ИСТАНБУЛ в очакване на лалетата [тема 28]

• 50 602
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
santine newsm78 от 2010г. ходя в Истанбул по 1-2 годишно и  винаги съм се настанявала в района на Сикерджи. Мястото е изключително удобно, на пешеходно разстояние до голяма част от забележителностите, пристанище, автобуси, трамвай, а сега вече и метро и разбира се безброй заведения и магазини / предимно за сувенири/. За мен този район е изключително подходящ,  хотелите ги резервирам през Booking.com, внимавам потребителската оценка да е над 7.8  и не съм имала оплаквания. Не зная от кога не си се настанявала в този район, но в последните 2 години почти не съм виждала пустееща сграда, а пък и изцяло смениха уличните настилки и сега са едни много приятни павирани улички Simple Smile

# 121
аз тогава да си повторя питането за този хотел: http://www.booking.com/hotel/tr/altun.bg.html?sid=ea9b08bb2f738e … 098eec2b7ba7adbX1, ако трябва да го сменям докато е време, че само е резервиран и нищо не сме плащали още. Благодаря предварително, още се ориентирам за районите и хотелите, така че всяко мнение или препоръка ще са ми полезни

# 122
kristinita доколкото разбрах вие ще пътувате с автомобил, а в района за който съм писала / Сикерджи/ паркирането е проблем. Мисля, че Асамарис и Таня пътуват с коли и те биха дали по добра информация. Според мен около Аксарай  е удобно, някъде в близост до трамвайна спирка. Биалк сподели хотел в този район с много добра  оценка и отлична цена. Wink

# 123
didimitrowa, според мен, santine говори и има предвид хотела, а не района, поне аз така я разбрах ! Сиркеджи е много комуникативен и удобен, има хотели от всякакъв вид и за всеки джоб и според мен. Peace

kristinita, виждам, че хотелът е в района на Кум капъ, ако е близо до едноименната улица с рибните ресторанти/ една от любимите ми в Истанбул/, със сигурност ще е доста шумно . Доколкото разбрах от нашият екскурзовод, в момента в този район има доста бежанци, та ми се струва, че не е особено подходящ за отсядане !  Peace

# 124
gospojata   bouquet абсолютно права си, но аз имах в предвид ако пътуват с кола кой район ще им е удобен за настаняване
пп
няма ли някоя снимчица от Боровец newsm03

# 125

няма ли някоя снимчица от Боровец newsm03

Хихихихи , има !  Hug

Скрит текст:

И една за алиби !  Wink

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 18:35 от gospojata

# 126
Имах предвид само и единствено споменатия хотел, колкото до Сиркеджи, със сигурност е най-удобно място поне за мен за настаняване, и по тази причина от 2007 насам това ми се е случило минимум 20 пъти. Последно ходих там в края на октомври, обичам да сядам по ресторантчетата там, да си хапна и пийна.
Също така ми се е налагало на няколко пъти да се ходи с кола точно в Сиркеджи, доста хотели имат по 2-3 местенца на улицата за паркинг, и половината персонал излиза да дава акъл барабар с по някой минувач  Mr. Green . Има и паркинг точно вляво от трамвайната, пада се зад един павилион за дюнери, като същата пресечка завършва накрая със споменатия вече Емин 1.

# 127
ИМАМЕ СИ БЕБЕ !  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Току- що във фейса имаше честитка и на въпроса : Имаме ли вече бебе и кога ? една дама ми отговори : Сегааааа ! Урааааа ! Да ни е живо и здраво малкото Ексайтидче, да ни е талисманче на темата !  newsm51

# 128
Госпожата, ти вероятно не следиш темата за раздумки на Котките?(направихме я за да не разводняваме темата тук)
Там вече стабилно се почерпихме по повода.

# 129
Госпожата, ти вероятно не следиш темата за раздумки на Котките?(направихме я за да не разводняваме темата тук)
Там вече стабилно се почерпихме по повода.

Не знам за тази тема, адашче. За първи път я чувам ! Затова и така възторжено споделих новината тук, но мисля, че колкото повече, толкова повече !  Hug

# 130
Хубаво направи, аз след теб отидох да честитя във ФБ.  Hug  Laughing

# 131

Може ли линк към другата тема ? Нали не е с членство ? Wink

# 132

Може ли линк към другата тема ? Нали не е с членство ? Wink

Ха-ха членове са постоянно присъстващите спамаджии в тази тема.  hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760861.0

# 133
  • където и да е,само да не съм сама
Bialk, благодаря много за отговора!
След като ми се пооформи някаква програма в главата ще питам отново.
Иска ми се целите майски празници да прекараме там.
Как са цените по заведенията и тези в тип-бързо хранене? Какво типично може да опитаме?
За пътувалите с кола искам да питам за колко горе-долу взимате разстоянието Сф-Инстанбул? Четох в предходни теми, че е 500км и има такса 6,50 лири от границата до Истанбул, но ориентировъчно....?
Офф, сигурно ще изникнат още милион въпроси......
Благодаря на всички, които споделят впечатления и мнения в темата  bouquet

# 134
  • София
Ina78 На първа страница са изброени всички вкусотии, които трябва да се опитат в Истанбул, виж там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт