За феновете на тениса - тема 5

• 98 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
След Уимбълдън може би ще излезе актуализирана ранг листа, т.е. ще я чакаме след 12 юли.
Надявам се Григор да не пада чааак толкова много надолу. Според актуалната в момента е все още 11-ти, но вероятността в следващата това да се промени надолу е много голяма.

# 406
  • in Wonderland
След Уимбълдън може би ще излезе актуализирана ранг листа, т.е. ще я чакаме след 12 юли.
Надявам се Григор да не пада чааак толкова много надолу. Според актуалната в момента е все още 11-ти, но вероятността в следващата това да се промени надолу е много голяма.

Със сигурност ще е надолу, някъде чух, че даже може да е извън топ 30. Имаше да защитава много точки от Умбли, все пак  Wink

# 407
Мен ако питате е направо сигурно, че ще се срине надолу в ранглистата.
Мисля, че смяната на треньора е добре дошла, но се чудя защо толкова често сменя треньори нашето момче. Май и той не е лесен характер.
Дано Кевин днес се стегне и отстрани Джокович. Чудя се, ако Стан Вавринка спечели и на Уимбълдън, ще започнат да го наричат three -Slam- Wonder  или вече ще започнат да го вземат насериозно.

# 408
Току-що погледнах и ранглистата, която се актуализира наживо. Там допреди 10 мин. е на 15 място. И е един от двамата, които досега губят най-много - цели 4 места - в класацията. Ще видим докъде ще пада още.

Аз не разбрах кой е новият му треньор. Прочетох само съобщението за раздялата със Рашийд.
Някой знае ли?

# 409
Пол Анакон може да е следващият треньор на Гришо

# 410
Тогава е време да спре да се обижда, като му казват, че е бейби Фед   Grinning

# 411
Тогава е време да спре да се обижда, като му казват, че е бейби Фед   Grinning
нищо не се знае още просто предполагат  Mr. Green

# 412
Това беше просто шега, първата мисъл, която ми мина през главата  Grinning

# 413
Раздялата с Рашийд е повече от очаквана. Не знам кой може да му е новият треньор, но си мисля, че тази година има просто лош сезон. На всеки се случва: спомнете си Федерер през 2013, спомнете си Мъри и Надал миналата година, спомнете си Джокович през 2009 година. Уверена съм, че 2016 ще е в пъти по-силна от тази година.
Джокович за мое съжаление няма как да си защити титлата. След прекъсването вчера(за разлика от франсетата, ингилизите имат осветление и покрив на централния корт, можеха спокойно да ги пуснат) и доиграването днес, дори и да вземе мача си, утре пак трябва да играе, като за съперник има Марин Чилич, който миналата година точно на 1/4 финала успя да го изпоти здравата. Отделно Ноле е доста уязвим в момента и като нищо може да го тресне. Класира ли се на 1/2 финала, там вече го чакат Стан или Ришар, за предпочитане втория вариант, но по всяка вероятност ще е швейцарецът. Това е идеален момент за отмъщение и тревата не е от силните настилки на Вавринка, но при него нищо не се знае. Вярно е, че съм изненадана, че е на 1/4 финал, обикновено след доста силен турнир, особено какъвто е такъв от големия шлем, при него следва период от ранни отпадания. Сега вече нищо не би ме изненадало у него. С изключение на това да покаже емоции на корта Mr. Green

# 414
  • София
Айде, Рина! Simple Smile
Наказвай втория сервис на Машенка Simple Smile

страхотна статия за грандиозния полуфинал на двете диви

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3154121/The-bitter-cat-f … ia-Sharapova.html

# 415
Ясни са вече финалите при жените и мъжете: Уилямс - Мугуруса и Джокович - Федерер. Маестрото спечели неочаквано лесно срещу Мъри. Шотландецът беше в страхотна форма и имах предчувствие, че ще триумфира с титлата, но явно Федерер е имал други планове. Между другото швейцарецът от началото на турнира не е допуснал сет и е пробит само един единствен път #Crazy Аз лично много съм доволна от финала при мъжете. Дано гледаме спектакъл в неделя.

# 416
  • София
Грот му взе сет в тайбрек, иначе е пробит само веднъж от Жил Симон.
Това е абсурдно просто.

Никога ама никога не съм си и помислял, че може да се случи такова нещо на Анди днес. С оглед проблемите в рамото на Мъри и слабия му сервис на този турнир и предвид формата на Роджър в хода на турнира допусках, че Роджър може и да бие в 4/5 сета ама такова чудо.
3-0 срещу Мъри на ЦК, фантастика. А нивото му на сервиране. 20 аса и 76% вкаран първи сервис, ако играе така не може да бъде спрян от никого освен от Надал във формата му от 2008 г.
Ако Роджър запази това ниво на сервиране (дори и да спадне до 65%), то не виждам как Джокович може да вземе повече от сет.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 00:07 от Diavolo

# 417
Споделям мненията ви за днешния мач и много съм доволна от играта на швейцареца.
Финалът обещава да е интересен. Фен съм на Федерер и се надявам да спечели в неделя.

# 418
  • София
Важния ден е днес, събота, 16:00 ч.
Дали ще се твори история. Уфф  Rolling Eyes bowuu

Нямам търпение, само за този мач мисля.

Дори и тези, които не харесват Уилямс и са против нея би трябвало да и стискат палци, защото после в Ню Йорк целия свят ще е изправен пред историята. Цял свят ще е вперил очи в нея и във възможността да станем свидетели на история - Голям календарен шлем, нещото което никога повече няма да има шанс да види, поне в близките 20 г.
Правено е от Щефи Граф' 1988 г. но тогава нямаше интернет, нямаше и къде да се гледат турнирите от големия шлем в България освен Ролан Гарос по БНТ с гласа на великия Чупаров, лека му пръст.
А при мъжете в близката 1969 г. от Род Лейвър.
Та ей толкова близко е до историята, Серина.

# 419
  • София
Кралица Рина!  bowuu Heart Eyes bowuu Heart Eyes

супер драма, с нож да я режеш, толкова бе навита, като пружина, аха да се скъса, така е когато си изправен пред историята. Уф, представям си какво ще е в Ню Йорк.  Sick #Crazy
Но няма значение, втори Серина шлем - никой не го е правил.
Серина стана и най-възрастната победителка в турнир от ГШ подобрявайки постижението на Мартина Навратилова.

Браво на Мугуруса, бори се здраво, има хляб в това момиче, но и тя бе нервна, нормално. А и досега бе играла срещу дефанзета, друго е срещу друг силов състезател.

И така изправени сме пред история!!
И да стане и да не стане, поне всички ще го очакваме или ще хейтваме, сега целия свят и цялата спортна общественост ще са вперили очи в СЕРИНА УИЛЯМС!

Общи условия

Активация на акаунт