Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ей, притесних се за Пинето и Ю. Дали не е писала в алтернативата?

# 631
А аз бе Сандалка съм варненско чадо  hahaha hahaha
лед има колкото си искате,вятър..че от утре се очаква май за източна България втора вълна ветрове,виелици...ток имаме....грипна ваканция/дървена/ до 04.02.13 за всички във Варна

# 632
  • София
...
Весе те това беше ти си открила своят начин, почвай да готвиш за вас с АМ, и давай на Лазар да видиш как ще му намериш цаката  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Ох, ама идеята е страхотна!
Весе, много, много му се смях на Лазарио, пак четох и пак се смях  Laughing Вслушай се в съвета на Мисти - минавайте на биберони всички.

# 633
Идвам тихичко да се похваля Ого изяде пюре от тиква приблизително по окометъра 80гр   шшшшт тихо да не чуе дявола.

Пина наистина днес цял ден я няма. Дано всичко е наред  Praynig

# 634
  • varna
Е, добре де, като пиша отговор пак си е старата  newsm78 Момичета, светнете ме, моля, откъде да си върна старата докат може. Сандалич, видях, че си писала, ама не ме отрази първия път като питах май  newsm78 И освен това и аз съм от Варна пък! Ама нашите кабели на Виваком са под земята и нямаме проблеми, за разлика от половината град.
Мисти, ще те бия. Ема се подриска от тоя Гербер буквално. И освен това зачетох етикета като стана така, ми то вътре има и нишесте, и сол, че и захар. Връщаме се на Хип.
Дейзи, голям мерсаж, аз хем знам как, ама пак много помага така нагледно!

# 635
  • София
Хера, сори, вярно забравих да те отразя  Embarassed
Отиваш най-горе на страницата, най-вдясно има бутон с име Новата бг-мамма, леко под него има дискретен надпис "Използвай старата визия" - ЦЪК.
А после, на старата версия надписът ич не е дискретен, ами с ееей такива буквища  Hug

Моля, пардон, извинете всички варненки, че така ви оставих без ток, без нет и без бг-мамма  newsm20

# 636
herairness, кое пюре на Гербер?

# 637
Ей, днес да не са ви затворили всички по къщята само с по един лаптоп с мрежа? Цял ден ви гоня и чак сега ви настигнах. А вие баш болната ми тема за училищата да нищите.  hahaha
Ани, мерси за инфото за задължителния транспорт за Света София - е окончателно ме изгубиха. Ще търсиме как да се вредим за някое по ок държавно и това е.
Ох, болната тема за СМГ...болна, че нали съм НпМГейски кадър....пък кой не е чувал за вечната "любов" между СМГ и НПМГ, кой не знае за нея.  Joy Много се долюбваме, макар че си имаме един виц по темата - какво се карате коя е по-добрата гимназия, като накрая всички ще се съберете във ФМИ.  hahaha То с ММ сме така - той е завършил СМГ, аз - НПМГ, пък после и двамата ФМИ, макар и по различно време. Ама напоследък трябва да си призная, че май СМГ са по-напред - повече медали взимат по състезания май.... newsm78 Сега с двама родители програмисти, оставя малкия да отиде я вхудожествена, я в спортна гимназия  #2gunfire Аз за това от рано се тюхкам за училището, с такива високоинтелигентни родители  hahaha няма калпазанин да ми става я. Naughty

Най-накрая и ние да се доредим до групата на "захранилите се" - днес имаше възможността за сефте да си плюе на воля маминото картофено пюре. То не бе отвращение, не бе чудо....капризничи от малък. ooooh! Ама аз хич и не мисля за сега да го глезя с купешки, така че ще свиква - къде ще ходи. Много силно разчитам на максимата, че незахранено бебе няма. Whistling Та така - вие вече месото и глутена "дъвчете", пък ние тук още картофите плюеме.

# 638
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Иха много пишете........... Shocked
Ние с Кирето излезнахме уж за малко,а си откарахме три часа навън  Whistling.То голям фитнес пада с количка в снега.Като се прибрахме вече бях замръзнала,но той заспа и реших като се събуди да се приберем и така откара 2 часа и половина в сън.
Весе и аз съм на твойто положение вече  ooooh! не иска кърма това дете и това си е.За днес за целия ден е изпил 80 мл.Сега се чудя дали  да не му направя АМ  Thinking може то да му хареса.
Не го ли мислите много от рано за тези училища..........дайте първо детските градини по скоро са и май е по трудно да си запишеш детето в тях отколкото в училище.
Още много исках да напиша ама сте изписали цели 8 страници та половината неща ги забравих Embarassed.

# 639
  • София
Минавам само на бързо да ви кажа,( че Лазар крещи от другата стая "мамоооо, хайде да ме къпеш") мнооого поздрави от FrozenInside, обещава скоро да се завърне. Криси е добре, но го мъчат зъбките. Праща и целувки на бебетата.

Ех, тази Пина, сега ще мисля Ю. цяла нощ.

# 640
Мисти, ще те бия. Ема се подриска от тоя Гербер буквално. И освен това зачетох етикета като стана така, ми то вътре има и нишесте, и сол, че и захар. Връщаме се на Хип.
Моля, моля от тези които съм цитирала няма нито нишестета, нито захар, какво точно си и дала? Аз съм купила ябълка, ябълка с шипка, ябълки с горски плодове и какви ли бяха още ябълки, круши уилямс, давала съм и карфиол, морков и тиква разбира се, а внимавай какви даваш, защото и на Хип съм виждала да има нишестета в съдържанието. Между другото гледай ако имаш възможност сутрешният блок на Нова, казаха, че ще дават сагата с твоят влак Wink
Мадлен СМГ в момента имат по-добри състезатели, без да се сърдиш  Wink Първото не знам на кого се метна, ама не е на майка си, нито на баща си, само сестра ми имаше афинитет към езиците, явно е на нея, дано пък второто е по точните науки, ще видим. За картофите, нали ви казах, единственото което не иска да яде е домашно картофено пюре, така че нормално, картофите само с моркови или нещо си там, като манджа.
Днес момата спа като никога 2 часа на пресекулки с баща й  Praynig, и сега не реве, не кисне и ми се хили. Номера е бил за да не реве, трябва да спи, дано приключи момента с неспането, че ми писна вече от тая работа.
Ани ти как разбра, че са 80 мл Laughing моето също днес не е на вълна кърма, но това е защото изяде едно цяло пюре на обяд, и ми отказа кърмата, после яде ама малко, вечерта изяде 200гр каша с плодово пюре и цокна колкото за спорта. Но защо ли си мисля, че ще навакса като си залягаме  newsm78
Весе мерси за поздравите, ха дано се завърне, а за зъбите е ясно

# 641
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами Мисти аз се цедя и той се храни от шише винаги.Но по лошото е че и пюрето не си изяжда..............само вода не ми отказва на всичко друго прави една физиономия.Дано е нещо временно.Тази вечер ще го мъча с АМ да видим newsm78

# 642

Гифтче, наистина, както каза Мами (опс, от Варна, нали?) - добре е предварително да смелиш на кайма месото и така да го вариш - ако Аделска не яде бучици, де. На мойта й го нарязах постфактум - вече сварено - на мнооого мънички кубченца, като кускус, ама тя е ламя и не се притеснява да гълта  Laughing После те съветвам да си го разделиш на малки порцийки всяка в отделно пликче и така да ги замразиш. Аз разрязах един-два плика на големи квадрати и на всяко слагах по 2-3 суп. лъжици месо - това, според моето око е ок. 20-25 гр. Завивам ги отгоре и завързвам като бонбончета и само вадя сутрин да се размрази - и бух в манджата. От едно бутче ми се получиха 7 порции. Месо давай през ден и не слагай мляко в тази манджа, за да не се пребелтъчи  Grinning
Извинявай, само практически съвети натрапени от мен, с цел да те улесня  Hug

Ама да знаеш, ние с Дари днес ви копирахме вас с Ади  newsm47  Също си направихме снежен ангел и се снимахме. И дори и космонавта ви копирахме, но наашият е в синьо.

Добре,де.Простете  невежеството ми,но как точно варите кайма? newsm78
Снадалич,за месото съм си научила урока.Точно така правя.Само,че давам през два дена и без мляко. PeaceЗА рибата не знаех,но разбрах,че е рано.

Онзи ангел за който говориш,се сетих чак като го спомена.Не сме се стремили да направим това.Просто я сложих в снега и тя заспа hahaha и я снимах.Ще чакам да видя и Дари с подобна поза. Heart Eyes

Някой знае ли нещо за Пина?Как ли е Ю.?..

# 643
Давам елда и ябълка на Humana, просо на Holle, бананова ядат, горе-долу (по-долу) е някаква, която има вкус на мляко с грис.

Момчетата имат нова любима песен, на която много се усмихват и се кротват  http://www.youtube.com/watch?v=l-nmcU2y6bI

Сериал - препоръчвам The IT crowd (има 4 сезона)

Днес излизахме, беше супер, само дето ще имам мускулна треска от бутането на количката. Бутането из преспи и коловози на едрогабаритна количка по малите улички е като фитнес, а спускането по лек наклон е все едно се спускам с моторна шейна (ботушите са ми без грайфер). Зад блока на Мъхчето се забих в една по едра преспа та мислях да я привикам да ме изтегли с количката.

Откъде купуваш Holle? Намирам го само онлайн.

newsm78

# 644
Подаръче,аз слагам водата да заври и след това добавям каймата/препенвам/,варя я около 20-30 мин.Като е готова махам водата и си разпределям в няколко купички,добавям различните зеленчуци и на ново с другите неща пак  варя каймата и след това пасирвам
Дано ми разбра обесненията и съм ти била полезна

Общи условия

Активация на акаунт