Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 382
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, момичета!
Бени, благодаря ти, че отново се погрижи да нашето интернет пространство!  bouquet
На мен Стросел ми звучи по-добре от гледна точка на по-близка дестинация, но нали не съм аз шофьора, така че каквото решите. Направи ми впечатление, че в Бачково не дават снимки от интериора в стаите, което може да значи само едно-не е за показване.
За съжаление не мога да се похваля в началото на новата ни темичка-болни сме с Дани, а Оски милия ни обслужва. Днес сутринта беше отишъл в София Мед да ми взима болничния и каза, че му е отнело близо час. Такава бюрокрация не бил срещал скоро!
На фона на болестите имаше и едно добро нещо-успях да гледам мача на Гришо с Надал. Нашето момче падна, но от достоен противник! Naughty

# 16
  • София
Добро да е утрото, мацки  Hug

Аз снощи говорих с Катя. Тя се беше вяла с едни женуря по Бачково и бяха спали в тоя хотел
http://djamura.com/index.html#Scene_1
Каза, че много им е харесал. Намира се точно срещу манастира. А от там можем да се разходим на още сто места. Ако искате да звъня.

Ангел вчера се прибра. Имало е турболенция и каза, че е умрял от страх. Също каза, че се отказва да е стюарт и вече няма да ходи по интервюта  Joy Joy Joy Мисля, че новата му и голяма любов е Италия.

Марианка, оправяйте се бързо.  Peace

# 17
Абет-ко, много убавини показваш. Звънни да видиш как стоят нещата, няма само женуря-та на Катето да се веят там  Mr. Green Ние да не сме накапани  Crossing Arms

# 18
  • София
Ми звънях. Говорих със собственика. Хотела се състои от две постройки, като едната на 2 етажа е с 3 двойни и 2 троини стаи. Дава ни цялата къщя. По 15 лева ще ни е спането. Като чу колко сме и че сме много готини, веднага свали от цената  Joy Ще му пратим малко капаро на човека. В цената няма закуска, но каза че ще ни приготвят каквото си поръчаме, като идем- мекички, домашна баничка, супичка..........
Ако ви харесва така да действам ли?

# 19
И на мен вилите са ми по модерни, ама пък на Бачково ще можем да идем до манастира и на много други места наоколо. Пък и за едната нощувка кво толкоз да им придиряме на стаите.
Аз съм За Бени да действа с резервацията Peace
Днес Радев заминава за София, а снощи са ни строшили стъклото на малката кола, отворили капака, кат последни идиоти срязали направо жиците на акумулатора и го взели. И сега разправии.

# 20
  • София
Аз съм за!
Дани отеде на училище с температура! Вчера си е взела най-трудния изпит с 5 и се чуди дали да се явява за повече. Аз й казах да не го прави.
Абетке, всяко зло за добро! Поне Ангел ще бъде близко до теб. А и като има хубава работа защо търси нови предизвикателства? Абе то у ясно защо-защото е млад! Що аз не се юрна някъде в чужбина? Наскоро получих предложение за Германия-какво да правя там, като не знам немски и изобщо не ми се мърда от България?  Важното е, че децата ни са добре и има възможности пред тях!

# 21
  • София
Тини, писали сме едновременно!
Неприятна работа това с колата, но такава ни е държавата. Случват се непрекъснато подобни кражби, лошото е, че са го направили вандалски!

# 22
Като чу колко сме и че сме много готини, веднага свали от цената  Joy Ще му пратим малко капаро на човека. В цената няма закуска, но каза че ще ни приготвят каквото си поръчаме, като идем- мекички, домашна баничка, супичка..........

той като чуе за белите нощници и мед ще ни носи към мекиците Mr. Green

аз съм 'за'

# 23
Идеално  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Там сме, само дето нямате бели нощници ... има да чакате да ви носят медец  smile3534 smile3534 smile3534 Само на нас със Абетка ще има мед явно  Mr. Green Mr. Green

# 24
Абе ей Бибитке,
я да НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ НА БЕЗ БЕЛИ НОЩНИЦИ Joy Joy Щото колко муй да си купя една Laughing

# 25
Абе ей Бибитке,
я да НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ НА БЕЗ БЕЛИ НОЩНИЦИ Joy Joy Щото колко муй да си купя една Laughing

Имаш бяла нощница - ядеш мекички с мед, нямаш бяла нощница - може и изобщо мечички да не ядеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 26
Имаш бяла нощница - ядеш мекички с мед, нямаш бяла нощница - може и изобщо мечички да не ядеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Shocked

мииии, значи пиенето ще се наложи да го почваме от сутринтЪ Twisted Evil

# 27
споко, то на балкана много трудно хващало пиенето, така че може и от сутринтЪ  cheers
Ще бъде весело  newsm19

# 28
  • София
А всичко започна от едно невинно предложение за палатка и танц под луната  Joy Joy Joy

Аз нямам никаква нощница, пък камо ли бяла, ама айде сега как да обясня, че нямам сестра  Joy Joy Joy Ще ме уморите ей.

Значи Бачково е запазено. Хър мър- там ще сме. Има уникални места, които да разгледаме и да видим. И да си знаете, врекли сте се и няма мърдане. Живи- умряли на 31 май сте на Бачково. ВСИЧКИ  smile3521

Пергола, това " пак" ме обичаш, значи ли че си преставала  newsm78  А бе ще се разправяме ми се струва  smile3508

Айде, че започвам подготвяне на културно- масовата програма и благодарствените писма за Владо  bowuu

# 29
Ураааа, имаме си вила  newsm44 newsm68 newsm68 нищо, че си нямате бели нощници  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт