Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-накрая дочаках субтитри за Jeune & jolie. И въобще не мога да разбера хладните отзиви от Кан. Абсолютно прекрасен е, както всеки филм на Озон. Чисто и просто няма друг режисьор, който умее да снима така красиво и грозните неща. Омагьосваща визия от първия кадър още (ахх, това море, то е винаги, винаги там Heart Eyes), както винаги галещи окото актьори и провокативна история. Мотивацията на главната героиня остана неясна до самия край, но пък и това имаше своя ефект- кога ли сме знаели защо и срещу кого се бунтуваме като тийнейджъри... Малката Марин Ваш е истинска поезия- с тези изумителни устни и тъжни, тъжни очи. Наслада за окото бяха финалните десет минути- тя и както винаги поразяващата Шарлот Рамплинг, затварящи историята на похот и безчувственост с поразяваща и контрастираща с целия филм нежност. Препоръчвам, много ми хареса Simple Smile.

# 271
  • Бургас / София
Filth-Не ми хареса, очаквах нещо в стил Трейнспотинг, но уви, сигурно защото Дани Бойл не е режисьор и все пак писателя е един и същ. Ужасно скучен и муден, нищо че е час и половина . Да не говоря за Джеймс Маквой, които се потеше през целият филм и никаква по фрапираща игра, а в Транс ми хареса много играта му. И пак залагат на секс, тези хора не са ли чували, че ако на някои му се гледа това има къде да си пусне  Mr. Green . Скоро няма да гледам добър филм на тази тема, а едно време се правиха къде къде по качествени и тежки, а не някакви лигавщини.

# 272
Да си кажа аз, че съм дълбоко несъгласна Laughing.

# 273
Филт го изгледах до средата и после съм заспала. Нищо особено, предполагам че останалата половина едва ли ще промени мнението ми.
 Джо ти ли пусна репликата По-добрият Вълк?? Ако да, абсолютно неуместно сравнение. Та те и като тематика нямат нищо общо.

# 274
Аз бях и според мен е уместно. Имат общо, като изпълнение.

# 275
Може. Аз общо не виждам.

# 276
Не е и нужно Peace. Пробвай да го догледаш все пак, може пък да ти хареса накрая Grinning.

# 277
А, ще го догледам, ама е просто филм, това исках да кажа. Ти ме остави с впечатлнеието, че е филма на десетилетието, бе.  Не знам как го правиш, умееш го (и ште бия).  Laughing Laughing

# 278
 hahaha
Чек да намеря правилната изчервяваща се емотиконка (айде тази Embarassed , че тази Blush е много самодоволна Mr. Green)
(на мен много, много ми хареса, но например другарчето, което замъкнах на кино, сума време мрънкоти, че съм го предумала на тая глупост. Въпрос на вкус, знаем всички)

п.п. ама новия Озон гледайте де, не ви лъжа този път Joy

# 279
  • В царството на игрите:)
п.п. ама новия Озон гледайте де, не ви лъжа този път Joy
Кое на ОЗон? Аз ти вярвам Mr. Green

# 280
Най-горе на тази страница, затиснахме го с чат Joy- Jeune & Jolie

# 281
  • Paris
Joy, от кога го търся този филм!!!!  PeaceОт къде го свали?

Също така усилено издирвам и "Belle du Seigneur" Sad

# 282
  • Бургас / София
И аз не виждам общо между Вълка и Филт, освен секса и дрогата. Иначе на Вълка идеята е доста по добра от тази на Филт, може би ако прочета книгата мнението ми ще се промени, но тука нещо ми липсваше.. Можеше да е по силен филма..

# 283
Joy, от кога го търся този филм!!!!  PeaceОт къде го свали?
В Арена го има, малко копие с български субтитри.
Имаше го и в Замунда преди месец още, но тогава и английски субсове не се намираха.
А ако намериш филма с Водянова, да знаеш, че чакам да споделиш Hug

# 284
  • в морето до колене
Filth-Не ми хареса, очаквах нещо в стил Трейнспотинг, но уви, сигурно защото Дани Бойл не е режисьор ...

Бойл явно одобрява работата на Джон Бейърд, щом го е поканил да режисира в новия му телевизионен проект "Вавилон".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт