МБАЛ Бургас - тема VI

• 104 920
  • 637
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
И аз, и аз (макар че нямам много какво да кажа) Rolling Eyes Освен, че нагъвах досега останалия ми лигнин за кухненски цели hahaha
Всъщност мога да пиша за декларацията, че в предната тема някой се безпокоеше, че не признавали общинарите издадените преди раждането декларации. В болницата признават всичко, а пък от болницата съобщението за раждане си отива в общината директно с имената на бащата. Така че в общината само пишат акт за раждане и това е.
Нашата декларация беше издадена преди раждането, направо си отидох с нея и никакъв проблем не е имало.

# 16
Значи момичета,смело да отиваме на тонове Simple Smile Хехе

# 17
момичета,колко пари е документа за припознаването?

# 18
И аз, и аз (макар че нямам много какво да кажа) Rolling Eyes Освен, че нагъвах досега останалия ми лигнин за кухненски цели hahaha
Всъщност мога да пиша за декларацията, че в предната тема някой се безпокоеше, че не признавали общинарите издадените преди раждането декларации. В болницата признават всичко, а пък от болницата съобщението за раждане си отива в общината директно с имената на бащата. Така че в общината само пишат акт за раждане и това е.
Нашата декларация беше издадена преди раждането, направо си отидох с нея и никакъв проблем не е имало.
А, Тинти, благодаря за ценната информация! Да съм си спокойна значи, че вече се бях настроила за война с администрацията #Sniper smile3560

Момичета, мятам тук една публикация, свързана с грипната епидемия и наложените ограничения - смятам ще ви е полезна Peace http://www.zonaburgas.bg/?p=82408

# 19
  • Бургас

5 лв. взе нотариуса - само за заверка на подписа върху декларацията, иначе сами си я бяхме написали.
Ако ти пише и текста, май е повече - 10-15 лв.

# 20

5 лв. взе нотариуса - само за заверка на подписа върху декларацията, иначе сами си я бяхме написали.
Ако ти пише и текста, май е повече - 10-15 лв.
ами ти какво писа в декларацията,да взема и аз да си я напиша

# 21
запис да ви следя  Hug

# 22
  • Бургас
mama Yoana

попълваш само данните - на бащата и твоите

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРИПОЗНАВАНЕ НА ДЕТЕ

Долуподписаният ..............................., ЕГН...............с лична карта №........., издадена на .........от........декларирам, че детето, родено от майка ..................................................., ЕГН ....................................., л.к. ................................., изд. на ............................ от .....................,
е мое рождено дете и като негов баща го признавам за мое дете.

Желая детето да носи в бъдеще моето име.

Декларатор:..........
(подпис)

Според нашия нотариус в декларацията трябвало да пише "ще се роди от майка еди коя си", защото декларацията е правена предварително. Обаче я завери с този текст, занесох я в болницата  и нямах никакъв проблем.

# 23
здравейте момичета, терминът ми е след месец на 26.02 .Решила съм да раждам нормално в мбал. Имам въпрос към вас : има ли мами,които имат уговорка с акушерка или са имали вече? Търся си акушерка ако може телефон на някоя,от която сте доволни. Благодаря ви

# 24
 Запис и от мен  bouquet
 Леко раждане на всички момичета!

# 25
Иначе топличко ли е или...

# 26
  • Бургас
Im So Excited я няма още Rolling Eyes
meryyy_84 , не е зле една печица да си приготвиш... В началото на декември пак беше студено (е, не толкова), беше си студено в стаите горе, донесоха ми духалка.

# 27
и на мен ми беше студено,. носих си духалка Simple Smile

# 28
  • Бургас
Запис!
Днес водих малкия спешно за преглед в МБАЛ. Спрени са всички свиждания. Епидемията не е още отменена. И ако случайно ви тръшне грип подочух, че давали Тамифлу безплатно.

# 29
Да отпускат безплатно и реленца ,колко дават на болните незнам дали не се разпределя между персонала.

Общи условия

Активация на акаунт