Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • varna
Мисти, сори, хич не ми хрумна, че може в едните да има, а в другите не. В малките бурканчета наистина няма, сега гледах етикета на ябълка с шипки и смесени зеленчуци, но в големите дето са 6+ месеца свинско с зеленчуци и телешко си има нишесте. Ама аз нали като зимах от промоцията не гледах, щото каза, че няма  Embarassed

# 646
Holle - намерих доста видове в био магазин, Биомаг (има на ул.Дойран, Заимов и пл.Журналист)

# 647
  • Бургас
Днес не съм влизала а вие сте изписали пак 100 листа, добре че поне си върнах старата визия че новата е яко шит.

# 648
Ох, момичета от няколко дни съм на вълна столчета за хранене. Тя малката още не е започнала да яде както трябва,но аз столче ще взимам.Вие ориентирали ли сте се . Харесала съм едно,но доста пари ми се вижда и незнам да
ли си заслужава да дам толкова пари.Колко време ще се хпанят там малките?

# 649
  • София
Евето, до 2 годишни могат да се хранят там. Виж в Продавалника марката, която си харесала, ще се изненадаш от цените  Peace

Мадлен, ти си завършила НПМГ, когато тя е била във възхода си. Наистина, преди 10-ина години беше доста пред СМГ, а последните имаха западнал период. После обаче (даннн!) директорката на НПМГ я скандализираха нещо и я 'наказаха' да оди в СМГ, и тя  smile3508
Аз ги следя и двете от мнооого години, т.к. и моя син беше като на Ангелската - родил се с цифрите 1234567890 в главата  Laughing А баща ми преподава в ФМИ и той ежегодно ми докладваше, от коя гимназия идват студенти и се излагат  Mr. Green

Добре де, някой ако има тел. на Пина, да й звънне и да ни извести, че Ю е наред  Praynig Варненки?

# 650
Евето и аз съм сега на тема столчета и проходилки. До колкото чувам от познати с по- големи деца столчето се ползва до около година и половина( пак си зависи от детето, защото някой хич не искали да стоят в тях), а за паяка докато проходи, т.е година, година и 1-2 месеца най - много. Наистина столчетата са доста скъпи и аз се чудя дали ново или от продавалника да взимам  newsm78

Аз не съм много редовна тук, но вчера четох за Пина и аз много се притесних, даже я сънувах снощи ( не че я познавам или знам как изглежда, ама айде де ), тъй като съм от Варна и ги знам какви некадърници са тукашните лекари. Дано всичко да е наред с малката, но ме притеснява това, че не е писала, защото е от доста редовните.....

# 651
Добре де, някой ако има тел. на Пина, да й звънне и да ни извести, че Ю е наред  Praynig Варненки?
аз не мога да помогна,но днес я видях към обяд някъде не помня час беше на нечии от двата балкона за кратко

# 652
Сега чух, че и във Варна са обявили грипна епидемия и се отменят детските консултации до 08.02, а ние трябваше да ходим след 2 дена за БЦЖ ваксината и се чудя дали има проблем тя да се отложи и да се сложи в 8- ми месец  newsm78

# 653
Оффф таз,Пина висяла по балконите пък не свирнала едно"оК сме?И аз я мисля от вчера.Или са й клъцнали тока или Ю. още е болничка.Дано е спаднала температурата! Praynig

мами_у,благодаря за разяснението!Идеята ми беше натрошава ли се каймата или се вари на топчета?

Евето,разгледай в продавалника за столче!Може да намериш,това което харесваш на доста добра цена.Аз си купих от там едно почти ново.Жената каза,че дъщеря й отказвала да седи в него и то така останало неизползвано.А за проходилката помисли още по-добре,защото тя се ползва кратко,а също така доста се твърди,че не била полезен уред.Та ти си прецени. Peace

Иваигрива,да разбирам,че сте правили Манту и е излязло отрицателен.БЦЖ може а я отложиш за по-натам.Не е проблем.Може и на годинка Peace

# 654
Подаръче, не нищо не сме правили, но тъй като малкия няма белег и мислех, че ще му правят манту сега  newsm78

# 655
Е Манту ще му правят,не БЦЖ.Не е необходимо да ходиш само за това.Звънни на ЛЛ,че бебока няма белег ,да го имат предвид за Манту.Да го знае понеже за да я поръча пробата,трябва да има 4-5 деца за МАнту.Опаковката съдържа 5 дози и ако не използват,трябва да се изхвърли.

# 656
На мен ЛЛ каза, че дори ще изчака до осми месец за Манту. Белег няма.

Пина можеше да драсне един ред наистина. Confused

# 657
Ох, момичета от няколко дни съм на вълна столчета за хранене. Тя малката още не е започнала да яде както трябва,но аз столче ще взимам.Вие ориентирали ли сте се . Харесала съм едно,но доста пари ми се вижда и незнам да
ли си заслужава да дам толкова пари.Колко време ще се хпанят там малките?
Зависи какво столче си си харесала. На малкия на кака му са й взели навремето едно Стоке - още си седяла на него, макар че вече е подминала 6г. Та ММ поръча и за нашия хубостник едно такова втора употреба от иБей - много е стабилно и даже възрастен може да седи на него. Това ако си фен на дървените столове. нещо подобно е нашия, но по-стара версия.

Пина и във ФБ не виждам да има активност днес, дано наистина да няма Нет и всичко с Ю. да е наред.
Жалина, какво стана с доктора?
Дени, очакваме включване и от теб!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 00:29 от gemavar

# 658
Добро утро ,
Евето - аз бях писала скоро - от Продавалник взех Чико Поли и съм възхитена. Супер функционално, лесно се сгъва и разгъва, заема малко място. Виж в нета има и клипчета. Препоръчвам с две ръце. Ново е скъпо - 280-300 лв, но в Продавалник са на сносни цени.

Връщам се да ви чета  Hug
Хубав ден и добри новини от болничките  Hug

# 659
Подаръче каймата стои на топчета до като се свари и след като пасираш остава на ситни трохи

Общи условия

Активация на акаунт