Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 396
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Joy Joy Joy

Ох, Тини, хем се смея от сърце, хем и на мен ми е тъжно. Верно е шибан тоя живот. Не можа ли дедо Боже да ни направи да не се разваляме  newsm78 Ама на  Crossing Arms

Важното е да не се взимаме на сериозно  Laughing Каквото, такова. Я какви сме готини, пък и сме се намерили. Какво по- убаво  Laughing

Аз предлагам всяка да предложи тайна за споделяне, ама да не я казва, докато Нези не се смили над нас  Wink  Стова надяване да е добра, съвсем ме хвърли в музиката  Thinking

# 76
Тини-предлагам сделка-тайна за тайна!  Mr. Green
Ей ша ма изнуди тая жена!
Бени! Това е ...не знам,сърцето ми прескочи. Някак свикнахме с рака(ако въобще има свикване с това) ,но млад човек да се самоубие?! Това вече е  #Cussing out

# 77
Бени-приема се-тайна за тайна !  Peace

# 78
Аз мойта тайна я оставям за 21 февруари. Тогава ще водим с Радев голямото германче да си лети за Кьолн и предлагам да се видим , какво ще кажете а?
А Госпожата що се скри - дано е метнала Миро, а не перални и прахосмукачки Blush
Днес съм много ядосана на едни снобарки в една друга тема, и отивам на последното кафе/нали ви се похваих че днес само хойкам/ и прочитам късметчето с кафето - с всяка минута в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.....И им теглих една....
Малинкеееееееееее, женооооооо, обади се бре, че да не додим ние Hug Hug Hug Hug

# 79
Тини-имаме сделка-21февруари -деня на тайните! (Ох не знаех,че мога да пазя тайна толкова време Crazy)
Абе,Госпожата наистина съмнително се покри . Whistling
Тини,другаря Радев прибра ли се,че да си лягаме спокойни?

# 80
Лягайте,лягайте, че и ние да лягаме. Simple Smile

# 81
# 82
  • София
Да, ама не! Аз не мога да си легна.
Кашлящата Ани се прибра, вечеря за 3ти път днес/пък после корема голям/ и сега са на спалнята с Пламен. Гледат някакъв бой на негри в тъмна нощ и за мене няма място.  Cry
Аз съм си виновна, като съм купила спалня 140 см. широка.
Иначе си дойде с изненада - 2 подаръка за миналия ми рожден ден. От нея някакво растение в саксия, което прилича на бодил, с остри листа. И втори подарък от Ива - саксия с жълти люти чушки. Пламен е много доволен от втория подарък. Сега трябва да им търся място и да се грижа за тях.

# 83
  • София
А така, Айшето ще става гледачка на саксии, добре ми звучи!
Веднага скривам информацията с кого е била снощи Дани и няма да ви кажа до 21! Naughty
Нещата не звучат добре при мен, имам кръв примесена в храчките. Май в понеделник първо ще ида на доктор. Thinking

Днес и аз се ядосах. Може би сте забравили, но съм ви споменавала-имаме във входа един пиандурник-като е трезвен е добро момче, но като се напие и става срашно. Не може да си отключи, чупи външната врата сигурно вече 15 пъти и все на нас ни звъни. Викала съм полиция за него поне 10 пъти. Половината от това-нощно време. До като дойдат полицаите на него му омръзне да звъни и после не го откриват, само на мен ми проверяват документите всеки път. След един такъв случай подадох оплакване в полицията и днес получих официалния отговор от прокурора. Нещо не се споменава, че звъни през нощта и съм викала полиция, само се казва, че звънял да ми иска цигари и това ме стресирало. То излиза, че аз съм егати кучката, дето не дава на комшиите си нещо като поискат. Не зная дали мога да възразя по някакъв начин на написаното? Ако сте наясно дайдете съвет!

# 84
  • София
А аз пък знам къде е била снощи Дани.  smile3534
Но до 21.02 ще мълча като партизанка.
Мариянка, не съм се жалвала в МВР и прокуратура. Но според мене те така си отговарят, фомално.
Просто да има отговор, уж да са си изпълнили задачата.
Мисля си, нали Окси ако може да направи нещо на звънеца и да може да го разкачате. Та пияндурника и да си звъни, вие да не го чувате. Преди години един съсед така ми беше нагласил звънеца. Като изпъдихме Лошия чичо и сменихме бравата той  звънеше, а у дома не се чуваше. Пък и си беше изкарал решение на съда да го върнем в собствения ми апартамент до 01.04 - зимен сезон. Да, да..
С такива съседи оправия няма. Добре, че в нашия блок общо-взето са кротки.
Иначе и за цигари не си длъжна да му даваш, да си купи.
Гледай си здравето, иди на доктор и се лекувай. Работата няма да избяга, като е спешна друг ще я свърши.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 18:35 от Aisha

# 85
Привет, любими !  Heart Eyes

Мариянче, това звучи наистина притеснително - не май, а веднага трябва да отидеш на пулмолог! Знам, че в  Александровска има добри белодробни специалисти, в понеделник ще попитам за конкретен такъв и ще ти се обадя.
Погрижи се за здравето си, изобщо не се занимавай с тия кретени - с тях управия няма !  ooooh!

Бреййй, то много тайни, много нещо ! Ми давайте да спретнем “Тайната вечеря“, че да се куртулисаме всички !  Laughing

Одеве изгледах снимките от партито на Виктория СПА . Отдавна не бях виждала толкова грозни и зле облечени жени, на едно място !  ooooh! Ние сме си направо китки на витки, искам да ви кажа ! Язък им, дето по цял ден висят по салони за красота, фитнес зали и СПА - само зяносват парите на мъжете си !  Mr. Green

# 86
  • София
Госпожата, че ти  да не си се съмнявала в нашите достойнства?
Ами хубави сме си и  по нищо не отстъпваме на "елита".
Даже сме си по-добре, защото не харчим суми като тях. А и без парите на мъжете можем да си живеем, ако се наложи. Но от друга страна нека мъжете им дават повече пари за разкрасяване.
Че някой дечица са на процент  Laughing

# 87
  • София
Ех, Госпожо, добре че си тук да ги определиш всичките за нула време! Много ми хареса "китки на витки" Не съм го чувала!  За пулмолог- ще си отида пак в София мед, не се притеснявай! Хората адекватно ме лекуват, просто грипа гадно ме настъпи!
Айше, заради един пиандурник не мога да си махна звънеца. Все пак пред повечето време си общувам с нормали хора, събираме се с комшиите редовно на по бира, кафе, ракия , абе каквото ни се пие! Даже се черпим с храна, когато сме направили нещо в повече и по-така!

# 88
Мариянче, не е важно къде, важното е, да те лекуват адекватно ! Ако все пак решиш, обади се, нали знаеш, че имам доктори около мен !  Peace

Айше, дори и за миг не съм се съмнявала в нашите достойнства - нито визуални, нито духовни !  Wink Просто за пореден път се убеждавам в тях !  Peace Иначе си права - да дават пари - нищо, че няма да станат по- хубави, ама да има за Аненце !  Peace

# 89
Ей ма нА Hug
Аз кашлям,кашлям,кашлям........вече 3-та седмица.. Embarassed Който нещо знае за суха кашлица да казва PeaceНе, че не изпробвах лекарства, билки, а бе не минава и това си е.

Разбрах, че "тайната вечеря " ще е на 21-ви.02 Simple Smile, обаче изобщо не разбрах какво стана с резервацията за СПА-то Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт