Сандалка, с какво те издразних? Не вдявам
Ани, аз съм на линия, но събота-неделя. През седмицата съм с двамата и ми е трудна организацията.
Аз пък съм мърла и нямам драма с къпането. Мога сама, но ми коства големи усилия (имам сериозни проблеми с болки в ръцете) и хич не се напъвам. Не е толкова мръсен засега и една вечер не си я слагам на сърце.
Иначе пълня коритото в банята с по-топла вода, че да изстине докато доведа бебето. Тичам в стаята, събличам го, грабвам хавлията и тичам в банята. Мушкам го в коритото, рита, шляпа, джапа, пеем "Шляп-шляп педалите", измивам го с душ гел и пускам душа.Сега вече е по-лесно- нагласявам си го седнал, изплаквам му глава, лице, торс. После го изправям, вдигам го над водата и го поливам. Мятам хавлията и е готов.
Карли, Мадлен, разчуствахте ме с градинката на "Шипка", там си изкарах детството, на една сърничка, помните ли я?
Мисти, има бисквити без глутен, на Плазмон сме купували и бяха много вкусни.
Свърши почивката, приятен ден ви желая!
Забравих- на мен ми взимат 4 лева в близката лаборатория, без значение дете или възрастен се изследва. Май малко дебело идва

Има и по-скъпи, и по-евтини. Каквито си избереш. Нещо такова примерно:
снощи успя да изпие 120 мл АМ на Гербер, после се кърмихме и пак се буди през час
сега лягам, но преди това да питам за шишетата, за вода ползвам стъклено и само сменям биберона на 3м., но имам друго на Нук, което ползвах 1 ден преди 3м, когато бях на операция, след това не съм ползвала за нищо. Сега трябва ли ми ново шише или само бибата да сменя?

Нощта беше повече от кошмарна.
Толкова ме е страх, че не е истина...
То аз на теб ли да се дразня, или на себе си - че не съм уловила позивните