Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Ехо момичета в 22и49 на 2.04 се появи принцесата по нейна воля
3170
51см
Прекрасна е
Мина добре като изключим че не ме хвана упойката:)
Ще разказвам по късно Simple Smile
Вече сме раздвижени и заедно  Hug
На всички от тази късметлийка тема стискаме палчета  Hug
galka8507
Успех миличка
Сигурна съм че ще успееш
Да не би да имаш полип някъде на шийката ?
Не знам дано намерят причината
Ако не при бебо няма страшно аз до 3/4 месец прикървяввах и никой не знаеше откъде Sad
После последва скъсяване херния но успях
raika почивай повече ще успеете
Pivai ти как си  ?

# 331
  • София
Честито! Да сте много здрави, Elfi  bouquet

На новите момичета - всичко ще е наред, пожелавам ви много спокойствие, а бебчетата - на термин Simple Smile

# 332
  • Пловдив
 elfi 80, честито, мила! Да ви е жива и здрава малката принцеса! Така се радвам на всички бебчета.

galka8507, успех! Пиши след прегледа,

Аз съм добре. Днес съм на хапчета само. Чакам преглед

# 333
  • София
Elfi, честито и тук! Да расте много здрава и послушна малката девойка с перфектни мерки. А вие с таткото да сте живи и здрави  да и се радвате. Heart Eyes Hug
galka8507 , успех ти пожелавам. И аз исках да попитам дали са изключили варианта полип. Аз кървях от 6г.с. до 20г.с., понякога с кафяво, друг път с червена кръв, на два пъти направих и жестоки кръвоизливи и се оказа полип, в матката всичко беше наред.  Стискам палчета за прегледа утре. Hug Praynig
raika , късмет и успех и на теб. Едни палчета и за твоя преглед утре. Praynig Hug

# 334
  • Бургас
Благодаря за сърдечното посрещане!
А добрите новини в темата се прекрасна поличба! Честито за малката принцеса!

# 335
Благодаря момичета  Hug
Всичко ще успеете и вярвам в това Simple Smile

# 336
  • София
Elfi 80 честито ,да сте живи и здрави и много усмихнати!
Добре дошли на новите момичета- горе главата, само положителни мисли и емоции.

# 337
  • София
Мили момичета,и аз наминавам,за да се похваля с моето прекрасно ангелче Славян  babyuu На 26 март в 16.00ч. ми изтекоха водите в 36+5г.с и ме приеха за спешно секцио,но Д-р Христов реши,че е по-добре да забавят раждането за следващия ден и да ми бият кортикостероиди,за да се разгърнат дробчетата на бебчо.Цяла нощ в родилна зала,на сутринта не знам как ме убедиха да раждам нормално.В 15.18 ч. изплака на корема ми едно 2490 гр човече.Таткото присъства на раждането и преряза пъпната връв.Вече сме си в къщи и се гушкаме.
Пожелавам на всички в тази късметлийска темичка лека бременност и здрави бебчета на финал-мечтите се сбъдват Hug Hug Hug

elfi ,Честита рожба,миличка  love001

# 338
  • София
Jul_j, браво и на теб!Да сте живи и здрави!

# 339
jul_j ,elfi 80 момичета,честити ви рожбички  Hug Направо настръхнах..Да са ви живи и здрави, кротки и без никакви проблеми да се гледате.Дай Боже всички ни да дочакаме този прекрасен момент със здраво и ревящо бебе на гърдите  Praynig Praynig

# 340
  • Пловдив
 jul_j, честито! Ех, че хубави новини. Да ви е жив, здрав и много щастлив!

# 341
Мили момичета,и аз наминавам,за да се похваля с моето прекрасно ангелче Славян  babyuu На 26 март в 16.00ч. ми изтекоха водите в 36+5г.с и ме приеха за спешно секцио,но Д-р Христов реши,че е по-добре да забавят раждането за следващия ден и да ми бият кортикостероиди,за да се разгърнат дробчетата на бебчо.Цяла нощ в родилна зала,на сутринта не знам как ме убедиха да раждам нормално.В 15.18 ч. изплака на корема ми едно 2490 гр човече.Таткото присъства на раждането и преряза пъпната връв.Вече сме си в къщи и се гушкаме.
Пожелавам на всички в тази късметлийска темичка лека бременност и здрави бебчета на финал-мечтите се сбъдват Hug Hug Hug

elfi ,Честита рожба,миличка  love001

Браво миличка
Честито
Да сте много здрави и щастливи   bouquet

# 342
  • Варна
Елфи, Жул - честитооооо  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да са ви живи и здрави дечицата, оттук насетне само хубави емоции!  Много, много се радвам за вас!!!

Райка, Галка - добре дошли  Hug Hug Hug

Да дам отчет Wink днес бях на преглед - бебо е 1700, голям мъж и той Simple Smile но пак е с дупето надолу и май вече няма много време да се завърти, а след едно нормално раждане, не искам да се обзаведа и със секцио... но каквото такова. Иначе вентрикулите вече са в норма.. сега обаче е със съмнение за асансьорни тестиси.. не са слезли , а се появиха по едно време. дано си дойдат окончателно на мястото до раждането.  Шийката е добре... серкалъжт вече виси на една пета от дължината и искрено се надявам да не допирам до него .
Много целувки на всички и хубава вечер!

# 343
Елфи, Жул - честито и на двете   bouquet
Да са ви живи и здрави дечицата и само хубави моменти Ви пожелавам Simple Smile

Не съм писала отдавна тук, само Ви чета...да кажа,че в последно време доста ме боли корема и е все твърд. Лекарката каза,че ако не се успокои от лекарствата вторник-сряда ще съм в болница пак известно време Sad

Много вяра и търпение на всички  пожелавам Praynig

# 344
Добро утро.
Desisue варианта за полип не е изключен. На последния преглед когато ме гледа с вагиналния за да изключим скъсяване на шийката и полип на шийкат видя някакво образувание в матката и беше до крачетата на бебчо , доста кръвоснабдено и си го подритва като футбулна топка. Каза , че не може да каже категорично дали е полип или е някакво срастване от кютражите. Консултира се с мъжа и който също е гинеколог и двамата работят в селена пловдив и мислят , че е полип. Успокоиме че нищо не можем да направим тъйкато е при бебето , но това не пречило на неговото развитие. На последния вагинален секрет всичко беше чисто, спомена че ще ми изпише нещо за всеки случаи, но аз не искам полижинакс защото той като изтича и цвета му е кафяв и ще ср шашкам дали не се е засилило или е от хапчето , а вече втори ден това което мо тече е много светло по скоро като жълто, с изключение на тези кадето казвам като белтък на яйце или суполи. Desisue ти как си сега , коя седмица си? После след прегледа ще пиша стискайте палци. Късмет на всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт