МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 681
  • 637
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте, моля за съвет относно нощниците, които трябва да си носим в родилна зала, живот и здраве ще раждам декември/януари, с къс или дълъг ръкав е по - удачно да бъдат? Предния път ползвах нощници от болницата, но нямам спомен какви бяха, засилих се сега да си купувам с дълъг ръкав, според сезона, но се замислих, предвид меренето на кръвно и слагането на системи и належащи се манипулации, няма ли да е по удобно с да са с къс ръкав? Желая леко раждане и здрави бебета, на момичетата , на които скоро предстои:)
Привет!  Stop Аз родих в МБАЛ декември 2011 г. и си беше задължително за нощница с дълъг ръкав. Беше много студено- подържаха около 18 градуса. Бяхме си включили духалка и като ни видяха, ни се скараха и ни казаха да си отворим прозореца да проветрим. Добре че бебчетата бяха облечени и завити. Иначе кръвното нито веднъж не ми го премериха, но нямах и проблеми с него. Единствено ми оставиха един абокат, който не ми го махнаха след нормалното раждане. На всяка визитация се молих да ми го махнат, защото ми пречи и не мога да кърмя на лява гърда заради него, но ми го махнаха чак на изписването- а три дни така и не го ползвах. Много съм благодарна на д-р Лазарова, която в една нощна смяна изроди 4 бебета, като обърна на родилките индивидуално внимание по три часа

# 286
Благодаря много за мнението, значи и аз ще си взема с дълъг ръкав и една духалчица под  ръка:) Аз от д-р Лазарова също имам лични впечатления и съм много доволна:) Желая здраве и щастие на всички мами и бебчета и успех на тези, на които предстои!

# 287
Бихте ли ми споделили вашите мнения за д-р Душепеев??? Препоръчаха ми него за раждането. Каква е тарифата му ако избера той да води раждането и дали изобщо се съгласява на това???

# 288
  • Бургас
Да разбирам ли, че разрешават да се внасят и ползват духалки?
Нищо не прочетох за шишета, АМ... трябва ли да се носят или оттам осигуряват /за секцио става въпрос/
И за багажа не разбрах къде стои, докато трае операцията, както и кога е раздвижването - след 6ч или на следващия ден, че четох различни неща.

# 289
За духалката, ако е студено, мисля че ще позволят, но по - добре да ти я донесат по- късно, като те качат горе на 3тия етаж. АМ и шишета си осигуряват от болницата, за това къде точно ти стои багажа при секцио не съм сигурна, някъде около теб и като те качват на 3тия етаж, ще ти го качат. За това кога раздвижват - на отворените врати казаха, че вече на 6тия час, освен разбира се ако няма нещо, което да попречи на това. Желая ти успех и леко раждане, аз също живот и и здраве ще съм декември:)но към края се надявам да е!

# 290
  • Бургас
Моя багаж беше с мен в реанимация. Обаче кой го е занесъл там,не знам. Нищо не е липсвало.  Simple Smile

# 291
  • Бургас
А как точно протича всичко? Приемат те, оправят документите, разни декларации се подписват, предполагам, и после направо в операционната ли?
А кога махат абоката и катетъра?

# 292
  • Бургас
Катетъра го махат след като те изправят.Тоест, като стане време да те изправят го махат и тогава те вдигат. Абоката не си спомням кога го махнаха,но мисля,че повече от три дни не може да стои.

# 293
Здравейте момичета, предстои ми раждане март месец и все още се чудя къде да родя. Може би някъде назад в темата пише, но няма как да изчета всичко, та ако може да ме светнете, как процедират с бебетата в Окръжна и в Девата при нормално раждане и секцио, дали ще ми го дадат веднага, при мен ли ще бъде и т.н. ?
Колко се плаща за избор на екип, струва ли си въобще? Някой раждал ли е при доктор Кироваков, той ми е на ЖК и съм очарована от него Simple Smile

# 294
  • Бургас
Аз съм раждала при него. Секцио. Избор на екип се плаща. Не знам сега какви са цените. Преди две години бяха 350 лв за нормално и 500 за секцио. Бебето ми го дадоха на 4-тия ден

# 295
  • Бургас
Сега за секцио избора на екип е 550лв. Аз ще раждам другата седмица, така че след това мога да дам актуална информация.

# 296
  • Бургас
Аз бях при Кироваков. Не успяхме да се уговорим, защото бебето подрани. Случайно се падна на смяна Simple Smile
Друго си е да познаваш човека! Той е внимателен и позитивен. Имам чудесни впечатления и от останалите лекари и акушерки, които бяха там! Смятам, че и без уговорка, нещата могат да бъдат добре.

# 297
Момичета бягайте от окръжна болница,раждайте в Поморие,най-добрите лекари и най-добрите акушерки.

# 298
Момичета бягайте от окръжна болница,раждайте в Поморие,най-добрите лекари и най-добрите акушерки.

И защо така? Аргументирайте се, моля! Доста несериозно звучи така заповеднически поднесено.

# 299
  • БУРГАС
И аз бях на жк при др Кироваков и родих при него секцио преди почти три месеца.Доволна съм много,внимателен е и мил,винаги вдигаше телефона.

Общи условия

Активация на акаунт