жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 375
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
А авторът нещо се изгуби - да не е отишъл да купува краставици, за да демонстрира на жена си предимствата на аналния секс  Thinking
Или пък си търси по-добре платена работа - някой не знае ли свободно работно място за кандидат-милионери, да му помогне на момчето да изкара някой лев, докато трае грипната ваканция?

# 76
Ми к'во да ти кажа авторе - едно време и на мен ми беше неприятно и не исках, но с последния ми партньор просто беше ънбиливибъл  Laughing обичам да експериментирам.
Едва ли някой може да те научи да правиш секс. Как да я предразположиш де да знам, опитай нещо с пръсти първо, накарай я сама да си поиска, използвай вкусен лубрикант, ако този път не стане все някога ще се предаде, бъди настоятелен ама не я убеждавай с думи... Успех Grinning

# 77
Ми к'во да ти кажа авторе - едно време и на мен ми беше неприятно и не исках, но с последния ми партньор просто беше ънбиливибъл  Laughing обичам да експериментирам.
Едва ли някой може да те научи да правиш секс. Как да я предразположиш де да знам, опитай нещо с пръсти първо, накарай я сама да си поиска, използвай вкусен лубрикант, ако този път не стане все някога ще се предаде, бъди настоятелен ама не я убеждавай с думи... Успех Grinning

Вкусен лубрикант за анален секс?  Joy Joy Joy

# 78

Вкусен лубрикант за анален секс?  Joy Joy Joy
Разликата между практикантите и ...  Wink
използвай вкусен лубрикант
Оти?

# 79
Да, Вери Чери на Дюрекс например, въпреки, че ще й е на дупето ще усети аромата му (на лубриканта имам предвид ), а ако му прави и свирки може и да усети и вкуса. Смейте се ама тия неща вършат работа  Joy Joy Joy

# 80

Епа оти предразполага, поради причината заради която ползваме и сметана и шоколад и ягоди в любовната игра !

# 81
Да, Вери Чери на Дюрекс например, въпреки, че ще й е на дупето ще усети аромата му
Може...в балеринската поза от аватара ми

# 82
...бъди настоятелен...

Няма по-сигурен начин да я откаже съвсем.
Според мен трябва да я остави на мира, нека си го обмисли сама, без натиск.

Да, Вери Чери на Дюрекс например, въпреки, че ще й е на дупето ще усети аромата му (на лубриканта имам предвид ), а ако му прави и свирки може и да усети и вкуса. Смейте се ама тия неща вършат работа  Joy Joy Joy

И да му го отхапе  Joy
Не бива да се рискува с такива неща, не се знае на каква диета е.

# 83
Да, Вери Чери на Дюрекс например, въпреки, че ще й е на дупето ще усети аромата му
Може...в балеринската поза от аватара ми

Аааа не така, уточнила съм, че става дума за аромата на лубриканта Grinning

Под "настоятелен" имам предвид в любовната игра и така да я накара сама да го пожелае. Е да, друг е въпроса ако не хареса и любовната игра  Joy Joy Joy

# 84
И то, тихичко, все едно на себе си говори Simple Smile.
Joy Joy Joy Да мърмори като дърта свекърва.

Сега не помня бях ли минала 30 или не. А мъжете на колко дават дупе?  Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 85
Свирка с презерватив ooooh! определено не сте в ред!

# 86
Ще се разбере каква е...ако не на етап ягодов кондом, то след акта.:

# 87
  • където ми харесва
С лубрикант, не с презерватив...
Ей, ама не четете, бре ooooh!

# 88
С лубрикант, не с презерватив...
Ей, ама не четете, бре ooooh!
Добре де. И като му мирише членът на черешка и тя ще поиска анален ли?  Laughing

# 89
Ми да, ще разбере, че той се е постарал и може да се смили над неговото желание  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт