Къде бихте живяли

• 3 299
  • 108
  •   1
Отговори
Пловдив, София, Варна, Бургас или Банско ? Къде бихте си взели имот ? Варна или Бургас ? София или Пловдив ? И какво мислите да Банско ?

# 1
Имаме в Пловдив и Бургас. София и Варна не ме кефят. Банско от курортите също. Предпочитам Пампорово.
Не бих инвестирала просто заради идеята.

# 2
  • София
На така поставен въпрос без никакви допълнителни условия, отговорът ми е:
Не обичам море, обожавам планина, следователно Банско.

# 3
  • Melmak
Зависи. Аз съм от София и живея тук целия си живот. Не знам дали бих живяла в друг град в България. Иначе апартаменти за инвестиция бих си купувала спрямо други фактори, а не дали Банско ме кефи, или не.

# 4
Пловдив, София, Варна, Бургас или Банско ? Къде бихте си взели имот ? Варна или Бургас ? София или Пловдив ? И какво мислите да Банско ?
Много е относителен въпросът ви! Аз живея в Бургас- няма реализация, няма големи фирми, няма големи заплати(рядкост са) няма нощен живот- след 20:30ч. Трудно става с доставките на храна, цените са надути заради “местните” украинци и тн.

# 5
Много е относителен въпросът ви! Аз живея в Бургас- няма реализация, няма големи фирми, няма големи заплати(рядкост са) няма нощен живот- след 20:30ч. Трудно става с доставките на храна, цените са надути заради “местните” украинци и тн.

Стана ми интересно, за търговските вериги ли става дума или за доставка на храна до дома, и какви са причините.

# 6
  • София
Точно тук, където съм. Северна София.

# 7
В София не бих живяла, не е моят град.
Пред планината предпочитам морето, Банско го изключвам.
Между Варна и Бургас бих избрала Варна.

# 8
  • Sofia
Обичам морето - Варна.

# 9
  • Варна
Аз живея във Варна и смятам тук да си остана, но бих поживяла известно време в Пловдив. Не за постоянно, разбира се.

# 10
От изброените София .

# 11
Живея във Варна, ще се местим в София, там съм и живяла през по-голямата част от живота си. Ама и аз съм си фен на планини и гори, а не на морета.

Иначе, харесвам Пловдив, но на такива жеги не вирея. В Бургас имаме апартамент, никога не ходя, не го усетих този град още от малка, не е нещо конкретно. От мои познати и колеги, които са от там/живеят там чувам, че не е много Ок положението с работата.

За Банско май нямам мнение, едва ли бих живяла там, но за някой уикенд е супер.

# 12
  • Пловдив
В останалите, без Банско. И на двата въпроса. Wink

# 13
Аз бих живяла само в София от тези изброените.

# 14
  • София
Родена съм в София и съм свикнала тук.

Общи условия

Активация на акаунт