Карли, ти изобщо не ме отрази за Белекс

Грийн, бебето не сме го преместили все още, но голямото на около 8 месеца го прехвърлихме в голямо столче, което беше 0+, имаше хубаво полулегнало положение.

не може да съм я пропуснала. Тиква нали с такова захраних.
Юлия е добре вече, жизнена, усмихната, играе. Разстройството спря, но разбира се все още е на лечебна хумана, линекс бебе и ентерол. Дано и температурата си иде окончателно!
В 10ч. беше 37,4, което е безобидно, но все пак
По- рано не можела, заради времето и пътната обстановка. Така си беше..., но как не я беше срам не знам! Трябвало да звъня по- настоятелно
Може би 50 позвънявания щяха да ѝ направят по- голямо впечатление. Иначе може да я каня на кафе, примерно, и да не е толкова важно да вдигне. И това след като миналата седмица два пъти обърка направлението за ехографа
и от тогава е спал само половин час, ужас!

)) От НПМГ пък може би познаваш нашия кум, хехехе, колко е малък света
)))))))
откакто има ФБ, отдавна съм се убедила, че света е много малък. Тъй - набор 81, но учех с набор 80, че съм тръгнала на 6. НПМГ - 94-99, ФМИ 99-2003 и после 2003-2004 магистратура. В ДКЕБ (новото име на ДжК
) съм от 2005, та до сега. Та кажи кой е мъж ти, може и да са познаваме. Междудругото и ММ работи там - то ние иманно в жонсън се намерихме. Тъй че, ако не аз - може той да се знае с мъж ти.
Нещо не вдянах - под Алек брат ми ли визираш или някой друг. Като нищо и кум ви може да познавам, ама ми дай жокер.
Ама то явно му е безвкусно на детето. Но за сол и мазнина, ще има да почака още доста. Браво на вас, че вече си хапвате и готвенко. Завид.