Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ема, ти беше сред тези, които предполагах, че биха харесали точно този филм Hug. На мен ми дойде висока летва.

Относно въпроса- аз съм оптимист и залагам на вариант 2.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 17:39 от Fru Inger til Østeraad

# 76
 Hug Джой, мх  Thinking

Ще ми е интересно да видя Тина и zigizagi какво мислят по въпроса.

# 77
Здравейте момичета,
за първи път пиша във филмова тема тук в bg-mamma, но преди няколко дни търсих един филм и ми излезе резултат от този форум, зачетох се в мненията и...реших да се отбележа в новата ви тема  Simple Smile
Разгледах предишни теми и останах очарован от компетентността, ерудираните мнения и хубави анализи  newsm10
Записах си някои филми, които съм пропуснал, други даже вече гледах - като ливанския "The Attack" по препоръка на Cveti. - чудесен!

И за да не е празен поста ми, ще препоръчам и аз нещо, което гледах по-отдавна, но не видях да е споменавано - бразилския

Estomago: A Gastronomic Story

Скрит текст:

Има го по нашите торенти и се надявам да ви допадне.  Simple Smile

Може ли линк към филма защото в Замунда, енерджи, ескейп и p2p не го намирам. Благодаря  bouquet  bouquet

# 78
Аз
Скрит текст:
го умрях Джеп, но не самоубийство, не. Просто готов за смъртта. Готов да започне книгата за нищото. Краят ни оставя да интерпретираме. Може би не физически умрял, но отдавна с мъртва душа.

# 79
Аз съм за оптимистичният вариант Simple Smile.

# 80
  • София
Здравейте момичета,
за първи път пиша във филмова тема тук в bg-mamma, но преди няколко дни търсих един филм и ми излезе резултат от този форум, зачетох се в мненията и...реших да се отбележа в новата ви тема  Simple Smile
Разгледах предишни теми и останах очарован от компетентността, ерудираните мнения и хубави анализи  newsm10
Записах си някои филми, които съм пропуснал, други даже вече гледах - като ливанския "The Attack" по препоръка на Cveti. - чудесен!

И за да не е празен поста ми, ще препоръчам и аз нещо, което гледах по-отдавна, но не видях да е споменавано - бразилския

Estomago: A Gastronomic Story

Скрит текст:

Има го по нашите торенти и се надявам да ви допадне.  Simple Smile

Може ли линк към филма защото в Замунда, енерджи, ескейп и p2p не го намирам. Благодаря  bouquet  bouquet

Здравей Elysana, ето и два линка

арена - http://DMCA-removal-from-Google/torrents/estomago-2007-dvdrip-xvid-5rff/282008/
замунда.се - http://zelka.org/details.php?id=249449

приятно гледане  Simple Smile

# 81
Да, интересно Simple Smile
Ако други са го гледали, да споделят.
Напоследък все по-често филмите са с отворен край.

А според мой роднина (кинаджия) в близко бъдеще зрителят ще участва във филма, продължение на 3, 4 D-тата. Нещо като в Mr. Nobody, зрителят сам ще избира пътя по който да продължи героя/героите Rolling Eyes

# 82
Кери е отврат. Зрителна измама е последният, който ми хареса.

# 83
  • Once there was a Hushpuppy...
нишу не съм гледала тия дни, ама да ударя и аз един запис  Mr. Green

и само да спомена по спора от миналата тема : няма нищо лошо да не харесвате Лео, на мен също не ми е любим, ама защо е това скачане,като някой каже, че му е харесал Вълка  newsm78 Разбирам, че има хора за които е тъпотия, но има и такива за които е от най-добрите филми тази година, визирам себе си. Нека да не стигаме до крайности, моля  Hug
С този пост не иска да се разразяват нови спорове  Peace
И аз не съм гледала нищо тези дни, но пък съм си свалила всичко! Mr. Green И съвсем скоро ще се изказвам и аз Peace
Мнението ми този път се припокрива на 100% с това на Мури Peace Аз визуално не съм запленена от Лео, а от професионализма му.
За филма мисля точно, като Мури - най-добрия от тези, които съм изгледала.

# 84
  • на майната си
Аз не помня кой препоръчва филмите, защото ги свалям и гледам след доста време.
След The Best Offer, The Great Beauty е отново наслада за сетивата, благодаря на който го е споделил.

За финала:
Скрит текст:
Според мен е първият вариант, но не като самоубийство. Просто се върна при корените си, там където е изживял първата и може би единствена истинска любов, която най-вероятно е единственото истинско нещо в живота му. Помири се със себе си, отръска се от земната суета и беше готов за това, което го очаква - смъртта е един естествен край на този дълъг, разгулен и празен  живот.

# 85
  • срещу двата комина :)))
Admission - притен филм, не е типичната романтична комедия, но си има неговите моменти. Препоръчвам  Peace

# 86
Filth харесах много, загубих ви за седмица и сега започвам да свалям наред.
Благодарности за темата  bouquet

# 87
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах и Rien à déclarer. Не беше убийствено смешен като италианския, но пък идеален за разтоварване в края на работния ден.

# 88
Изгледах Вълкът...
Аз не знам с какви чувства останах след филма, но на един дъх го изгледах, по средата някъде имаше доста скучни моменти, де, та поглеждах само колко минути остават  Mr. Green Многоооо голотия, много наркотици, много нещо, направо само това гледаш  Mr. Green Хубаво игра Лео, но някак не беше неговата роля,
Скрит текст:
ако беше загинал с яхтата в бурята, можеше и да стане
шегувам се  hahaha Просто се сетих за Титаник, там беден удавник, тук богат наркоман не може нищо да го умори  Mr. Green Като цяло ми хареса филма, и краят беше различен, очаквах друго, абе заслужава номинация  Grinning А онзи пет минутен разговор с Матю, ми през целия филм ги сравнявах двамата, не можаха ли да сложат друг да му ги наговори тез неща  Crazy
Син жасмин има ли номинации, че не съм много наясно с номинираните?  Hug

# 89
  • в морето до колене
Има - три: за главна женска роля, за поддържаща женска роля и за оригинален сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт