Юлски бебчета 2013 - тема 12

• 22 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
А елдена каша давали ли сте? Чета съставките на тази на Хип и не ми харесват. Има ли чиста елдена?

# 616
   Здравейте, момичета!
В тази тема, докато се запиша, вие сте я изписали почти.Четох бързо и неподробно.Видях, че повечето сте преминали в паралелна виртуална реалност, но за съжаление, аз нямам толкова време, да огрявам и в двете, затова ще си бъда тук, колкото и да е кофти изгледът.Много ми е криво, че така насила ни разделиха.
Поточе, купих си чиста елдена каша на Хип, без всякакви примеси и добавки, смесвам я с банан, стъргана ябълка, варена тиква, или плодово пюре за следобедна закуска, много се харесва.

# 617
Fly, аз за чистата говоря

Инстантна каша елда-200гр.
Състав: Брашно от Елда, калциев карбонат (1000мг.), витамини C, E, B1, B2, B6, B12, пантотениева киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин.

Ей ги на.

# 618
  • София
А Флайче, в грешка си, никой не ни разделя, просто с новата си визия бг мамма ни гони от тук. За това всички, ще се преместим там.

От известно време, се чудя дали мога аз да му приготвям домашни месни пюрета. Някоя от вас правила ли е, примерно с купено от магазина пиле?

# 619
Весе утре-вдругиден мисля да готвя едно такова пюренце с пилешко месо,но домашно.Ще го сваря и ще го пасирам,после ще го смеся със зеленчуково пюре. Peace

# 620
Аз днес взех манго, круши, сини сливи, авокадо и ябълки с намерение да правя плодови пюрета. Оказа се, че Боци обича домашното. Да видим какво ще изнаправя.

Весе, нали има опция да не е новата визия. Ако остане така, няма да е проблем.

# 621
Аз приготвям на бебка домашни пюрета с месо/домашно и купешко месо/
Пробвах два варианта сварявам месото и после пасирвам ,но става на конци и дребното осмуква само зеленчука и плюе месото
Втория вариант сурово месо го смилам на кайма и така го варя.Приема го много добре

# 622
Близначе,няма да остане така.Опцията ще се поддържа само докато свикнем с новата визия.

# 623
Поточе, кое те притеснява?

# 624
Поточе, на моята пише: брашно от елда 99%, витамин В1, артикулният номер е 2817.
Весе, ясно ми е, но съм доста консервативна, докато свикна с новото място..., не знам дали си струва усилията.Ще се надявам да се върнете тук, защото много ще ми липсва компанията ви, или пък след време и аз ще се прежаля и ще дойда оттатък.А месни пюрета приготвям от самото начало, с пуйчица, първо слагам нея да ври, че и трябва малко повечко време, после добавям зеленчуците, пасирам и готово.

# 625
Поточе, кое те притеснява?
Нищо конкретно, ама не искам да ми блъскат тези витамини и това е то. Crossing Arms

Мерси, Fly. Явно не е актуализирана информацията в библиотеката на бг мама.

# 626
Ми сз знам че се обогатяват зърнените, които са брашнени в повечето случаи. Ама виж флайчето казва, че нейната в друга. Моята не мога да я стигна, чер война на дивана

# 627
  • София
Ама Флайче, ние точно за това се местим, защото тук ще трябва да свикваме с новата визия, а тя е отвратителна. За такива като теб, мен и всички останали, които си искаме старият облик, и не щем да се разправяме с нищо ново е направена Алтернативата. Тя е 95% като сегашния облик тук.

Близначе, няма да е все така, ще я променят.

Ей, Пина не се появи днес. От сутринта надзъртам за нея, да видя как е Ю.

# 628
Давам елда и ябълка на Humana, просо на Holle, бананова ядат, горе-долу (по-долу) е някаква, която има вкус на мляко с грис.

Момчетата имат нова любима песен, на която много се усмихват и се кротват  http://www.youtube.com/watch?v=l-nmcU2y6bI

Сериал - препоръчвам The IT crowd (има 4 сезона)

Днес излизахме, беше супер, само дето ще имам мускулна треска от бутането на количката. Бутането из преспи и коловози на едрогабаритна количка по малите улички е като фитнес, а спускането по лек наклон е все едно се спускам с моторна шейна (ботушите са ми без грайфер). Зад блока на Мъхчето се забих в една по едра преспа та мислях да я привикам да ме изтегли с количката.

# 629
  • София
Аз си мисля, че Пина няма нет, затова не е влизала. И днес май никоя варненска или бургаска мама не се е отбелязвала. Нали по морето имат заледявания, вятър, проблеми с тока  Thinking Надявам се, че Юлето е вече без температура и Пина спокойно да си релаксва с нея и без форуми.

Гифтче, наистина, както каза Мами (опс, от Варна, нали?) - добре е предварително да смелиш на кайма месото и така да го вариш - ако Аделска не яде бучици, де. На мойта й го нарязах постфактум - вече сварено - на мнооого мънички кубченца, като кускус, ама тя е ламя и не се притеснява да гълта  Laughing После те съветвам да си го разделиш на малки порцийки всяка в отделно пликче и така да ги замразиш. Аз разрязах един-два плика на големи квадрати и на всяко слагах по 2-3 суп. лъжици месо - това, според моето око е ок. 20-25 гр. Завивам ги отгоре и завързвам като бонбончета и само вадя сутрин да се размрази - и бух в манджата. От едно бутче ми се получиха 7 порции. Месо давай през ден и не слагай мляко в тази манджа, за да не се пребелтъчи  Grinning
Извинявай, само практически съвети натрапени от мен, с цел да те улесня  Hug

Ама да знаеш, ние с Дари днес ви копирахме вас с Ади  newsm47  Също си направихме снежен ангел и се снимахме. И дори и космонавта ви копирахме, но наашият е в синьо.

Весе, аз успях да докопам домашно пиле и от него правя засега. Но заек, пуйка и теле с прасе май няма да успея да цапна, та нататък ще карам с купешки меса. Държах поне първото й да бъде възможно най-безхимично месо, ма нататък ще се минава на вариант за простосмъртни  Mr. Green

Флааай, ти се появииии  Hug Знайш, кви готини емотки има татък  newsm53 Ей такива:  :trevica:  :blissss: :sflake:  :tits: Animal Rabbit  :witch-fire: :m-collaps:  - иххх, не ми излязоха! Баннали са тук и емотиконите им  #2gunfire Ма ела да ги видиш  smile3502

Поточе, а защо не ги щеш витамините? То, ако мислиш, че са някакви количествааа... сложили там една минимунда, че да напишат на етикета.  

Общи условия

Активация на акаунт