това кой размер е?
за 3 ние все още сме на трйки, макар момата да е голяма явно е с малка трътчица
За тебе - само Же 

И специално с тези, които аз ти препоръчам. Помня, че и от раждането си в Окръжна не беше доволна, пък аз специално от болницата и персонала съм много доволна. Така и с ФиХелф... Интересно, аз когато ходех да се следя на ЖК там, никога, ама никога не съм влизала в часа си. Винаги ММ си взимаше половин ден отсътствие, защото слагахме отгоре поне час. Имаше нонстоп пациенти при моя гинеколог, всички часове му бяха заети, а той не преглеждаше по 20 минути, както е по записване, ами по 40. Да, не е приятно да си отидеш навреме за часа, а после да кибичиш с калцуни и да се чудиш коя програма да гледаш... Но пък си бях супер доволна от докито и въобще от всички услуги от там - и апаратурни, и изследвания съм си правила в лабораторията им. И не ме нервеше чакането. Ама виж, с малко дете на ръце си е друго 1 час да проседиш... по грипни времена...
Само гледай да не е в центъра, че там не стига, че се плаща зоната, ами и местата са кът голям... 
много ми е приятно на име даже, благодаря за което.
Аз като малка хич не си го харесвах и исках да се казвам Александра, ама това само защото брат ми е Александър, а нали трябва да се подражава на батко във всичко
Едва последните години си го оцених колко е хубаво
Въпросната лекарка естествено, че ще я чакате. Жената не може да се разчекне. Тя работи на първия етаж и е рентгенолог, прави снимки. И когато няма пациенти, тогава се качва. На нас това ни го обясниха спокойно, разбрахме и почакахме без проблем. Още повече аз работя в болница и знам за какво иде реч. Никога не бих се разсърдила и вдигала скандали (е, освен за таксата може би). Просто съм в кухнята и са ми ясни нещата. Трябвало е и на вас някой да ви обясни защо се бави лекарката. (жената не е отишла да пие кафе, жената работи). Паркирането преди да обновят залата не беше проблем. Сега е. Но ние живеем наблизо и си ходим пеша с количката, или пък спираме на паркинга на Фантастико. Иначе жената в лабораторията специално е супер мила и готина, всичко е чистичко 
И брат ти (дето упорито се прави, че не ме познава
) също. Само дето в БГ ме дразни като кажат Сашко. Ми не може ли пък Алекс примерно?