За феновете на тениса - тема 5

• 98 855
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Не сме абонати на Мтел ,къде можем да гледаме финала ??

# 526
  • in Wonderland

По Бнт 1 и Диема от 20ч.

# 527
Финалният двубой на Григор Димитров срещу Давид Гофен в Лондон ще бъде излъчен по три български телевизии. Това обявиха от "Мтел Спорт 1", които държат правата за излъчване на турнирите от сериите "Мастърс 1000" и финалите на АТП.

Те предоставиха правата и на БНТ1 и "Диема". Потърсени от "Дневник", от БНТ първоначално съобщиха, че няма да правят промяна в програмата си, а след това обявиха, че ще излъчат срещата от 20.10 часа.

"Поради огромния интерес от страна на зрителите, Мтел ще предостави безвъзмездно правата за излъчване на битката за титлата на финалния мастърс в Лондон между Григор Димитров и Давид Гофен на БНТ 1 и Диема. Финалът на тенис сезона ще може да бъде гледан и по Mtel Sport 1, както и онлайн на ppv.mtel.bg безплатно. Така рекорден брой почитатели на тениса ще могат да гледат на живо опитът на Григор Димитров да завърши най-успешния си сезон до момента с бляскава титла", съобщиха от "Мтел".

От Nova Broadcasting Group потвърдиха, че финалният мач ще може да се гледа по телевизия "Диема", която е достъпна в пакетите на всички кабелни оператори.

# 528
  • София

На тази снимка едно от най-важните неща освен Гришо е знамето, българското знаме. А бяхме много, много !!!

Включвам се малко след като кацнахме от Лондон…
Няма как да не ви кажа какво изпитах през последната седмица в този град.
Гордеех се, че съм БЪЛГАРКА. Родното знаме почти не слизаше от ръцете ми. Независимо дали в O2 Arena или не, то беше до мен.
Това пътуване беше организирано на сляпо. Не знаехме дори дали Нашия герой Григор Димитров ще участва в Masters Nitto ATP Finals London. Но нещо ни казваше не го изпускайте.
Резервирахме сам. билети, билети за мачовете, хотел. Не ни интересуваха никакви забележителности. Важно беше да сме близо до Арената или да имаме удобен транспорт всеки ден до нея.
Не съжалявам нито за миг относно похарчените с тази цел пари. Напротив бих дала още да видя всичко това още веднъж.
И какво се случи…Станахме свидетели на живо на едни от най-невероятните, уникалните моменти на българския спорт, на България. И въобще на всички българи.
Не бяхме сами или няколко човека. Бяхме много…много !!! Между всичките близо 18000 хиляди се чуваха предимно български скандирания, велико…
И преди и сега когато пиша тези редове сълзи се стичат по очите ми.
Затова спирам. И не знам колко време ще ми трябва да забравя случилото се. Може би никога…

БЛАГОДАРЯ ТИ ГРИШО, ТИ СИ ВЕЛИК !!!

# 529
Блед, страхотно! Завиждам ти за изживените емоции. Simple Smile

# 530
Блед, страхотно! Завиждам ти за изживените емоции. Simple Smile

И аз, и аз Simple Smile
Благодаря за разказа от мястото на събитието Flowers Sunflower

# 531
Браво на нашето момче. Да е жив и здрав и все така да побеждава. Страхотен стимул е за малките трениращи деца.

# 532
  • София
Благодаря, че сподели преживяното с нас Bled. Това, което прави Григор е велико: емоциите, които ни подарява са неповторими. Винаги съм била горда че съм българка, но в такива моменти направо настръхвам.

# 533
Честито Григор Димитров!Напълно заслужаваш шампионската титла с всички усилия и труд които вложи през годините. Сега цяла България се гордее с теб!

# 534
  • София
Приятели аз не знам как да изразя, да напиша своите емоции…Всичко, което се случи е над представите ми…

Била съм на много подобни събития по света и у нас. Включително Гришо.
Гледах го и когато чупеше ракети в Истанбул. Гледах го когато губи и когато печели.

Но той вече не е същия. Надраснал е себе си във всяко отношение.
Истински БЪЛГАРИН, истински спортист.

Винаги съм била горда с наши представители по света. И да паднем и да бием аз съм ги подкрепяла.
Но това, което се случи тези дни надмина, подмина всякакви мои представи.
Може би повтарям клишета и затова не искам да съм многословна.
Но повярвайте аз снощи не можах да мигна от емоции.
И не искам приказката да свършва…

# 535
Да му пожелаем да си почине добре, да е здрав и следващият сезон да е дори по-успешен от този! Purple Heart

# 536
  • София
Велика победа
Честито на всички фенове на Григор и на българския спорт като цяло.
Специално на Bled.

Догодина Григор е топ фаворит за титлата на Australian Open.  bowuu

# 537
  • София
Григордост!

# 538
  • Пловдив
Сега Григор първи в света ли е?

# 539
Трети е Peace Първи в света е Рафаел Надал.

Общи условия

Активация на акаунт