А относно това, че трябвали ританки и камизолки за в болницата: Дали не може да занесем гащеризончета вместо ританки и камизолки? Вие какво носихте? Накупила съм гащеризончета, а ританки и камизолки не съм, затова пита. Иначе мога да купя, ако е по-удобно или ако трябва точно това да занесем.
Лигнина трябва ли да го нагъна и ако да, как да го нагъна?
Ако съм с изтекли води трябва ли да се обадя на някой (примерно на някакъв номер в болницата) като пътувам натам или направо трябва да ида зад болницата, където е входа на родилното и да звънна на звънеца?
Извинете ме за многото въпроси, но ако знаех, нямаше да ви питам
Значи аз родих преди 40 и малко дни,нормално,ще ти кажа за себе си.
1.Дрешки бях взела и ританки и камизолки,и гащеризони и бодита. - бебчо беше 2 дни в неонатология на кислородна палатка и за това време не са ми искали нито памперси,нито дрешки.Като ми го донесоха си го обличах аз и установих,че боди + гащеризон е най-удобно.Никой не е коментирал изобщо какви дрешки съм взела.
2.Лигнин бях взела готов нагънат на Белана,но в последствие изхабох още два пакета от обикновения.Вземи си повечко,за да ти е чистичко.Мисля,че ще ти е по-удобно да ти е готов нагънат.
3.Като то изтекат водите имаш час-час и малко да стигнеш болницата.Т.е. имаш спокойно време да се приготвиш и да довършиш багаж ако си оставила нещо за последния момент.Не е нужно да се обаждаш предварително.
Благодаря отново за "вътрешната"информация!