Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 392
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ваня, бъди жива и здрава и много успешна! Много щастие и късмет и както вече беше казано-да се радваш и на следващите поколения!  bouquet
Ще се почерпя, че имам нужда-днес бях пак по доктори и вече бронхита е с тендиция за бронхопневмония! Писна ми, честно! #2gunfire

# 61
Честит рожден ден ,Ваня   bouquet!
Жива и здрава и много щастлива!
merian64, и как се изказаха докторите за тази тенденция ?
Много ли кашляш?
От мама знам, че отвара от подбел много помага, но трябва да си упорита и да пиеш по-дълго време. Изчиства дробовете и облекчава кашлицата. Дано се пребориш с бронхита, а пневмонията да ходи на ....
На Бачково е много красиво и манастира е хубав, само че поповете хич не ми харесват, но това е друга тема. Аз ако идвам, ще мога да кажа със сигурност в последния момент.
В нашата фирма фалшиви болнични не вървят, много е рисковано, a отпуската ми е планувана за април и тогава ще пътувам до Виена, мама ще погостува на детИту  Grinning.
Сладурки сте всички, ей  Heart Eyes!

# 62
  • Ямбол
Ваня, честит празник и тук! Бъди здрава и много успешна!

Мариянка, много лоша работа се е заформила, мила! Оздравявай бързо  Hug Hug Hug
Айше, Мария Ч., снимки от туй парти дали ще можем да си изпросим от двете девойки  newsm78
Бибка, тук можеш да видиш всички снимки или поне повечето,
ама ще сложа и една на наш'те убавици  Heart Eyes

# 63
МММм, чудни дечица  Peace Пу пу, от убави, по убави  Embarassed

Алекс, че ей го къде е Бачково - и на стоп може да дойдеш след обяд, вечерта също може, близко ни е на нас наистина. Вече за неделя ако си на работа не зная, но поне вечерта можем да я споделим и айде обратно .... ти де, аз ще остана с преспиване  Laughing

# 64
  • София
Миме, Айше, нашите момичета са най-хубави като гледам на какво са се направили знаменитостите!Пази Боже сляпо да прогледне! То трябват не само пари, но и вкус поне малко! Stop
Диагнозата ми я поставиха с рентгенова снимка, Алекс.  Sick Сега съм на антибиотик от днес за 7 дни. Чудя се ако съм по-добре дали да се правя на герой в понеделник или да си остана в къщи да се долекувам?

# 65
Привет, любими !  Heart Eyes
Завърнах се, заредена с много положителни емоции и  прекрасни впечатления - обучена и отпочинала !  Hug

Четох, четох, ама нещо се обърках, та щЪ вА замолаА, нЕкой добър човечец, да сподели, къде, аджеба отиваме за последно ?  Praynig И от сега да кажа, че не купувам никакви нощници, па били те и бели и ако това ще е нужния дрескод, няма да го уважа !  Naughty Ще си дойда по ....както си искам, па ако щете ме върнете !

Алексче любимо,  Heart Eyes много ми се иска да дойдеш, ама много !  Heart Eyes Все ще измислим някакъв вариант, моля те !  Praynig

Нези, направо ме напрегнА с тази “тайна“ новина !  Thinking Само кажи - нали е добра ?! Praynig

Хайде, цунем ви по домова книга и отивам да простирам. Sick

П.П. Много хубави децата, много !  Heart Eyes

# 66
Завърнах се най-накрая у нас, цял ден по барчета - то не бяха чайчета, кафета, шейкове, мейкове, малиии, голямо хайманосване. Добре, че Радев не чете в темата.
Марийке, ако трябва и бяла нощница ще си купиш, не мой тъй се делиш от колектива.
Алекс, ако искаш да знайш хич не ти се връзваме значи- ако искаш ще намериш начин, не  се оправдавай. Тв и Пергола все туй онуй и пречеше, ама как хубаво я доведохме на 4 януари в София - доколкото разбрах не я е боляло.
Гледах снимките от Виктория и се чудя - как решиха за 10-годишнината партито да е точно ориенталско, ориенталските костюми са си жив кич от където и да ги погледнеш. Само Камелия Воче що годе беше добре. А всичките ми комплекси изчезнаха като видях как прозира дебелото шкембенце на Виктория от сатенената рокля. Ама иначе Аненце добре си е свършила работата с прическата на мацката. А децата нашите какво да кажа - прелестни , нежни създания, да са ни живи и здрави.
Честит рожден ден на Ваня Hug
Марианче, като оправиш бронхита да изпиеш 1-2 бутилки алое, че да изчистиш белите дробове и стабилизираш имунитета.
Това е девойки - оставям ви и отивам да си пийна чашка винце с девойките че в момента тече пица парти у нас с Криси и три други самодиви.

# 67
  • София
Ваня, честито помъдряване! Желая ти здраве и щастие с близките хора.   bouquet
Госпожата, добре завърнала се.  Hug   На  въпроса ти - важното е да отидем, да се видим. Пък къде, не е важно -  ще си намерим местенцето.
Мариянка, нали уж те лекуваха? Как стигна до пневмония след лечението? Май няма нужда да питам, това е поожението. Дано се оправиш бързо.  На твое място бих си ползвала болничния, не е шега диагнозата. А и в къщи на топло ще се оправиш по-бързо.
Мама Тин, пратито е ориенталско, защото това отличава СПА центъра. Масажистките са балийки, обстановката и мебелите също са източни. Отделно, че и хотела е турска собственост.
Иначе собственичката си е едричка, виждала съм я. Но е много подвижна и енергична.
Като гледам снимката на нашите деца ами то и Ани е придобила шкембенце.  Cry
Явно бързо ще заприлича на мене.
Тази вечер си я чакам у дома. Обещала е към 22 ч. да се приземи.
Болна е, сополива. По съвет на ЛЛ купих Ремантидин, остава и да го пие.

# 68
Айше, ми то и аз съм подвижна бе жена, ама пак си имам шкембенце. Ти не сравнявай Йоана с това стегнато с колан шкембенце, което въпреки всичко си стърчи.
Знам за СПА центъра и че хотела е турски, ама сме си у нас бе - България сме, не сме Ориент.

# 69
И Ани и Ива са чудесни! Айше не се вглеждай с критичното око на майка!  WinkГоспожо-добре си се завърнала!  Hug  Добре ли ви обучиха! Видяхме ти снимките във Фейса-чудно сте си изкарали. Надявам се новината ми да е добра!  Peace
Тини,и аз миналата събота имах момичешко парти с пижами у нас-то не беше хихикане,не беше чудо!  Crazy

# 70
Нези, ни мога вече беееее, каква е новинатаааааааааааа Hug
Иначе и у нас е хихихи, ахаха,хахахаааааааа,притеснва ме да не се напишкат от смях. По едно време слушам една от девойките - ''А пък майка ми винаги влиза в моята стая в най-непродуктивните ми часове когато или спя или си пиша на компа с някой и почва - ти не учишшш, не решаваш задачииии, .." Ех ти майки бе.
Радев вече пътува на обратно, ама много се забавил при Албена бе, няма наприказване тоз човек попадне ли на слушател. Пък Албенка каквато е възпитана и деликатна, явно не е могла да го изгони тоз човек.

# 71
  • Ямбол
Мариянка, не си и помисляй да ходиш на работа  Naughty
Остани си у дома и почивай.. Диагнозата ти хич не е шега работа  Crossing Arms
Мими, добре си се завърнала  Hug
Тини, много е хубаво да има вкъщи пижама-парти (както каза Незито). Едно време Ивето си правеше с приятелки и аз им бях сервитьорка и наистина едно хилене и шушукане падашеее.. Ама Криси вече е по-голяма и сигурно и разговорите са за по-големи  Embarassed Искат ли те при тях?
Айша, Мариянка, нашите мацки май са били заедно тази вечер, а? Или греша  newsm78
Аз утре ще пия традиционното си кафе с приятелки преди обяд и след това заминавам за Сливен, за да навестя леля ми  Heart Eyes
Лека нощ, момичета, и приятни почивни дни!

П.С. Тини, писали сме заедно хихи

# 72
И ние сме си двете тая седмица- Владо се прибира в неделя от ски.
Абе направо си ме болеше глава на другия ден след пижаменото парти . Не е истина какво могат да сътворят само две пуберки,а трябваше да са три. ooooh!
Марианка,добре си се подредила. Лекувай се,не бързай с работата.
И в нашия офис всички се разхождат с маски тая седмица. Аз засега удържам фронта. Praynig
Малинка нещо ми се губи...

# 73
  • София
 Joy Joy Joy

Тини, той късно дойде Радев. И не стигна времето. И го слушах с огромно внимание и интерес, а не от възпитание. Роден е за оратор тоз човек  Peace Да се прибере бързо, да не се притесняваш, че и ние го мислим. Да го поздравиш специално от Макс, той знае защо  Wink

Госпожо, добре си ни дошла. Липсваше ни много. Hug

Айше, Миме, много са хубави нашите момичета. Кой ти гледа важните кокони и кокончовци  Joy

Марианка, бързо да ти минава, но трябва да помислиш да си засилиш имунитета на всяка цена.

Ангелаки днес имаше един много тежък ден. Така ми се иска да го прегърна силно и да го залюлея Sad Днес разбра, че негов приятел се е самоубил. После разбра, че сестрата на баба му, свекърва ми която загубихме, е болна от рак не лечимо. Пък той така обича и нея. Беше толкова разстроен.  Одеве ми звъни и ми вика- Мамо, добре ли си, не ми звучиш добре. Милото ми момче.
Извинете, развалих доброто настроение, ама ми е криво и затова споделих.

Да ви е спокойна и усмихната вечерта, мили момичета  Hug

Нези, сега пък аз съм писала с теб. Верно Маринкова се губи. Утре ще я преслушаме и нея, ако не драсне два реда Peace

Така е с младите, после боли глава. В тия моменти винаги казвам- А га ние бехме млади не ни болеше глава  Joy

# 74
Joy Joy Joy

Така е с младите, после боли глава. В тия моменти винаги казвам- А га ние бехме млади не ни болеше глава  Joy

Ко???? Нееееее!!!!
Че то ние глави имали ли сме?
Бени, много лоши новини в един ден, тоя живот понякога много ме ядосва. И аз онзи ден като пътувах с автобуса да празнувам бабин ден и като се сетих как баба събираше двете си снахи винаги да ги почерпи и като се разреваххх. Ми искам сега с тоя си акъл да си имам баба и да си говорим ли говорим. Ама на. Че като казах на Радев, че като ми се скара дето мисля за такива тъжни неща  аз втора серия - ей ся остаряхме, ще почнем да се разболяваме, ще умрем  - и пак ревв, не искам да умирам. И Радев милия се чуди кво да ме прави - ама ме излекува де, ама тайна как. Нези като не си казва нейната тайна и аз ще си мълча Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт