СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 205 996
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Red velvet и Lioness Благодаря ви. Предпочитаме да сме в самия град. Ще очаквам още лични впечатления и мнения.

В новата или в старата част?

Виж това например:

http://www.booking.com/hotel/rs/tash-apartment.en-gb.html?sid=e9 … ight_room=9910228

# 166
  • София
 Grinning Честно казано не знам в коя част искам, защото не съм ходила, само  транзит съм минавала през Белград. Да е удобно да разглеждаме и да се разхождаме. Имало някакъв впечатляващ ресторант на брега на реката  newsm78 събирам инфо.

# 167
Да, много е хубав, но има и кораби, на които може да се вечеря. Много по-романтично е.
За мен най-добре да сте в старата част на града, защото повечето неща за разглеждане са именно там. Свали си карта и разгледай.

# 168
  • София
Незнам дали е удобно да се мушна тук, и да ви попитам, някой може ли да ми помогне как мога да се озова в Нови Пазар Сърбия, ако можете да ми помогнете с информация, ще съм много благодарна, не намирам за сега автобус до там, може би има от някой друг град, не от СОфия, ...
Имате ли някоя чудна идея, как да си помогна? Simple Smile

# 169
Незнам дали е удобно да се мушна тук, и да ви попитам, някой може ли да ми помогне как мога да се озова в Нови Пазар Сърбия, ако можете да ми помогнете с информация, ще съм много благодарна, не намирам за сега автобус до там, може би има от някой друг град, не от СОфия, ...
Имате ли някоя чудна идея, как да си помогна? Simple Smile

Провери в сайта на Ниш Експрес, мисля че има автобуси от Белград и Ниш.  Peace

# 170
Здравейте!Искам да ви попитам дали някой може да ми помогне!Решила съм да посетим Етно КуhТА Капица-прочутата кръчма в Лукавица,но с преспиване!Някой дали има информация за някоя къща,която дават стаи под наем и хотелче наблизо?Все пак ще опитаме дюлевата ракия и трябва да е нещо доста близко!Благодаря предварително!

# 171
И аз да питам нещо: има ли какво да се прави 2 дни в Ниш? Чудя се дали да не се метнем с една нощувка около 3 март  newsm78

# 172
  • Sofia
Здравейте!Искам да ви попитам дали някой може да ми помогне!Решила съм да посетим Етно КуhТА Капица-прочутата кръчма в Лукавица,но с преспиване!Някой дали има информация за някоя къща,която дават стаи под наем и хотелче наблизо?Все пак ще опитаме дюлевата ракия и трябва да е нещо доста близко!Благодаря предварително!

Здравей срещу самата кръчма има една къщичка казва се Dzonin-most - ние влизахме да я разгледаме, страхотна градина, но вътре е тясничко и мисля че става за не повече от 4 човека, забравих обаче колко парички казаха че е на вечер. Във фейсбук имат профил, има и телефон и снимки, които можеш да разгледаш.

# 173
И аз да питам нещо: има ли какво да се прави 2 дни в Ниш? Чудя се дали да не се метнем с една нощувка около 3 март  newsm78

Има, ние бяхме с нощувка, разгледахме доста по-добре. Но повече от 1 нощувка няма какво да се прави.  Peace Препоръчвам Best Western My Place, в центъра е, сносна цена, добро обслужване.  Peace

# 174
  • София
Къде нощувахте в Ниш и доволни ли сте? Може и на лични.Мерси!

# 175
Best Western My Place, може да ги погледнеш в Букинг. В интерес на истината имаше и други интересни хотели.

# 176
  • София
Garni Hotel Lotos в Ниш е много приличен и на хубави цени.

# 177
Аз резервирах La Belle Epoque. Имаше високи оценки в буукинг и се доверих. Дано да ни е хубаво времето.

# 178
Прочетох с голям интерес темата. Решила съм да си организирам еднодневна екскурзия до Ниш на 7.04. Направила съм си доста подробен списък с нещата които си заслужават да се види. Искам да попитам дали един ден би ми бил достатъчен (напр. от 10ч. до 18ч.) или да търся вариант за преспиване.

# 179
Не знаем колко е голям списъкът Simple Smile Но винаги (според мен, де) е по-добре с преспиване, защото не се бърза. Ние бяхме в началото на месеца, 1-2 март, и преспахме в La Belle Epoque. Стаите са много малки, но е чисто, уютно и собствениците са много мили. Та, ако решите със спане, и сте ок с малките стаи, препоръчвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт