МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 555
  • 637
  •   1
Отговори
# 465
Някой по-горе питаше за неонатологията. Днес разбрах, че шефката на неонатологията в Бургасмед д-р Стиляна Томова е напуснала, от около два месеца се е върнала в МБАЛ Бургас и вече е началник на неонатологията там.

Те Бургасмед са им намалили и нивото на компетентност на неонатологията, тъкмо преди малко го коментирах в тяхната тема. Заради тая история никой няма да иде да ражда там. http://www.bestdoctors.bg/article/id/1447261
В Девата пък ще има отлив заради цените и всички май ще се завърнат в Окръжна. Пък там като се претоварят от работа и родилки ще стане като едно време, няма да има места и пак циганки и българки ще са на едно, акушерките им ще са по-сърдити от всякога и пак ще има разделение на - тези им обръщаме внимание щото са си платили, а другите да се  спасяват. Ще започнат пак масово жените да се оплакват от условията и отношението. Ситуацията която се заформя, въобще не е приятна за бременните.

Не закъсня поредната платена тролка от Девата, която нямаше начин да не влезе и да не нанесе щети в поредната тема. Защо измисляш, фантазираш и пишеш лъжи, за да останели накрая пак Девата и Сливен ли?

andreeva_tt - никъде в статията не съм прочела това, което ти твърдиш по-горе, за някакво най-ниско ниво.

В статията пише, че болница "Бургасмед" Е ПОЖЕЛАЛА САМА да не обслужва спешни бебета! Т.е. хората са си дали преценка на състоянието и не лъжат по никакъв начин какво предлагат в услугите си.

Същото желание например е имала и Света Марина във Варна - т.е. университетската болница на Варна.

Или давайте да плюем платено по всичко ново и работещо?

Давайте да плюем по държавната болница и по една частна болница, за да взимате по 3 бона от родилка в Девата ли?

Гнусни хора сте от тая Дева. Ама много гнусни. Вземете ми отговорете обаче на въпросите, които зададох за ортопедията ви. Там мълчите и дума не обелихте и до ден днешен, иначе сте големи разбирачи и интриганти. Айде влизай си в темата за Дева Мария и там се кланяй на шарените стени и перденцата на цветчета, но като стане напечено пращате всичко в държавната болница, нали?

# 466
  • Бургас
Не разбрах коя е платената тролка, аз ли? Никъде не говоря в поста си за Девата. И двете ми деца са родени в Окръжна. От първото раждане нямам добри спомени, но пък при второто нямам никакви забележки.
Следя и темата на Девата, неприятно е това с цените, но смятам, че една частна болница има право да формира високи цени. Даже много време се задържаха нереално ниски, което и провокира това недоволство. Но винаги ще има родилки, които ще я предпочитат.

Дано andreeva_tt да не е права и да не се промени ситуацията в Окръжна.

# 467
Не разбрах коя е платената тролка, аз ли? Никъде не говоря в поста си за Девата. И двете ми деца са родени в Окръжна. От първото раждане нямам добри спомени, но пък при второто нямам никакви забележки.
Следя и темата на Девата, неприятно е това с цените, но смятам, че една частна болница има право да формира високи цени. Даже много време се задържаха нереално ниски, което и провокира това недоволство. Но винаги ще има родилки, които ще я предпочитат.

Дано andreeva_tt да не е права и да не се промени ситуацията в Окръжна.

Не съм писала, че сте тролка, а за андреева, която пледира навсякъде в полза на Девата, и срещу окръжната болница, както и срещу друга частна болница. Според андреева, нямало друг шанс, освен хората да избирали само Девата или Сливен..., ама разбира се, срещу 3 бона за секцио, що да не изберат Девата, то направо няма и място за чудене. И защо да избират окръжна, която поема всички неразрешени случаи от въпросната Дева?
А на моите въпроси за ортопедията в Девата как никой за месеци вече не отговори...

# 468
  • Бургас
Април месец началник си беше Коларова.

# 469
  • Бургас
Вече не е Коларова. Тя е станала старши лекар. Конкурсът е минал съвсем скоро.

# 470
Мамчета, малко съм разочарована- при ФМ при д-р Калчева си платих 10 лв. за диск, но не знаех, че дискът съдържа запис не-повече от 2 мин. Ехографията продължи около 30 мин. Ами аз да си бях извадила телефона и да си снимам направо от големия монитор срещу мен, щях да бъда повече задоволена....

# 471
Здравейте : ) 2013 г. родих нормално в МБАЛ без избор на екип и прочие.Отидох и родих.На смяна беше д-р Кирова.Престоя беше приятен, не съм платла нищо.

Сега пак съм се насочила натам , но този пък секцио по мое желание.Насочила съм се към д-р Кироваков и ще се запиша на ЖК при него.Едно обаче не разбирам,какво означава да се уговориш с лекаря?В смисъл наближава време за секцио и той ми казва примерно на тази дата аз съм тук идваш и правим секицото - това води ли се уговорка и избор на лекар и трябва ли да заплатя или е без пари, или зависи от лекаря дали няма да ми поиска нещо под масата.Или отивам и си отблязвам ,че избирам екип и си плащам на касата съответната сума.. наистина това не разбирам.Ако сам си направиш уговорката с лекаря, т.в той ти каже ела еди кога си аз съм на смяна, нищо ли не плащаш за секцио?Много объркано, дано сте ме разбрали

# 472
Здравейте : ) 2013 г. родих нормално в МБАЛ без избор на екип и прочие.Отидох и родих.На смяна беше д-р Кирова.Престоя беше приятен, не съм платла нищо.

Сега пак съм се насочила натам , но този пък секцио по мое желание.Насочила съм се към д-р Кироваков и ще се запиша на ЖК при него.Едно обаче не разбирам,какво означава да се уговориш с лекаря?В смисъл наближава време за секцио и той ми казва примерно на тази дата аз съм тук идваш и правим секицото - това води ли се уговорка и избор на лекар и трябва ли да заплатя или е без пари, или зависи от лекаря дали няма да ми поиска нещо под масата.Или отивам и си отблязвам ,че избирам екип и си плащам на касата съответната сума.. наистина това не разбирам.Ако сам си направиш уговорката с лекаря, т.в той ти каже ела еди кога си аз съм на смяна, нищо ли не плащаш за секцио?Много объркано, дано сте ме разбрали

Това ще го коментираш с него като му дойде времето! Направила си най-най правилния избор, в лицето на доктор Кироваков

# 473
  • Бургас
Мамчета, малко съм разочарована- при ФМ при д-р Калчева си платих 10 лв. за диск, но не знаех, че дискът съдържа запис не-повече от 2 мин. Ехографията продължи около 30 мин. Ами аз да си бях извадила телефона и да си снимам направо от големия монитор срещу мен, щях да бъда повече задоволена....

Калчева да не работи в МБАЛ Бургас?

# 474

Калчева да не работи в МБАЛ Бургас?

не

# 475
Здравейте, следя темата отдавна.
Предстои ми първо раждане, началото на август. Мисля да е нормално,ако всичко е наред.
Насочила съм се към Кироваков и аз и ще съм с избор на лекар. Не съм си водила ЖК при него, за сега ходих веднъж и следващата седмица пак съм си записала час, за да си задам въпросите и естествено да го питам дали е съгласен.
Смятате ли, че има смисъл от избор на екип - в смисъл, акушерки и т.н?
Не ме притеснява колко ще платя, а че съм малко сприхава и избухлива и ако някоя акушерка ми повиши тон или изгрубее, ще реагирам зле, което само ще навреди на бебето.
Дайте съвет или ми препоръчайте екип.
Благодаря  Simple Smile

# 476
Здравейте, следя темата отдавна.
Предстои ми първо раждане, началото на август. Мисля да е нормално,ако всичко е наред.
Насочила съм се към Кироваков и аз и ще съм с избор на лекар. Не съм си водила ЖК при него, за сега ходих веднъж и следващата седмица пак съм си записала час, за да си задам въпросите и естествено да го питам дали е съгласен.
Смятате ли, че има смисъл от избор на екип - в смисъл, акушерки и т.н?
Не ме притеснява колко ще платя, а че съм малко сприхава и избухлива и ако някоя акушерка ми повиши тон или изгрубее, ще реагирам зле, което само ще навреди на бебето.
Дайте съвет или ми препоръчайте екип.
Благодаря  Simple Smile

Аз съм с две ръце ЗА избора на екип. Родих преди месец и съжалявам,че не направих избор на екип/лекар. А ти си направила много добър избор щом си избрала д-р Кироваков.  Simple Smile

# 477
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,  Калчева работи в ОРБ .Това научих Simple Smile

# 478
Благодаря .m.g. явно ще е с изборна екип, доколкото разбирам Кироваков си има акушеркас която си работи и този вариант ме устройва идеално - щом той си я е избрал, имам му доверие и аз.

# 479
Никой не пише за избор на екип за секцио Лазарова, главно Душепеев и Кироваков са коментират, ще се радвам да чуя мнение?

Общи условия

Активация на акаунт