МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 948
  • 637
  •   1
Отговори
# 120
Много благодаря  Hug

# 121
  • Бургас
Im So Excited , още нищо не си разказала  Naughty Не е честно пък тъй Grinning

# 122
Пускат ли да се излиза от болницата и по всяко време на деня ли? Имам предвид, ако искам да сляза до магазина долу.

# 123
  • До морето :)
Мисля, че не пускат, на мен лично не ми се е налагало. Пък и няма на кой да си оставиш бебето. Иначе по време на свиждането (от 17 до 18ч.) би трябвало да можеш да слезеш.

# 124
Благодаря!   bouquet Ама то пък по време на свиждането кой ще ми гледа детето? Нищо, ще поръчвам да ми носят, но сутрин май няма да мога да пия кафенце. Освен да взема няколко пакетчета 3в1 и пластмасови чашки, и да се надявам да има топла вода Simple Smile

# 125
  • Бургас
Има(ше) кафе автомат на третия етаж.До там се добирах.

# 126
  • До морето :)
Топла вода има в изобилие. А и на свиждането е друго - всяка секунда може да отскочиш и да видиш бебето. На Етажа има кафе-машина, за нея по всяко време ще ти отворят.

# 127
Може да се излиза по всяко време,с изключение в часовете преди визитацията,вратата не се затваряше Simple Smile Аз постоянно слизах до магазина и аптеката и никой проблем не е правил

# 128
Можеш да излизаш,само се обаждай на акушерките.Единствено кофти е,че бебето го оставяш на момичето,с което си в стая

# 129
Моят шушко постоянно спинкаше и не ми се налагаше да ангажирам жената в стаята ми

# 130
Мацки, привет!

Аз пак с въпросче по-специално към мамите, раждали секцио - Има ли такива, които да са били със спинална упойка?  Интересува ме принципно как стоят нещата: Примерно праща ли те следящият АГ известно време преди набелязаната дата за раждане на консултация с такъв? Има ли възможност да си избереш анестезиолога? Има ли някакво доплащане, ако се предпочете спинална пред обща упойка? Име на добър анестезиолог, който да поставя спинална, че там трябва голяма прецизност...

Миналата сряда ходих на ОВ и питах старшата, но тя не можа да отговори дори ориентировъчно какви са стъпките и ме посъветва да се обърна към такъв специалист да ми обясни каквото ме интересува...
Ще ми се обаче да чуя коментари/отзиви от пациенти, минали през такава процедура, пък лекарските препоръки са си отделно нещо Peace

# 131
  • Бургас
АГ-то ти дава направление за анестезиолог. С него се преценява каква да е упойката.Но аз не съм чува да е имало секцио със спинална.Аз бях с пълна.

# 132
Задължително ли е да е с пълна упойка?

# 133
Доколкото знам може секциото да е и спълна,и със спинална.Но при всички положения трябва да го консултираш с анестезиолог.

# 134
  • Burgas, Bulgaria
спиналната и епидуралната упойка са екзотично животни в тази болница ,нямам идея защо ,може би ,защото трябва постоянно да е до теб анестезиолога ?Нямам позната ,която да е ползвала , лъжа имам една ,която роди преди почти 7години ,нормално с епидурална упойка . Сега чувам ,че лекарите разубеждават жените за упойките ,а акушерките все едно не са чували за тези неща ,което звучи адски непрофесионално , но , те са мед. лица може и да имат право Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт