СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 206 025
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Bled, благодаря за отговора, да гледах картата и видях, че е далечко, но ще използваме, останалото време за разходки, а пък и цената ни устройва, та затова  се ориентирахме към него. Отново благодаря и като наближи времето за тръгване ще пиша за помощ евентуално, ако се наложи. Peace

# 226
  • София
мама САННЯ
Много повече си струва да нощувате в Ниш, отколкото в Пирот.
Писала съм по въпроса, ако трябва ще ти кажа отново...
Ето ТУК пост 111, какво може да се види.

# 227
Бихте ли ми препоръчали хубав ресторант/кръчма в Белград, подходящ за празнуване на рожден ден с компания:)

# 228
Бихте ли ми препоръчали хубав ресторант/кръчма в Белград, подходящ за празнуване на рожден ден с компания:)
Здравей, преди две седмици ние обядвахме ето тук  https://www.google.bg/maps/@44.817663,20.455802,3a,75y,313.46h,8 … 12!8i6656!6m1!1e1  - Ресторант ВУК. Обстановката е много приятна, градината е с климатици и вентилатори, изобщо не се усети жегата. Сервитьорите бяха много учтиви и всичко беше много вкусно. Препоръчвам с две ръце.

# 229
  • Пловдив
mimi0585
По традиция фестивала трябва да е в последния уикенд на август.
В случая за тази година 29-30 август....
Благодаря
Момичета, къде мога да видя със сигурност датите на фестивала на скарата с Лесковац. По туристичеките агенции го дават на 05-06 септември. newsm78 Не намирам някакъв официален сайт, на който да е обявено.

# 230
Здравейте. Имате ли представа дали паркирането в Белград събота и неделя е безплатно? И съответно знаете ли някой безплатен обществен паркинг ?  Peace

# 231
  • София
Здравейте. Имате ли представа дали паркирането в Белград събота и неделя е безплатно? И съответно знаете ли някой безплатен обществен паркинг ?  Peace
Ние сме спирали на паркинга на калето/зоологическата безплатно. Миналата година по майските празници 1-4 май.

# 232
Ние сме спирали на паркинга на калето/зоологическата безплатно. Миналата година по майските празници 1-4 май.

Благодаря. Тъкмо щях да попитам каква е ситуацията и там.  Wink

# 233
  • София

bg_momi4e
Виж последните постове на 4 стр. ТУК
Платеното паркиране е до събота 14 ч., неделя безплатно по улиците.

Момичета, къде мога да видя със сигурност датите на фестивала на скарата с Лесковац. По туристичеките агенции го дават на 05-06 септември. newsm78 Не намирам някакъв официален сайт, на който да е обявено.

Датите тази година са 5-6 септември...

# 234
  • София
Утре ще пътуваме до Белград за уикенда. Ще спим тук - http://www.booking.com/hotel/rs/feel-belgrade-luxury-apartments.bg.html

Някой може ли да препоръча хубава кръчма за вечерта, на Дунава, но не много скъпа...  Спряла съм се на ресторант Шаран в Земун...
Ще съм благодарна, ако споделите някакви идеи. Hug

# 235
  • София
bibi_2
При едно отсядане в Земун, на път, сме били в ресторант Шаран.
Когато бързаме отсядаме в Земун, най-удобно за тръгване, закрит паркинг и интернет.
Ето ТУК
Нещо подобно на твоята резервация, големи апартаменти и спокойни.
Да ги имаш предвид.
Разходките ни вечер са точно в посока Дунава и крайбрежната. Там е ресторанта...
ШАРАН
Нямам какво лошо да кажа, бяхме отвън към реката.
Кухнята, от която аз много не разбирам, но по думи на компанията ми е страхотна.
Не знам дали знаеш, но там се прави най-добрата рибена чорба с рецепта от първия собственик.
Която се пази в тайна повече от 150 години. Коментирахме го със сервитьора.
За останалото от рибното меню, спокойно си представи Гърция...
Там между другото е пълно със заведения, но това е най-доброто според всички.

Все пак по-близо до хотела ви, ще ти препоръчам друг в който сме били, ако решиш да не ходите в Земун.
Kalemegdanska terasa, култов и известен ресторант в самата крепост.
Кухнята отстъпва на тази в Шаран, но мястото си струва.
Скрит текст:
Ако тези ги откажеш, има още....
Лек път...

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 23:39 от Bled

# 236
  • София
  Блед, благодаря ти!  bouquet

# 237
Здравейте.
Някой да има информация за цената на билета за влак до Ниш (и дали има такъв). Влаковете до Белград дали спират, в сайта на БДЖ не успях да се оправя).
Много благодаря предварително.

# 238
  • София
Ivaila_l
Има такъв влак № 292-Нушич, нощен.
Тръгва в 20,30 часа, в Ниш е в полунощ, а в Белград сутринта към 5 часа.
За цената може да се обадиш на гарата.
До Белград преди беше 24 евро, обикновен билет.
Има и спален вагон...

Можеш да отидеш с автобус, билета беше 24 лв. до Ниш.
Пътува около 3 часа и малко.

# 239
  • София
Привет от Белград. Grinning Не очаквах толкоеа да ми хареса. Невероятна атмосфера цари тук особено по
Земунската променада   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт