Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ааа, Мисти, има чиста тиква на Хип, скоро купувах. Има я в малките бурканчета, аз захранвах с нея, а сега я ползвам за добавка към разни пюрета!

Карли, ти изобщо не ме отрази за Белекс Simple Smile

Грийн, бебето не сме го преместили все още, но голямото на около 8 месеца го прехвърлихме в голямо столче, което беше 0+, имаше хубаво полулегнало положение.

# 676
Ааа, Мисти, има чиста тиква на Хип, скоро купувах. Има я в малките бурканчета, аз захранвах с нея, а сега я ползвам за добавка към разни пюрета!
Нееее, тиква има, ама тиквичка няма  Naughty не може да съм я пропуснала. Тиква нали с такова захраних.

# 677
Здравейте!
Съжалявам, че ви разтревожих! Но беше напечено у нас, разболях се и аз и така форума остана на последно място, даже забравих че съществува. Така не бях боледувала от 20 години, чувствах се ужасно и си мислех какво му е било на горкото бебенце...  Sad Юлия е добре вече, жизнена, усмихната, играе. Разстройството спря, но разбира се все още е на лечебна хумана, линекс бебе и ентерол. Дано и температурата си иде окончателно!  Praynig  В 10ч. беше 37,4, което е безобидно, но все пак  Thinking
Нашата ЛЛ след като събота и неделя не вдигаше телефона, в понеделник вдигна, най- накрая. Исках домашно посещение още сутринта, защото имах много въпроси, а и все пак лекар да я види с очите си, да я преслуша. И..., тя дойде, но чак в 15ч. следобяд  Tired По- рано не можела, заради времето и пътната обстановка. Така си беше..., но как не я беше срам не знам! Трябвало да звъня по- настоятелно  Thinking Може би 50 позвънявания щяха да ѝ направят по- голямо впечатление. Иначе може да я каня на кафе, примерно, и да не е толкова важно да вдигне. И това след като миналата седмица два пъти обърка направлението за ехографа  Tired 

Аз все още имам температура, но вече е 37,8 и съм много добре. Мъжа ми оздравя.

От къде можело да се върне стария изглед на форума?

# 678
Пине радвам се, че се появи и че сте по-добре. И аз миналата седмица бях с температура няколко дни и напълно разбирам, че не ти е било до форума.
Горе в десния ъгъл има тъничък надпис използвай старата версия, та там натискаш и готово.

# 679
  • София
Пине, браво за хубавите новини! Да оздравявате окончателно по - бързо!
И Ясен се е събудил в 6 Sick и от тогава е спал само половин час, ужас! През нощта в 12, 2, 4.

# 680
Пине, оправяйте се бързо  Hug

Аз давам царевица на Боценко . Много я харесва. Давам пюре от тиквичка с царевица. На Бебевита е.

# 681
А, така се ядва, на старата визия върнах.

Аналгетиците успиват, така че ние със съня нямаме проблеми тези дни  Sick  

Покрай цялата истерия и мизерия не можах да отида на помена за 40 дни на сестра ми и ми е много тъпо!  Sad

# 682
  • София
И Ясен се е събудил в 6 Sick и от тогава е спал само половин час, ужас!
Същата работа и при нас, до сега ми късаше нервите. И той не знае какво иска, хвърля, мрънка.

Пине, тая е ..нямам думи. И това е детска лекарка. ooooh!

Карли опасни са децата, не са глупави. Имат си предпочитания, не можеш да ги заблудиш. Пък и тези техните бльоджи  Sick

Иве, не е на Хип пюрето. На Bebivita е, тиквичка с царевица. Ето това http://slonbalonbg.com/bebivita-tikvichki-carevica-190.htmlне беше впечатлен, но на него много му се и спеше, та за това мрънкаше.

# 683
  • Перник
Пина радвам се че сте по добре. Дано няма вече болести
И аз вчера бях с температура и се оправих само с Клеева тинктура. Не я бях пила досега, но съм много доволна от резултатите. Препоръчвам я на всички, още при поява на първи симптоми на разболяване

# 684
Мадлен, ти кой набор си и откога работиш в ДжК, моят мъж е 82, завършил е Американския университет, после магистратура във ФМИ и от 2005 до 2007 работеше в ДжК като тестер и за малко програмист, може и да се познавате, а с неговия съученик и наш приятел Алек със сигурност Simple Smile)) От НПМГ пък може би познаваш нашия кум, хехехе, колко е малък света Simple Smile)))))))

Всички болни бебета и майки да оздравяват!!!!!

Гале и на мен ми харесва в колата, ама да видим, много се обидих като стана така с повишението, царят дава - пъдарят не дава, много добре съм се справила, ама съм била в майчинство, още ме е яд като се сетя...иначе не натискат да се връщам, но аз ще се върна септември някъде, ще си взема отпуските след юли и докъдето стигнат, ще си оставя 5-6 дена да имам до края на годината и така. Калинището на частна ясла до пролетта, че там са поне по 5-6 деца и после държавна, ако имаме късмет, новият ни офис се води вв административен район Витоша, аз също живея в админ. район Витоша, а одз-то и яслата тук ги имат и двата критерия та ставаме с 8.2, но то пак ще е на жребий де, че районът е огромен, а има само 1 чиста ясла и 3 одз-та, но 2 са в Симеоново и Драгалевци и имат минимален прием по 5-6 дечица на година.

Иве, направо ме fight откакто има ФБ, отдавна съм се убедила, че света е много малък. Тъй - набор 81, но учех с набор 80, че съм тръгнала на 6. НПМГ - 94-99, ФМИ 99-2003 и после 2003-2004 магистратура. В ДКЕБ (новото име на ДжК Joy) съм от 2005, та до сега. Та кажи кой е мъж ти, може и да са познаваме. Междудругото и ММ работи там - то ние иманно в жонсън се намерихме. Тъй че, ако не аз - може той да се знае с мъж ти. hahaha  Нещо не вдянах - под Алек брат ми ли визираш или някой друг. Като нищо и кум ви може да познавам, ама ми дай жокер.
Аз пък имам една съученичка, която работеше в Кока кола, но има "късмета" да е бременна точно като ви преструктурираха, а побрзаха да и закрият щата.
А с това за яслите в район Витоша много ме "зарадва" Rolling Eyes Явно ние не смятаме точките правилно, защото повече от 5.1 не можем да ги нагласим, но май има и някакви допълнителни за първо желание. Май накрая и ние ще прибегнем до детската на Карли, ама да видим. То не знам там дали има ясла.

Пина, радвам се, че Ю. е по-добре. Да оздравяваш бързо и ти.
Жалина, браво че е по-добре Е. И според мен добре си направила, че сте си тръгнали и не си я държала сред болните.

Карли, Кристиян пък не ще картоФ и тва е. Днес му го разредих повечко с кърма, да може плесно да го плюе. hahaha Ама то явно му е безвкусно на детето. Но за сол и мазнина, ще има да почака още доста. Браво на вас, че вече си хапвате и готвенко. Завид.

# 685
Пина, радвам се, че детето е по-добре. Да оздравяваш и ти бързо. Жалина, браво и на вас!

Столче за хранене харесах от сайта на Мадъркеър, на живо го видях в магазина на Мадъркеър и го купих нов от Продавалника  Mr. Green

# 686
Грийн, бебето не сме го преместили все още, но голямото на около 8 месеца го прехвърлихме в голямо столче, което беше 0+, имаше хубаво полулегнало положение.

Май и аз ще си го подържа в тясното столче поне около месец и след това ще го преместя.

Болните, оправяйте се бързичко!

Пине, моите съболезнования, не съм разбрала. За помена не се вини. Моят татко си отиде малко след като дойдох тук. Пропуснах помена му миналата година, защото малчо беше на месец и няколко дни и не посмях да летя толкова скоро.  Чувствах се ужасно, но в крайна сметка важното е, че живи като са били сме били до тях и сме им давали цялата си обич.

# 687
  • София
Пине, възстановявайте се бързо. Радвам се, че Юлия е добре и стискам палци да не вдига повече температура. Hug
Водих Марина на ехо. Всичко  е наред, не сме чакали, часовете се спазват, лекаря я прегледа обстойно.
Малката много се радва на котаците. Откакто започнаха да щъкат, като ги види, Маринка започва да издава невероятни звуци, ръкомаха, ритка с крачета. Предричам, че явно ще е като Близначето.

# 688
Пине,радвам се,че Ю. е добре.Доно и ти се оправиш бързо.Тази твоята ЛЛ същата като моята.

Абе Мисти,от къде ще идва това столче за 20лв доставка? ShockedМоето дойде от Бургас за 6лв.Има опция в продавалника за доставка с Еконт през Продавалника и цените са с 20% отстъпка.

Весе и аз съм давала царевица,но на каша. Peace

Столче за кола ползваме група 0-18кг.Има 3 степени на облегалката.

# 689
Gemavar, светът наистина е много малък. Моята сестра също беше във ФМИ същите години като теб, нищо чудно поне по физиономия да се познавате. Тя е също 81, но учеше с 80ти набор, защото тръгна на 6. Simple Smile Зет ми също е учил във ФМИ, но една година преди вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт