Епилепсия - ТЕМА 19

• 66 151
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Честито, Романол - докторице наша!  Hug
п.п. от болници и прегледи на мен още не ми е останало време да си направя дипломната за магистратурата....  Sad
само да ми е жив и здрав Захарчо, другото както и да е...

# 16
Благодаря ,Сияна за темата  и както гледам повечето новини са добри -Честито на Романол и тук да пишем само за успехите на нашите деца  и за всички хубави неща ,които ни предстоят !!!!  : Praynig Hug  bouquet

# 17
pepi1963 и ние сме от големите пациенти. За съжаление ситуацията при нас не се подобрява съществено, макар от скоро да сме на ВИМПАТ. Надявах се, че то ще подейства, но уви. Междувременно забелязах, че в дните с магнитни бури пристъпите зачестяват. Надявам се този кошмар да отмине от самосебе си.

# 18
lololo , и ние сме големи, вече на 24г.

# 19
Да се запиша, за да не ви изпусна  Hug.

# 20
  • София, Люлин-8
lololo И аз съм на ВИМПАТ, ама не виждам особенна разлика от преди да го започна и сега, първо се разредиха, но след месец и нещо пак се върнах на старта.
Но тъй като и доста нерви ми се бяха насъбрали ще изчакам със заключението като цяло. Но ако не започне да помага до март месец като ходя за новата доза ще кажа на лекуващата за да видим какво ще правим.  Rolling Eyes

# 21
  • София, Люлин-8
Я да ви питам нещо. Wink

Тъй като и аз съм болна, личната ми изписа сироп за кашлица, аулин и ериус който да пия вечер.
Та в листовката на ериуса пишеше че за възрастни се пият по 10мл. ама понеже ми беше много гаден изпих само 5 мл. другите неща за сега не съм ги взимала пия си парацетамол и вит.С.
Събудих се отпочинала и доволна, че не съм кашляла
Обаче сега като стана мъжа ми каза, че стощи много съм кашляла и това което е най-странното, че съм ставала и съм си говорила с него за което нямам абсолютно никакав спомен  #Crazy

Може ле да е някаква комбинация от Вимпата и ериуса  newsm78

# 22
  • София, Люлин-8
Днес ще ходя до социалните да подавам декларациите.
Обаче тъй като не ми стана ясно  в декларацията по чл.8д (този за 210 лв.) къде точно трябва да напиша да ми ги изплатят със задна дата та реших пак да се допитам до вас.

# 23
  • Варна
romanol възможно е двата медикамента да не са съвместими и да не трябва да ги приемаш когато пиеш Вимпата! Например моята дъщеря пие Конвулекс , но той не е съвместим със Зиртек които е същия анти алергичен сироп като Ериус! Най добре попитай лекаря си дали може да се приемат двата медикамента заедно!

# 24
  • Ямбол
Сияна, благодаря за темичката   bouquet
Честит Рожден ден на Павли (сега виждам в лентичката ти, че днес имаш празник)! Честит празник, Сиянка! Да е здрав и щастливо детство му пожелавам   bouquet
Да се запиша, за да не ви изпусна..
Както е написала Ваня66, много се радвам, че взаимно сте си полезнио и си помагате  Heart Eyes
Моята дъщеря е на възрастта на Петя на Ваня66 и си имаме също нашите проблеми.. Е, не са толкова сериозни, но искам да ви кажа,. че сте ми много, много полезни с цялата информация около това заболяване на нашите съкровища - малки и големи  Confused
Дано споделяме само хубави новини в тази тема и да има повече усмивки  Hug

# 25
  • Варна
Мария.Ч много благодаря за поздравленията! Моят син днес става на 4 годинки ! Simple Smile

# 26
  • Ямбол
Мария.Ч много благодаря за поздравленията! Моят син днес става на 4 годинки ! Simple Smile
Кога минаха 4 години? Сякаш вчера ти честитихме мъжка рожба тук  Heart Eyes Весел празник, Сияна   bouquet

# 27
  • София, Люлин-8
siqna.muk Да ти е жив и здрав сладура и много да го слушате.  Wink
 lovekiss  newsm59

# 28
  • Варна
romanol благодаря за пожеланията!  Hug

Днес трябва да си получа резултатите от изследването за серумно ниво на валпроват! Повече от една година не сме пускали и понеже сме на много ниски поддържащи дози имам съмнение че може да няма никаква наситеност, което се обезсмисля приемането му! Ирена както не го иска пие го с рев, иска да го плюе, голям ужас е ама това 5 години и половина да го пие по три пъти на ден! Поне от 5 години няма пристъпи и лоши еег-та!

# 29
romanol благодаря за пожеланията!  Hug

Днес трябва да си получа резултатите от изследването за серумно ниво на валпроват! Повече от една година не сме пускали и понеже сме на много ниски поддържащи дози имам съмнение че може да няма никаква наситеност, което се обезсмисля приемането му! Ирена както не го иска пие го с рев, иска да го плюе, голям ужас е ама това 5 години и половина да го пие по три пъти на ден! Поне от 5 години няма пристъпи и лоши еег-та!
Здравей мамче . След колко време епилепсията се счита за излекувана ? Какви са факторите ?

Общи условия

Активация на акаунт