СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 206 037
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Bled, благодаря   bouquet

# 241
  • София
Здравейте : Grinning бях на Гуча Laughing  много готино си изкарахме, а купона наистина е на макс  :shockЗадължително тази "лудосттттт" трябва да се види и усети.На Лесковац също е много хубаво-там предстои.Чудесна вечер и многоооо. Пътешествия Ви желая  Laughing

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 23:35 от bob_99

# 242
Здравейте. Току- що се връщаме от Белград.   newsm76  Беше много хубаво. Наехме си много симпатично апартаментче точно в центъра на града срещу Св.Сава /ако някой пожелае, ще дам линк/. Невероятна атмосфера. Горещо препоръчвам да се възползвате от безплатното трамвайче - "Tram called Belgrade" - много интересна беседа и маршрут.

П.С.  А и от 1.07. до 1.11, който ходи, нека непременно да се качи на безплатния круиз с корабче по р.Дунав и р.Сава, организиран всеки Понеделник, Сряда и Петък в 18 ч. от "Яхтинг клуб Кеj"   /направете си резервация по и-мейл/.  Heart Eyes http://www.klubkej.com/aktuelnost/14/jahting-klub-kej-i-grad-beo … renje-od-01072015

# 243
  • Пловдив
Датите тази година са 5-6 септември...
Благодаря ти   bouquet

Може ли да се влезе в Сърбия с лична карта (без международен паспорт)?

# 244
Датите тази година са 5-6 септември...
Благодаря ти   bouquet

Може ли да се влезе в Сърбия с лична карта (без международен паспорт)?

Може

# 245
Един важен въпрос имам. На границата на Стрезимировци стават ли опашки по това време на годината? Иначе казано, европейците с мустаци светнали ли са се за тоя път?

# 246
Привет.

По пътя за Власинското езеро има ли магазини - или пък там на самото място, откъдето да си купим месо, че замисляме барбекю-вечер? Ще минаваме през Стрезимировци.

# 247
  • Sofia
Един важен въпрос имам. На границата на Стрезимировци стават ли опашки по това време на годината? Иначе казано, европейците с мустаци светнали ли са се за тоя път?

Ние лятото винаги минаваме от там - или сме само ние или още една кола пред нас или след нас, тръгваме рано и към 06.30- 7.00 ч минаваме границата.

# 248
  • Sofia
Привет.

По пътя за Власинското езеро има ли магазини - или пък там на самото място, откъдето да си купим месо, че замисляме барбекю-вечер? Ще минаваме през Стрезимировци.

Мисля, че няма магазини има само ферма и мандра веднага след като се мине границата, за самото място незнам, но по пътя не съм виждала - може би трябва да отидете до Сурдулица и от там да си купите.

# 249
  • София
Привет.

само в Сурдулица, но там има 2 магазина на кръст, аз влязох от любопитство в месарския магазин в неделя на обед - беше пълна скръб.

защо ще правите барбекю на Власина, идете на кръчма - сърбите със сигурност правят скарата много по-добре от вас!

# 250
  • София
и аз да попитам - някой минавал ли е скоро през Калотина сутрин - как е положението на границата от към гастарбайтери?

# 251
  • София
На 8 август минавахме сутринта, беше добре, но сега вече сигурно е ужас.
Всъщност ето как е положението - http://www.focus-news.net/news/2015/08/21/2108038/zatrudneno-e-d … kpp-kalotina.html

# 252
Rossi и Jam, благодаря за отговорите. Simple Smile
Ами идеята на наши приятели бе барбекю на езеро, ама май ще се трансформира в кръчма на езеро. Simple Smile

# 253
  • София
Здравейте!
Планирам кратка екскурзия София-Белград-Загреб.
Въпросът ми е в Белград в коя част на града е най-добре да резервираме нощувка?Предвид факта,че за там съм предвидила пристигане,настаняване,разглеждане според времето,вечеря.На другия ден разглеждане до обяд и след това отпътуване за Загреб.Там планирам две нощувки.
Всякакви съвети,отзиви,напътствия са ми полезни.Благодаря!

# 254
Здравейте!
Планирам кратка екскурзия София-Белград-Загреб.
Въпросът ми е в Белград в коя част на града е най-добре да резервираме нощувка?Предвид факта,че за там съм предвидила пристигане,настаняване,разглеждане според времето,вечеря.На другия ден разглеждане до обяд и след това отпътуване за Загреб.Там планирам две нощувки.
Всякакви съвети,отзиви,напътствия са ми полезни.Благодаря!

По принцип е най-добре да резервираш нощувка в старата част на града, около Калемегдан например - така за по-малко време ще успееш да обиколиш по-известните забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт