За феновете на тениса - тема 5

• 97 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Също си мисля и, че Стан няма да се представи блестящо, дано да бъркам.
И аз имам такива предположения, но при него понякога е трудно да се правят предсказания, може и да се представи добре.

# 331
Бумър, мерси!

Анка почти се измъкна, браво на нея.
Наистина си беше измъкване с това начало в първия сет от 5 поредни гейма за противничката.. Радвам се, че успя да победи!

Във връзка с Ана, гледахте ли през декември Международната Висша тенис лига? Тя беше в отбора победител Индиън Ейсес. Кой отбор ви хареса най-много? Забавен формат!

# 332
  • in Wonderland
Аз успявам да гледам само Доха, защото го дават по ЕС2.
Много съм впечатлена от Бердих- страшно стабилна игра показва, агресивен, добър и ефективен сервис- мисля, че ще има още какво да гледаме от него. Даже в момента повтарят мача му с Кавчич.

Редактирам се- свършиха. Сега започват Ферер - д. Браун ( много му симпатизирам   Heart Eyes ) и след това Ноле с Доктор Иво  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 14:34 от ~ _Dee_Dee_~

# 333
Хм, и Федерер започва с неуспех в първи сет.

В Доха излиза сега Давид Ферер.

Когато не излъчват по обичайните телевизионни канали, аз гледам тук и тук, в случая Федерер. Но така и така сме почнали да изброяваме, кажете и други варинти за онлайн гледане?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 15:07 от Сиси ♥♥

# 334
# 335
Квитова и Халеп убедително вървят към финала една срещу друга в Шенжен.  newsm06

# 336
Квитова и Халеп убедително вървят към финала една срещу друга в Шенжен.  newsm06

Ооо това трябва да се гледа  Party

# 337
Хм, и Федерер започва с неуспех в първи сет.
Естествено се справи със следващите два!

Ооо това трябва да се гледа  Party
Peace

# 338
Много, много се радвам за победата на Иво Карлович! След Надал и Джокович си тръгва от Доха.

# 339
  • in Wonderland
Много, много се радвам за победата на Иво Карлович! След Надал и Джокович си тръгва от Доха.
Абе аз чак мн мн не се радвам, че след ГД  Ноле ми е абсолютния любимец, но в случая по- лесно ще приема поражението. Др Иво показа желязна психика, освен чутовния сервис. Иначе по- класния и комплексен играч несъмнено бе Ноле, но понякога така става.
На финал иска Карлович- Бердих и който и от двамата да спечели ще съм хепи.

# 340

В този случай, който и да загуби ще съм хепи  Joy

# 341
Мен ме е яд за Ноле, за другите двама

В този случай, който и да загуби ще съм хепи  Joy
  Laughing

# 342
Убедителна победа за Гришо! Утеха за ранното ми ставане, защото никъде не го излъчиха. Вероятен съперник на полуфинала в Федерер  Grinning

# 343
Да.. и аз се събудих, макар че не съм ставала специално.. И при другите полуфиналисти нямаше изненади - Раонич ( макар че Сам Грот игра добре, хванах малко), Нишикори беше ясен и Федерер ще е ясен по-късно.. Simple Smile Днес е и срещата на двойки между Нишикори и Григор - тукPeace

Цвети Пиронкова стартира с победа в Сидни, дано продължи така и напред, пък може отново да стигне до титлата, въпреки че не е била лека първата й среща.

Аз също харесвам изключително много Джокович, но в случая просто се зарадвах на Карлович, все пак е в края на кариерата си. Е, имаше и късмет - вятър, пясък.. Simple Smile Ще видим днес дали ще се справи с Давид Ферер, и той е около неговата възраст.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 09:23 от Сиси ♥♥

# 344
  • in Wonderland
Вчера не му е било ден на Ноле. Отпаднаха и на двойки от Надал/ Монако   Sad

Общи условия

Активация на акаунт