За феновете на тениса - тема 5

• 97 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
 Joy Извинявам се, не съм гледала тенис от времето на Пит Сампрас. Много обичам и сега ще започна пак да следя.

# 211
  • тук-там
В почивка ли са? Пускайте отвреме на време по един коментар за горките работещи. Praynig

# 212
Браво на нашето момче. Малко се постегна, но не може и да се отрече, че и нивото на Ноле спадна. Става интересно много.

1:1 сета. В момента почиват.

# 213
Равен Simple Smile
Наистина много се надявам да спечелим, много много много много  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 214
Леле и Беър Грилс е там  Laughing

# 215
Брадли Купър на мача днес на Уимбълдън  Grinning

http://www.vogue.co.uk/spy/celebrity-photos/2014/06/23/wimbledon … 4/gallery/1204795

# 216
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много съм доволна от характера, който показва Григор в последните минути. Браво!

# 217
Едвам дишам

# 218
Невероятни изпълнения прави последните няколко гейма. Гришо играе ли " удър на деня" задължително е негов. Та мачът е истинска наслада, като изключим двойните грешки.

# 219
Аз трябваше да излизам и изпуснах края на мача. Много ме е яд, че Григор не е спечелил, но каквто кавате вие... следващият път  Peace.

# 220
  • София
Много ме изкефи интервюто с Джокович след мача. Изключително позитивен и през по-голямата част от времето възхваляваше Гришата. Момчето ни наистина е топ!!!

# 221
Бейби Фед и татко Фед на финал шеше да е яку.  yes

# 222
Не бях гледала скоро по-напрегнат мач от вчерашния !

# 223
Привет, момичета  Grinning
Някой от вас случайно да знае дали тази година ще има българско участие на Swiss Indoors Basel?
Интересува ме, за да планирам ходене дотам и да подсилим малко българската агитка (ако ще има такава)  Laughing
Много се рових, но никъде не откривам информация за участниците. Мен ме интересуваше най-вече Гришо, защото все пак на този турнир се явява елитът на мъжкия тенис и не мога да повярвам, че той ще липсва там тази година.

# 224
Много мъничко не му достига на Гришката, за да бие най-големите. И това мъничко със сигурност не е талант. Не знам дали е липса на самоувереност, дали е липса на подходящата настройка, дали е късмет, дали от всичко по малко...
Но пък вярвам, че догодина ще мете корта с тях! Чудесно ни е момчето! Нищо чудно, че дори любимата му Мария, която на този етап е по-известната от двамата, му се възхищава открито. Heart Eyes

Гледах го на живо в Мадрид и пак бих отишла да го гледам - усещането е невероятно. И по телевизията си личи класата, но на живо е още по-хубаво (и по-емоционално). Peace

Общи условия

Активация на акаунт