Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за филма "The Wolf of Wall Street"?
Какви са мненията за филма "Син жасмин"?
Какво е мнението за филма "Тайният живот на Уолтър Мити"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за филма "The Wolf of Wall Street"?
Мненията за филма "The Wolf of Wall Street" са разнообразни. Някои хора го намират за интересен и уникален, с впечатляващо представяне на Леонардо ди Каприо, но също така смятат, че има някои бавни моменти. Други се наслаждават на различни аспекти на филма, като изобразяването на наркотици, голота и неочакван край. Въпреки това има и критики към ролята на Леонардо ди Каприо във филма поради съмнения относно неговата пригодност за него.
-
Какви са мненията за филма "Син жасмин"?
-
Какво е мнението за филма "Тайният живот на Уолтър Мити"?
-
Какво е мнението за филма "La grande bellezza"?
-
Какво е мнението за филма "Her"?
. На мен ми дойде висока летва.

Разбирам, че има хора за които е тъпотия, но има и такива за които е от най-добрите филми тази година, визирам себе си. Нека да не стигаме до крайности, моля 
Просто се сетих за Титаник, там беден удавник, тук богат наркоман не може нищо да го умори
А онзи пет минутен разговор с Матю, ми през целия филм ги сравнявах двамата, не можаха ли да сложат друг да му ги наговори тез неща