гадове, #2gunfire #2gunfire Обаче да не мислиш, че до юни ще чакаме за другата новина, предлагам ти доброволно да я кажеш тука, щото да не идвам до София Mr. Green с калашника #2gunfire
И при Станислава е напечено - снощи ми се жалва че не и остава време за сън, щото 3 изпита, сватба да организира , за стажа и дипломната работа да мисли, къде ще работи да мисли.И някакви гадове/разбирай майка и/ я карат да отслабне с няколко килограма за сватбата Joy И що им трябваше баш на напеченото сватбата, добре че намерихме агенция, че да не я мисля много.
Добре поне че изпитите са интересни - Международно право и Лидерство, та поне имала настроение да чете.

# 33
  • Ямбол
Нези, съжалявам за обаждането, това вече е ужасия  Crossing Arms Убедена съм, че ще се справи Боби  fingerscrossed
И дано поне паралелната новина да е добра, ама сподели и тук де, молим те много  Praynig
Тини, Стани си е много организирана и ще се справи чудесно. А и съм убедена, че с твоя помощ ще направите сватбата незабравима  newsm19

# 34
Да,Мария,много неприятно!  Confused
Тини,казаха,че не виждат проблем да се яви на следващата дата. Mr. Green
За другото -ще почакате!  smile3534

# 35
Да,Мария,много неприятно!  Confused
Тини,казаха,че не виждат проблем да се яви на следващата дата. Mr. Green
За другото -ще почакате!  smile3534

Бебе ли ще има  Rolling Eyes

# 36
и аз за това се сетих

# 37
Бибиту,ти пък -само това ли може да е новина!  Crazy
Не.
Ако това ще е стимул за Тини да дойде до София-ще мълча до тогава.   Mr. Green

# 38
  • София
Нези  Hug
Боби ще се справи с каквото и да е. Трудностите ги правят по- силни, решителни и свикват с " мазолите"  Peace Майната им на всички, дето си избиват комплексите на техен гръб  Twisted Evil

Значи насрочвам среща за другата седмица  Laughing Кой ще изтрае да не разбере новината толкоз време  Joy
Нези, ако имаш нещо друго предвид за сбирката през май, казвай. Няма проблем да променим мястото, докато не съм пратила капаро  Peace

Госпожата не съм чула, ама тя е железарова  Hug

# 39
Бени,не съм ходила в хотелската част,но на път за Смолян сме спирали в ресторанта на Джамура. Храната е вкусна,но по мое мнение там нещата са малко западнали...  Thinking  А и наистина е малко далече,но както решите. Peace                                                                                                                Хаха,Тини дал ще успее да дойде толкоз бързо!  Joy

# 40
  • София
Ангел вчера се прибра. Имало е турболенция и каза, че е умрял от страх. Също каза, че се отказва да е стюарт и вече няма да ходи по интервюта  Joy Joy Joy
Абет, дано Ангелаки бързо забрави страха. Има си хубава работа, да се развива в нея.
Аз нали съм малко /или много/ сбъркана - като поработих мечтаната му работа си умирах за турбуленция, много хубаво ми беше на момента. И сега Аненце още при първото летене със самолет се о.ла от кеф за същото. Като ще се качва на самолет и си иска турбуленцията, полагала и се. Явно генетично сме увредени.
Мариянка, да се излекувате бързо и да не ви повтаря. Много е лош вируса.
Нези, успех на Боби. То и да коментираме няма смисъл, ще се наредят нещата.
А другото - да стане най-доброто въможно.
Мама Тин, съжалявам за случката. Явно са огладнели кварталните крадлювци. А пък моето такси Пламен дори и не го заключва. Зарязва си там и касовия апарат, и парите от оборота и не ги пипат цяла нощ. Ключалката му се развали и новата при ключаря струвала 260 лв.  Търси по моргите цяла врата, но няма жълти. Дано не стане сакатлък, че кака ще се ядоса.
За резервацията - както решите вие. Аз за 1 нощувка нямам проблеми - то и толкова ще спиме. Дано има чисти чаршафи и топла вода, другото ...
Утре сутрин имам много тежка задача. Трябва в 6.30 да започна да будя Аненце. В 7.40 трябва да е строена на автогарата и да си чака рейса за София. Ако има свободно място ще я вземат. Ако не - чака следващия. Ще звъня, ще говоря, ще будя, но дали няма да се завие под юргана и да се наспи до обяд. А и багажа тябва да си стегне сега, дано ме послуша.
Но пък утре ще си имам детенце - софиянче. Дали ще го видя - друг въпрос.

# 41
Абе тия холандци много ме ядосаха, ма кво им е на тях бе, нямало проблем...Тука цяла тема БГ майки нервна криза ще получим заради тях, ааааа  Mr. Green
Ми да идем до белите камъне бе, ако нещата наистина са тъй зле? Иначе на нас с Бистрето Бачково ни е на 90 км, тъй че не ни е далеч.
Аз турболенцията я мразя, затуй и смятам да не ставам стюардеса Peace
И тая новина няма да ми даде спокойствие довечера. Следващото ми идване е чак на 21 февруари, май ще изпусна сбирката. Надявам се все пак да ми подшушнете малко по  темата.

# 42
Аз не съм казала,че е зле,просто ми се струва ,че е позападнало.
Ох,хубаво си мислех да не се изказвам.Дайте пък да го видим,може и да не съм права.  Peace
Тини,ей го къде е 21-ви февруари,бе .  Laughing

# 43
  • София
Здравейте, мацки  Hug

Шантав ден.
Прецакаха ми детето с командировката в Испания. Няма му го мениджъра и заместничката веднага е нагласила приятелката си. Разочарован е, разбира се, но все пак и с това трябва да свиква- прецакването  Laughing

За мястото аз съм навита, каквото кажете. Но давайте предложения де. Ако не, западнало- не западнало, щом ручането е убаво и пийенйето става, начи ще го пробваме  Laughing
Нези, що да е далече бе? Че то Старосел не е по. близо. Некакви си 180 ли, 170 ли км. Ще ги лапнем, като нищо.  Laughing

Айде, дайте някое още предложение де.  Hug

# 44
  • София
Само да ви кажа, мили ми мацуранки, че направих нова резервация в един хубав хотел в Асеновград.
Моля
http://www.hotelchiflika.com/

Ще можем да се разходим и до Бачково и до Асеновата крепост и у некоя винарна да пробваме.
Харесва ли ви?
Аз мисля, че става, приятен е, а ако е топло времето, както ни обещават, вместо танц на самодиви ще има нощно къпане  Laughing

На мацките от Димитровград пътя им става още по- къс  Wink И на нас де. Ще вземем Перголката и хоп- цоп сме там.

Общи условия

Активация на акаунт