СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 206 014
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
С нас празнуват да, и да--неделя е почивен ден за някои заведения, за повечето магазини. Сега като е празник не знам как ще е.

# 196
Мисля, че не празнуват с нас, но не открих информация по въпроса.
Мислехме и ни е да се разходим през почивните дни, но вярно ли е, че в неделя много малко заведения работят?
И аз за това попитах, защото в неделя почти нищо не работи, а в събота само до обяд, та обикновено гледаме да ходим от понеделник до петък или в почивни само за нас дни. Щом празнуват с нас, май ще сменим дестинацията.  Thinking
Red velvet, мерси.

# 197
  • София
Сърбите празнуват с нас. Важно: Има паднала скала на пътя около Ниш. До събота ще разчистват, обиколният път бил ужасен. Ние сме тръгнали към Венеция, та се триумим накъде да хванем.

# 198
Добре, че си променихме плановете. Щяхме да се измъчим.

# 199
  • Пловдив
Много хубава тема! Сърбия и най-вече Београд стана място, на което спираме и спим, но много ми се иска да видим. Скоро ще ни се отдаде тази възможност.
Имам и въпрос за отсядалите в хотел Москва - разбрах, че паркингът към хотела е извън сградата на хотела, то няма и как де, и исках да питам освен посоченият от тях паркинг на цена 20 евро на нощ, дали има друг в близост на по-нормална цена? Там ще бъдем уикенда, знам, че се спира и безплатно точно отстрани на хотела, но няма как да се случи с на баща ми возилото.

# 200
Здравейте, предстои ни пътуване  до Сърбия и една нощ ще останем в Ниш, а на сутринта отиваме към Белград. Някой знае ли от къде точно се взима този билет при качване на магистралата за към Белград, защото ние  ще се качим на нея от към бул. 12 Февруари. И без този билет ли е какво е дали като стигнем Белград ще ни пуснат без него. Незная как стоят точно нещата.   Sad

# 201
  • Пловдив
Билети освен, че се взимат като караш по магистралата, се взимат и от отбивки - няма как да пропуснете билет, ако се качвате на магистралата, не се притеснявай. После и като слезете от нея, пак ще има тол. Така е навсякъде - някъде е по-уредено, но и сърбия не отстъпва - все пак взимат ти парите, а това е най-важно за тях.

# 202
Много бих искала да посетя Сърбия и за това ще следя темата.Някой който е бил на екскурзия там може ли да ми предложи агенция

# 203
Josefin много благодаря.  Hug

# 204
  • София
Много хубава тема! Сърбия и най-вече Београд стана място, на което спираме и спим, но много ми се иска да видим. Скоро ще ни се отдаде тази възможност.
Имам и въпрос за отсядалите в хотел Москва - разбрах, че паркингът към хотела е извън сградата на хотела, то няма и как де, и исках да питам освен посоченият от тях паркинг на цена 20 евро на нощ, дали има друг в близост на по-нормална цена? Там ще бъдем уикенда, знам, че се спира и безплатно точно отстрани на хотела, но няма как да се случи с на баща ми возилото.

Josefin
Да, отсядали сме в хотела и точно заради паркинга. Който се намира на метри по задната страна на уличката. Ще ви заведат, ще ви отворят и затворят след вас. Тясно пространство, между сградите, което е достатъчно за да не мислите за колата. Друг вариант точно тук, около хотела няма, освен обществен.
За това виж тук в темата стр. 4, възможно е да има промяна...
А хотела съм го снимала и го има на 1 стр.
Има и други удобни хотели в които сме спирали, заради паркинга,  но не са точно в центъра.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 23:27 от Bled

# 205
  • Luxemburg
Страхотна тема, мерси Bled. Виждам че е от повече от година, а чак сега я забелязвам. Живяла съм преди 5г. в Белград. През 4те години прекарани там съм обиколила доста грачета и места, но си признавам, че в Ниш и Пирот само транзитно съм минавала. За хотели в Белград няма да мога да помогна, освен тези който приятели са ползвали. На нашата улица имаше един хостел който съм го виждала през прозорците, но нито цени знам нито дали е добър като обслужване, чисто и приятно беше. След месец ще се прибираме към Сф с кола от Люксембург и мислим да спрем за една вечер в Белград да се видим с приятели. Дано не се е променил много града, че през времето през което живяхме там виждахме как града и страната като цяло вървят по нашите стъпки т.е. към лошо и това никак не ни харесваше.

# 206
Страхотна тема : Heart Eyes Впечатлена съм! Наистина ми беше полезна. Честно да си призная преди време мислех, че в Сърбия няма много какво да се види, но сега видях, че жестоко съм се лъгала!! Имам голямо желания да посетя западните съседи. Между другото, някой знае ли как е по-добре да отидеш със сръбски динари или с евро newsm78

# 207
  • Пловдив

Josefin
Да, отсядали сме в хотела и точно заради паркинга. Който се намира на метри по задната страна на уличката. Ще ви заведат, ще ви отворят и затворят след вас. Тясно пространство, между сградите, което е достатъчно за да не мислите за колата. Друг вариант точно тук, около хотела няма, освен обществен.
За това виж тук в темата стр. 4, възможно е да има промяна...
А хотела съм го снимала и го има на 1 стр.
Има и други удобни хотели в които сме спирали, заради паркинга,  но не са точно в центъра.

благодаря! Голямо чудене, хем да е стария град, хем да е хубав хотел...има няколко хубави в стари град, ние сме отсядали в Life design (на 3 мин от хотел Москва), който е нов хотел, със спа, вклч в цената, с подземен паркинг, закуската беше хубава - имаше няколко кани със смутита и печени нещица от тях, плюс стандартна за 4 звезден хотел закуска,което го отбелязвам като плюс. Цените обаче виждам, че са доста високи, т.е Москва е по-евтино, но не само това, няма свободни стаи в Life Design за нашия период. За Москва четох, че се паркира в друга сграда и това ме озадачи, иначе вече имаме отменяема резервация за там. И разгледах 100 хотела, но не успях да избера друг, защото ние не се стандартното двойна стая, ами ни трябва суит с възможно за допълнителен възрастен и безплатно дете в кошара или на доп. легло. И не навсякъде го имат.

# 208
Между другото, някой знае ли как е по-добре да отидеш със сръбски динари или с евро newsm78
Зависи на какъв курс вземеш динарите. Ние ходим с евро и там ги сменяме, последният път преди месец и половина курса беше 118 динара за 1 евро.

# 209
Кои дни са празника на скарата в Лесковац.Гледам че има различни дати.

Общи условия

Активация на акаунт