За феновете на тениса - тема 5

• 98 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Пъври кръг. Джак Сок.
Сега Цветана Пиронкова се кани да го последва.

# 361
Гришо ако не смени нещо или някой от щаба си, не виждам как ще му потръгне играта. Дано по-скоро се случи промяната, че иначе младоците ще го изпреварят. Разни Сок, Чорич, Кирьос и компания доста добре се справят.  Whistling

# 362
За мен Рашийд наистина му помогна за издръжливостта и физиката, но разби тениса му...
Отделно, че характерът му изглежда не е много благоприятен за големи постижения-много лесно се отказва, не е борбен, склонен е да се самосъжалява.

# 363
Да и аз това съм забелязала. Предава се и някак губи амбицията да се бори до край, или казано с две думи, потъват му гемиите! И много често противниците му се възползват, като водят те парада, а Гришо им играе по свирката. Това някой спомена, че е  недостатък на Рашийд, че и с предишните му възпитаници така е постъпвал. Нещо им обърква настройките, за това е по-добре да го смени. Трябва да играе по-агресивно.  Peace

# 364
Джокович най-накрая победи Надал на Ролан Гарос Party Party След всичките неуспешни опити, особено през 2013 и 2014 много болеше. През 2013 беше на косъм на полуфинала, а през 2014 Надал не бе в най-добрата си форма и бе уязвим. Това обаче не означава, че трябва да се отпуска. Има още два мача до мечтаната титла, която така му бяга, и трябва да впрегне всичките си сили, за да я спечели. Може би това му е последният шанс да направи кариерен шлем, защото гони 30-те и с всяка изминала година ще става все по-трудно и по-трудно. Стискам палци да го направи най-накрая, защото го заслужава. Успех!

# 365
Сега на Джокера му предстои също не лека задача, а именно да се справи и с Анди Мъри, който напоследък е яхнал вълната и много добре му се получава. От както се ожени рязко му се подобри играта  Mr. Green

# 366
Давай Анди, искам подарък за бебето и за Шотландия   newsm44

# 367
Аз от тук нататък съм за всеки, койтоможе да спре Джокович. В този ред на мисли, сега стискам палци на Стан и на Мърчо.
Много ми е мъка да гледам Надал как играе, просто не е какъвто беше:(

# 368
Изглежда съм единствената почитателка на Джокера тук. Мъри от друга страна ми е изключително противен, така че колкото по-болезнена му е загубата, толкова по-добре Twisted Evil

# 369
  • in Wonderland
Изглежда съм единствената почитателка на Джокера тук. Мъри от друга страна ми е изключително противен, така че колкото по-болезнена му е загубата, толкова по-добре Twisted Evil

аа, не си сама!!
Ама и аз не пиша, че гледам всички срещу него, що така??
Дано успее да я вдигне най- накрая тази купа!

# 370
И аз съм за Ноле! Heart Eyes

# 371
Може би поради факта, че в момента доминира тотално и им е писнало едни и същи да гледат. Или пък го ненавиждат.
Аз също се надявам на тази титла. Миналата година Надал беше уязвим на клей и напълно победим. Затова и беше толкова болезнена тази загуба.

# 372
Ама и аз не пиша, че гледам всички срещу него, що така??

Изцяло по треньорски, семейни, национални и мениджърски съображения   Wink

# 373
Джокович е на финал Party Party Знаех си, ще е много зор в този мач, защото Мъри е в егати феноменалната форма на клей. Ако миналата година се бяха срещнали на полуфинал, нямаше да съм на тръни, но тази е направо неузнаваем. Срещу Вавринка ще е още по-трудно: в тази си форма Стан може да вгорчи живота на всеки, без да му пука дали си изправен пред кариерен шлем или някакъв друг рекорд. Миналата година на Australian Open Надал беше на път да стане първият тенисист от не знам си колко години, който печели всички турнири от шлема повече от веднъж, но швейцарецът не се трогна от това.

# 374
  • in Wonderland
е, то едва ли ще има човек на света,който би се трогнал и жертвал пред каквото и да е, а сметка на това собственото му име да остане в историята и да си прибере определена сумичка пари  Laughing Laughing
Много съм щастлива за Ноле! Сериозно се бях притеснила вчера, нещо се сдуха последния сет и половина, пък Мъри се надъха зверски. И днес като взе четвъртия сет ми призля! Но Джоко е несломим! За това го обичам- запази страхотно присъствие на духа, мобилизира се и показа, че е извънземен тенесист, класи над останалите- шампион!!!!!!! Дано и утре се насладим на толкова добър и класен тенис и разбира се изходът да е в полза на балканския ни съсед!!!!
Ово је стандард!  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт